Geplaatst op: 18-10-2023
Auteur: Marc Gerlings

Podwalk Vermeer in Delft

Podwalk Vermeer in Delft

In Delft ontmoet je Johannes Vermeer samen met zijn muze Pearl (Meisje met de parel) tijdens een podwalk over het leven van Vermeer.

Na het downloaden van de Vizgu bezoekersapp ontmoet je Johannes en zijn muze ‘Pearl’. Delft laat de stemmen van toen en nu horen in een wandeling door het leven van Vermeer. De ‘sassy’ Pearl zet de geschiedenis voor je op scherp, terwijl Johannes graag vasthoudt aan vroeger. Nieuwsgierig naar de podwalk? Je ontdekt het hier. 

Afgelopen maanden besteedde Delft Marketing aan het ontwikkelen en testen van de Vizgu app en podwalk. De nodige aanpassingen zijn gedaan om de beleving te optimaliseren. En nu is hij klaar om te delen wat mooi aansluit bij Oktober Wandelmaand. Delft Marketing promoot de app en podwalk onder meer met behulp van een META campagne, promotiematerialen en een online toolkit die voor iedereen in Delft beschikbaar is.

De podwalk en app zijn tot stand gekomen door een samenwerking van Delft Marketing en NSC Cultuur in opdracht van de gemeente Delft. 

Trefwoorden: Vermeer, podwalk, marketing, dmo

CELTH     
Trendrapport

||| Nieuws |||

27/11/23
Exclusief voor leden
Van Gogh zonnebloemen in NP Van Gogh
In de zomer van 2024 krijgt Brabant een kunstwerk van planten en bloemen in de vorm van de ‘Vaas met zonnebloemen’ van Vincent van Gogh. Dit project, dat wordt uitgevoerd bij de Menmoerhoeve in Etten-Leur, wordt mogelijk gemaakt door Natuurhuisje die zich als partner aansluit bij Van Gogh Nationaal Park (NP).
22/11/23
Iconisch reismerk verre bestemmingen Fox weer terug
Kon ANWB toch niet zonder de sterke uitstraling van een echt sterk merk voor de reiswereld? ANWB Reizen herintroduceert het reismerk Fox. Het is een iconisch merk dat zijn waarde bewees voor de verre reizen.
20/11/23
Noordwijk Marketing organiseert leefstijlworkshops voor inwoners
Als DMO zeggen dat je er ook bent voor de bewoners is een eerste stap. Echt iets doen voor de eigen bevolking is stap twee en die nemen ze nu in Noordwijk. Daar kunnen inwoners gratis deelnemen aan zeven verschillende workshops voor een gezonde leefstijl.
17/11/23
Zo ondertitel je zelf je YouTube video's
In de wereld van online video content is en blijft YouTube de onbetwistbare leider. Dagelijks worden miljoenen video's geüpload, en als content creator is het natuurlijk van cruciaal belang dat deze video's hun weg vinden naar een zo breed mogelijk publiek.
16/11/23
Dagjournaal dag 2 Recreatie Vakbeurs 2023
Wat zijn de items in het Dagjournaal van dag twee van de Recreatie Vakbeurs op woensdag 25 november? Dat gaat van duurzame certificering Duurzaam Gastvrij tot en met een miljoeneninvestering in de samenwerking rondom boekingssite PiNCAMP.
15/11/23
Leiden wint ‘Place Brand of the Year’ Award met Leiden, European City of Science jaar
Op 9 november is de Award 'Place Brand of the Year" uitgereikt aan de stad Leiden.
09/11/23
Veel meer bezoekers voor VVV's Noordwijk en Noordwijkerhout
Bezoekers in Noordwijk en Noordwijkerhout komen voor informatie en inspiratie graag naar de VVV’s in beide plaatsen. Dat blijkt uit de stijgende bezoekersaantallen aan de VVV’s in 2023. Beide vestigingen hebben tot nu toe dit jaar bijna 35.000 bezoekers getrokken.
02/11/23
Campagne voor uniek Dark Sky avontuur op Terschelling
TerschellingPartners heeft de campagne Dark Sky Terschelling gelanceerd. Hiermee laat het eiland zien dat je geen astronaut of wereldreiziger hoeft te zijn om de sterrenhemel in zij volle glorie te bewonderen. De VVV gaat in een verdere fase ook boekbate arrangementen in de markt zetten.

||| Agenda |||

24/01/24 t/m 25-01-24
24/01/24 t/m 25-01-24: Recreatie Next Level 2024
Recreatie Vakbeurs organiseert op 24 en 25 januari 2024 een nieuw event voor de recreatiebranche: R...
18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...