Geplaatst op: 15-04-2024
Auteur: Marc Gerlings

Resort Lexmond van TopParken officieel geopend

Resort Lexmond van TopParken officieel geopend
Wethouder Ton van Maanen opent Resort Lexmond van TopParken. Foto: TopParken.
Zaterdag 13 april vond de officiële opening van Resort Lexmond van TopParken plaats. Het vakantiepark werd geopend door de wethouder van de gemeente Vijfheerenlanden, Ton van Maanen, en Jet Köhnen van TopParken. 

Voor de opening waren omwonenden van het vakantiepark uitgenodigd. In hetzelfde weekend was het ook mogelijk om de eerste vakantiewoningen te bezichtigen. Bovendien werd ook het nieuwe parkrestaurant, @ThePark Lexmond, geopend. 

Op zaterdag werd Resort Lexmond om 14:15 uur officieel geopend onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Na een speech van Jet Köhnen, Directie Secretaresse bij TopParken, werd door Ton van Maanen, wethouder recreatie & toerisme van de gemeente Vijfheerenlanden, officieel het lint doorgesneden. Hierna hadden bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe park en de nieuwe parkfaciliteiten. 

Ook werden afgelopen weekend, op 12 en 14 april, de nieuwe vakantiewoningen op Resort Lexmond gepresenteerd. Tijdens deze dagen konden geïnteresseerde kopers de vakantiewoningen bezichtigen en kennismaken met de organisatie en het nieuwe resort aan rivier de Lek. 

De organisatie is trots op de opening van het nieuwe vakantiepark in Lexmond. Chadli Hachani, Marketingmanager bij TopParken, over de opening: "Resort Lexmond is een uitstekende aanvulling op onze bestaande vakantielocaties, met name voor liefhebbers van verblijven aan het water en watersport. Gelegen aan rivier de Lek, biedt het resort veel mogelijkheden voor watersporten en ontspanning aan de waterkant. Ik weet dan ook zeker dat zowel potentiële kopers als vakantiegangers deze prachtige locatie snel zullen omarmen."

Samenvoeging campings

De afgelopen periode is er op Resort Lexmond hard gewerkt aan de ontwikkeling van het vakantiepark, voormalig Camping Leuk en Camping De Uiterwaard. Bij de ontwikkeling van het vakantiepark is afstemming gezocht met Rijkswaterstaat, de gemeente, lokale ondernemers, het dorpsinitiatief en de jachthaven. Bovendien is ook kennisgemaakt met de in- en omwonenden van het vakantiepark. Vanaf 1 april zijn de eerste vakantiegasten ontvangen op Resort Lexmond: vanaf deze datum was het al mogelijk om te kamperen op het vakantiepark.
Trefwoorden: vakantiepark, TopParken, Vijfheerenlanden

CELTH
 


||| Nieuws |||

17/05/24
Exclusief voor leden
Grote zorgen bij natuur en cultuur over coalitieakkoord
De trein die Nederland, Blegië en Duitsland verbindt, zal vanaf zondag 9 juni officieel gaan rijden voor reizigers conform dienstregeling.
17/05/24
Exclusief voor leden
Drielandentrein rijdt vanaf 9 juni
De trein die Nederland, Blegië en Duitsland verbindt, zal vanaf zondag 9 juni officieel gaan rijden voor reizigers conform dienstregeling.
17/05/24
Exclusief voor leden
Arcadia 2025 bouwt Oldenhove om tot mienskipshûs
Over precies een jaar wordt het startschot gegeven voor Arcadia 2025, een 100-daags cultureel programma in de provincie Fryslân. In deze tweede editie wordt de kerk Oldehove in Leeuwarden weer een centrum voor de gemeenschap van kunst, cultuur en vrijetijd.
17/05/24
Exclusief voor leden
Eerste doorfietsroute Utrecht is meteen ook aantrekkelijk voor toerisme
Staatssecretaris Fleur Gräper, van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, nam een kleine replica van een ijzeren Romeins masker in ontvangst tijdens een bezoek aan Gelderland. Ze kreeg het masker van gedeputeerde Peter Drenth. Gemeente Ede stond centraal, met de aansluiting op cultuur en erfgoed in de Foodvalley.
17/05/24
Touroperator TUI zet campagne op met 10 influencers
Vandaag start TUI een campagne waarin de reisorganisatie op zoek gaat naar 10 TUInfluencers. Dat zijn niet de gebruikelijke influencers met veel volgers en een groot bereik op social media, maar TUI fans die graag op vakantie gaan en anderen daarvan laten meegenieten.
17/05/24
De 10 meest innovatieve vakantieparken van de Benelux
Pleisureworld heeft de 10 meest innovatieve vakantieparken van de Benelux bekend gemaakt. Uit de top 10 wordt op 8 oktober, tijdens De Vakdag Vakantiehuis van de Toekomst 2024, de overall winnaar gekozen.
17/05/24
Suppers maken Nederlandse wateren schoon in tour
Deze zomer worden Clean up on Tours georganiseerd. Deelname is gratis en voor al het materiaal, inclusief sup en instructeur, wordt gezorgd.
17/05/24
Exclusief voor leden
Eerste doorfietsroute Utrecht is meteen ook aantrekkelijk voor toerisme
Veiliger en prettiger fietsen over een breed fietspad met zoveel mogelijk voorrang op kruisingen: dat is het idee achter het concept doorfietsroutes. De doorfietsroute F199 tussen Amersfoort en Bunschoten is de eerste in de provincie Utrecht die volledig gerealiseerd is.

||| Agenda |||

23/05/24
23/05/24 t/m 23-05-24: LDA Kennisdag 2024
Op donderdag 23 mei organiseert de Landelijke Data Alliantie weer haar jaarlijkse Kennisdag. Locatie...
27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
06/06/24
06/06/24 t/m 06-06-24: Nationaal Congres Citymarketing
Het Nationaal Congres Citymarketing heeft dit jaar als thema: Talent & Impacts. Gaststad is dit ...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...