Geplaatst op: 19-04-2023
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

Mooie resultaten voor Rivierenland

Mooie resultaten voor Rivierenland

Steeds meer DMO’s delen de resulten van hun markeringinspanningen en campagnes. Mooi voorbeeld is MarketingOost en nu heeft Bureau voor Toerisme Rivierenland ook een aantal factsheets gepresenteerd.

Zo heeft de campagne Uit in de Regio maar liefst 247.025 bezoekers en 690.567 paginaweergaven opgeleverd. De Bloesem- en Fruitalertapp is 96.800 keer geraadpleegd waarbij in totaal 471.800 pagina;s zijn geraadpleegd. 

De diverse campagnes van Rivierenland die vallen onder de provinciebrede campagne ‘Gelderland levert je mooie streken’ hebben in totaal een bereilk van 24,5 miljoen behaald. Toppers waren de Bloesemcampagne (6,7 miljoen), Oogstcampagne (4,3 miljoen) en Kersencampagne (4,3 miljoen).

Rivierenland
Link: https://www.bureautoerisme.nl/factsheets/?mc_cid=fb2a31ef83&mc_eid=5bbf9e1635
Trefwoorden: marketing, dmo, gelderland, rivierenland, campagnes

CELTH
 


||| Nieuws |||

28/06/24
Vliegen op z’n Twents
Twente Marketing lanceerde de nieuwe ‘Vliegvakantie op z’n Twents’ campagne. Want voor een unieke vakantie hoef je echt niet altijd het vliegtuig te pakken.
28/06/24
Meer bezoek voor Breda
Breda timmert toeristisch hard aan de weg en is inmiddels de zesde best bezochte stad van Nederland.
27/06/24
Exclusief voor leden
Hooikade Delft weer plek om van 'Zicht op Delft' te genieten
Aan de Hooikade in Delft schilderde de Delftse meesterschilder Johannes Vermeer zijn ‘Zicht op Delft’, het bekendste Hollandse stadsgezicht van de 17e eeuw. Met een reproductie aan de waterkant, een informatiepaneel, een innovatieve kijker en verhalenbanken brengen Delft Marketing en het Vermeer Centrum Delft de beroemde Delftenaar terug aan de Hooikade.
25/06/24
Succesvol jaar voor MarketingOost
MarketingOost meldt in haar jaarverslag een succesvol 2023 met 9,1 miljoen overnachtingen in Overijssel en sterk online bereik. Het Hanzejaar, met ruim 100 evenementen, zorgde voor grote betrokkenheid van zowel bewoners als bezoekers. Daarnaast trok de campagne ‘Overijssel verrijkt je’ veel landelijke aandacht.
24/06/24
Meer weten over klimaatrisico's, impact of bewonersbetrokkenheid? CELTH komt met drie nieuwe onderzoeken!
Het Centre of Expertise Leisure, Tourism & Hospitality (CELTH) heeft de afgelopen week maar liefst drie nieuwe onderzoeken gepubliceerd. Zo brachten ze de klimaatrisico’s van Nederlandse reisorganisaties in kaart, onderzochten hoe ze bewoners beter bij toerisme(beleid) kunnen betrekken en ontwikkelden ze een impact label voor vakantiehuizen in de natuur.
17/06/24
Nieuw VVV infopunt voor Tilburg
Tilburg heeft een gloednieuw informatiepunt op het station. Na zeven jaar vond Stichting Marketing Tilburg dat het merk Tilburg een nieuw jasje verdiende. Daarom lanceerden ze twee nieuwe websites én ging een nieuw informatiepunt open op het station: info in Tilburg.
07/06/24
De winnaars van de City- en Regiomarketing Awards
Bureau Citybranding heeft met een integrale merkmanagementaanpak voor Den Haag de Nationale City- en Regiomarketing Trofee gewonnen. Brabant Branding werd bekroond met City- en Regiomarketing Innovatie Award voor haar Brabantse ImagoMonitor.
31/05/24
Exclusief voor leden
Strategische alliantie voor agrotoerisme in Limburg
De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB), Limburg Marketing en Coöperatie Platform Agrotoerisme vormen per 1 juni een strategische alliantie voor agrotoerisme.

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.