Deze website maakt gebruik van cookies.Meer informatieDeze melding verbergen

Geplaatst op: 11-06-2019

Directie Eijsink verwelkomt CTO Hans Gringhuis

Directie Eijsink verwelkomt CTO Hans Gringhuis
Van links naar rechts: René Eijsink, Björn Nijhuis, Ferenc Birkerhäger en Hans Gringhuis.

Het voorheen driekoppige directieteam van automatiseringsspecialist Eijsink is vanaf vandaag uitgebreid met een CTO. Hans Gringhuis wordt verantwoordelijk voor de inhouse softwareontwikkeling; Eijsink heeft meer dan 35 eigen developers in dienst. "Door de ontwikkeling van kassaleverancier naar totaaloplosser in automatisering is onze eigen softwareontwikkeling steeds meer het hart geworden van de organisatie. Daarom ontstond de behoefte aan een gespecialiseerde technisch directeur, om die groei te waarborgen en nog efficiënter vorm te geven”, aldus operationeel directeur Björn Nijhuis.

Nijhuis legt uit dat Eijsink in de toekomst alleen maar meer focus op en groei in softwareontwikkeling verwacht. Eijsink zet al jaren in op high-end software en de ontwikkeling van totaaloplossingen met bijvoorbeeld de kassa, selfservice kiosk, keukenmanagement, QR-bestellen en webshop in één. "Flexibiliteit is de toekomst. Over een aantal jaren regelen we praktisch alles met de handzame smartdevices die we bij ons dragen. Die vrijheid geeft je de ruimte om door te ontwikkelen; software moet zich kunnen vormen naar je zaak, niet andersom. Daarom is ons inhouse ontwikkelde platform booq méér dan de slimste tabletkassa. Het is een multiplatform POS-systeem dat we steeds meer hardware- en besturingssysteem onafhankelijk maken.”

Om de beoogde groei optimaal te faciliteren, zocht Eijsink iemand met veel ervaring in een stevige functie op het gebied van softwareontwikkeling. Iemand met het juiste gevoel bij haar oplossingen en met hart voor de zaak. Dat werd Hans Gringhuis, voormalig CTO van Luminis, een softwarebedrijf waar Eijsink al nauw mee samenwerkt. Gringhuis is jarenlang actief geweest als softwarearchitect en daarna als CTO, vooral gericht op het realiseren van exponentiële groeistrategieën en nieuwe proposities. "Relevant zijn en echt iets toevoegen, dat vind ik belangrijk.” Gringhuis ziet daarbij niet alleen de waarde van software en data maar vooral ook het belang van het menselijk aspect. "Ik zie bij Eijsink veel kansen. Allereerst vanwege het perspectief dat haar aanpak en oplossingen bieden, maar ook vanwege de betrokkenheid en de persoonlijke aanpak die hier in het DNA zitten. Daarmee maak je het verschil.”

Björn Nijhuis, Ferenc Birkenhäger (algemeen directeur) en René Eijsink (commercieel directeur) zijn erg blij met de komst van Gringhuis. "Een logische stap in het groeitraject van ons platform booq. Als trendsetter willen we dat tempo er ook inhouden”, licht Nijhuis toe. "Met Hans zetten we nóg gerichter koers op de ideale combinatie van de service van offline en de flexibiliteit van online. We zijn trots dat hij ons directieteam komt versterken.”

Trefwoorden: Dagrecreatie, verblijfsrecreatie, ICT, Automatisering

CELTH



||| Nieuws |||

06/06/25
Exclusief voor leden
Waar gaan Nederlanders met Pinksteren naar toe? Booking.com ziet opmerkelijke bestemmingen in top 10
Naar welke binnen- en buitenlandse bestemmingen reizen Nederlanders met de Pinksterdagen? Booking.com maakt drie top tien lijstjes met opmerkelijke bestemmingen. En ook op accommodatietype zien we een bijzondere top 5.
04/06/25
Internationaal World Leisure Congress strijkt neer in Breda
Van 25 tot en met 28 augustus is Breda het toneel van het achttiende World Leisure Congress. Dit prestigieuze, tweejaarlijkse evenement brengt zo’n vijfhonderd academici en professionals uit de vrijetijdssector samen om te praten over het thema ‘Leisure for a Better Society’.
03/06/25
Collectief van toonaangevende horecapartners lanceert cruciaal onderzoek naar digitale toekomstbestendigheid sector
Vandaag start het eerste nationale Horeca 2.0 onderzoek. Het onderzoek komt op een kritiek moment voor een sector die kampt met een ongekende combinatie van personeelstekorten, stijgende kosten en veranderende consumenteneisen
02/06/25
Horecaomzet groeit in eerste kwartaal 2025 met 3,4 procent
De Nederlandse horeca heeft in het eerste kwartaal van 2025 een omzetgroei van 3,4 procent gerealiseerd ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Tussen de deelsectoren zien we grote verschillen.
02/06/25
Horeca zoekt duurzame oplossingen voor personeelstekort
De personeelstekorten in de horeca vragen om meer dan oplossingen voor de korte termijn. Door bewuster te investeren in mbo-opgeleiden, technologie slim in te zetten en zij-instromers beter te begeleiden, kan de sector bouwen aan een stabieler en duurzamer personeelsbestand.
02/06/25
Exclusief voor leden
Vegan Food Tour zorgt voor verandering
In 2024 liepen 1.700 mensen mee met een Vegan Food Tour in drie steden: Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Ze bezochten in totaal 40 verschillende horecapartners van deze tourorgqanisatie, van comfort food tot fine dining. 66% van de deelnemers was geen veganist. Eten proeven leidt tot verandering.
21/05/25
Werkveldkandidaten gezocht voor Professional Doctorate in Leisure, Tourism & Hospitality
CELTH zoekt voor de professional doctorate kandidaten uit het werkveld. De PD biedt organisaties de kans om voorop te lopen in innovatie binnen de LTH-sector. Het traject, dat vier tot zes jaar duurt, combineert praktijkgericht onderzoek met concrete interventies.
14/05/25
Exclusief voor leden
Tweede XL klompenpad gaat open
Zaterdag 24 mei 2025 is in Neder-Betuwe de feestelijke opening van Klompenpad XL: het Spanjaardspad. Wethouder Herma van Dijkhuizen van gemeente Neder-Betuwe en projectleider Martijn Grievink van Stichting Landschapsbeheer Gelderland onthullen het startpaneel in Opheusden.