Geplaatst op: 16-11-2021
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

Wat gebeurde er dinsdag op de Recreatie Vakbeurs?

Wat gebeurde er dinsdag op de Recreatie Vakbeurs?

NRIT is samen met HISWA-RECRON zeer actief op de Recreatie Vakbeurs. Ons camerateam maakt elke beursdag een dagjournaal en in de studio interviewt Marc Gerlings interessante gasten. Dinsdag Rozemarijn Dees van Strandcamping Zuidduinen en Guido Aerts van CELTH/BUas. 

Deze interviews maken deel uit van een serie die NRIT samen met HISWA-RECRON op de Recreatie Vakbeurs realiseert. Woensdag vanaf 14:00u in de uitzending: Geert Dijks (directeur HISWA-RECRON) en Han Verheijden (directeur Verheijden Concepten). Kijk live mee op nritmedia.nl

In de spotlight

Met Rozemarijn Dees praten we over jong ondernemerschap in de verblijfsrecreatie in een lastig coronajaar. Maar ook over de kansen en plannen die er zeker zijn. En natuurlijk Guido Aerts van CELTH/BUas praat over de uitdagende financiering van de recreatie en human capital. Een gesprek met uitdagingen maar ook oplossingen. Ook de spanning op de arbeidsmarkt en de oplossingen op lange termijn komen uitgebreid aan de orde.

 Het interview met Rozemarijn Dees hier: https://youtu.be/8Djc_AaoJbU 

Het interview met Guido Aerts hier: https://youtu.be/mh8vZMX57c0

Dagjournaal

In het dagjournaal stonden dinsdag 16 november innovatieve accommodaties en trends in ict en reserveringssystemen centraal. We praten met Marielle Boonen over de Lotus Belle, met Tijs Crielaerts over de Diamond Suite, met Anton van Loenhout van De Waard Tenten over de Big Oak en met Jules Luijpen van Haaks Camp over de Veldkers. Trends en innovaties in ICT en reserveringssystemen bespreken we met Mark Gerrits van Stratech Software, Martin de Vries van Every Office en Ruud Seydel van Booking Experts. 

Het dagjournaal staat hier: https://youtu.be/mNs_P2lLy2s

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, vakantieparken, bungalowparken, campings, kampeerterreinen, dagrecreatie, recreatie

CELTH
 

||| Nieuws |||

13/12/23
Impact maken met Bureau Ruimte voor Vrije Tijd
Door de toenemende vraag naar beleidsvisies en onderzoeken over recreatie en toerisme is Bureau Ruimte voor Vrije Tijd op zoek naar een projectleider vrijetijdseconomie.
11/05/23
Seminar: Stuur je gast eens weg
Hoe kun je gasten een onvergetelijke vakantie bieden? Die vraag staat centraal op het seminar ‘Stuur je gast eens weg’. Een middag die zowel voor ondernemers in dag- als verblijfsrecreatie interessant is.
13/12/21
De nieuwste trends in toerisme, recreatie en vrije tijd
Vandaag verschijnt de 40ste editie van het Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd. Wat in de jaren tachtig van de vorige eeuw begon met een dun boekje rond het toen nieuwe ContinuVakantieOnderzoek (CVO) is in veertig jaar uitgegroeid tot een volwaardig jaarboek voor de gehele toerisme- en vrijetijdssector met trends, data, ontwikkelingen en inspiratie.
24/12/20
Fijne feestdagen en een voorspoedig 2021
De vrijetijdssector heeft een ongekend jaar achter de rug. De COVID-19-pandemie is na de Tweede Wereldoorlog de meest ingrijpende gebeurtenis die we met z’n allen meemaken. Een jaar met vrijheidsbeperkingen, naasten die we niet konden zien of ons zijn ontvallen, ongelofelijk veel psychisch en medisch leed, maar ook hoop, veerkracht en saamhorigheid.
09/09/20
Gastvrij Nederland doet beroep op Tweede Kamer voor betere steunmaatregelen sector
Deze morgen debatteert de Tweede Kamer met staatssecretaris Mona Keijzer van EZK over toerisme. Gastvrij Nederland heeft bij de commissieleden een wensenlijstje neergelegd. Kern is dat zij voor de sterk getroffen sector maatwerk binnen de generieke steunpakketten wil.
30/04/20
CELTH schetst vier scenario’s voor de bezoekerseconomie na de crisis
Op welke wijze en hoe snel kan de vrijetijdssector zich na de crisis herstellen? CELTH verkent daarvoor vier scenario's.
16/03/20
Borgstelling MKB staat open, wat is er mogelijk?
Het was al aangekondigd maar sinds vandaag staat de verruimde borgstelling midden- en kleinbedrijf (BMKB)-regeling open. Wat betekent dat voor ondernemers?
12/02/20
Exclusief voor leden
Space floaten is VR en floaten tegelijk
Je pakt het floaten en je voegt daar de nieuwe wereld van virtual reality aan toe. In je VR-bril zie...

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...