Geplaatst op: 17-10-2023
Auteur: Redactie
NRIT

Meijer Recreatie Management en Recreamatch samen verder

Meijer Recreatie Management en Recreamatch samen verder
Photo by krakenimages on Unsplash

Meijer Recreatie Management en Recreamatch hebben besloten nauw te gaan samen werken. Beide bureaus houden zich bezig met het werven en selecteren van beheerders, parkmanagers, bedrijfsleiders, havenmeesters, directeuren of bestuurders in de recreatiesector. Ze gaan samen verder onder de de paraplu van RECREAMATCH. Hans Meijer wordt partner. 

Recreamatch is enkele jaren geleden opgericht door twee energieke en ervaren personen: Frank Verkoijen en Thijs Vossen. Naast Recreamatch is men partner van de netwerkorganisatie Leisurebrains voor het oplossen van complexe vraagstukken in de recreatiesector. De eveneens zeer ervaren Hans Meijer van het gelijknamige bedrijf Meijer Recreatie Management is al 40 jaar actief en bekend als specialist in de recreatiesector op tientallen bungalowparken in verschillende landen. Sinds enkele jaren is hij ook actief op het gebied van werving en selectie in de verblijfsrecreatie. 

Hans Meijer: "Bij het zoeken van de juiste kandidaten zijn samenwerking en netwerkbeheer de sleutels tot succes. Hier wordt één en één nu letterlijk drie. Een meerwaarde voor iedereen dus.” Dat beaamt Frank Verkooijen: "Onze jarenlange ervaring in de toeristische-recreatieve sector geeft ons een voorsprong ten opzichte van reguliere wervings- en selectiebureaus. Wij weten wat er speelt in recreatiebedrijven en in de sector.”  Ook Thijs Vossen is blij met de aansluiting van Hans Meijer: "We hebben alle drie veel bedrijven geadviseerd of zelfs gerund in de dag- en verblijfsrecreatie. We spreken de taal van de ondernemer en begrijpen als geen ander het belang van goed personeel.”

Link: https://www.recreamatch.nl
Trefwoorden: ondernemen, arbeidsmarkt, personeel, werving, selectie, verblijfsrecreatie, horeca, watersport, attractieparken, dagattracties

CELTH     
Trendrapport

||| Nieuws |||

24/11/23
Nederland telt 750 Green Key gecertificeerde bedrijven
Strandpaviljoen Dok 14 behaalt als 750ste bedrijf In Nederland de Green Key. Een geweldige mijlpaal voor de recreatiesector, die laat zien dat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in deze sector hoog in het vaandel staan.
21/11/23
Recreatie Vakbeurs groeit door naar 8.500 bezoekers
De afgelopen editie van Recreatie Vakbeurs op 14, 15 en 16 november 2023 in Evenementenhal Hardenberg is bezocht door in totaal 8.472 recreatieprofessionals. Nooit eerder kwamen zoveel bezoekers op deze driedaagse vakbeurs af.
20/11/23
Exclusief voor leden
Zorgen over ondernemer zijn bij horecabedrijven
Mona Keijzer (BBB) bracht op vrijdag 17 november, tijdens de Dag van de Ondernemer, een bezoek aan de Amsterdamse horeca. Op deze dag zijn ondernemers in het zonnetje gezet en wordt het belang van ondernemers voor Nederland nog eens extra benadrukt. Er zijn zorgen over het ondernemersklimaat.
16/11/23
Dagjournaal dag 2 Recreatie Vakbeurs 2023
Wat zijn de items in het Dagjournaal van dag twee van de Recreatie Vakbeurs op woensdag 25 november? Dat gaat van duurzame certificering Duurzaam Gastvrij tot en met een miljoeneninvestering in de samenwerking rondom boekingssite PiNCAMP.
13/11/23
Exclusief voor leden
Omzetgroei NH maar liefst 28%
NH Hotel Group rapporteert 28 procent omzetgroei en een 77 procent hogere nettowinst van €100 miljoen in de eerste negen maanden van 2023. De groep is bijna wereldwijd actief.
09/11/23
Exclusief voor leden
Neercanne bouwt 7 suites
Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, is in de afrondende fase van de ontwikkeling van zeven luxueus ingerichte suites op het 17e-eeuwse landgoed. Een interessante case over erfgoed, natuur, accommodaties en het business model.
02/11/23
Exclusief voor leden
De Stand van de Leisure
Vandaag heeft ABN AMRO haar november-editie van de Stand van de Leisure gepubliceerd. In deze editie bijzondere aandacht voor het personeelstekort dat om creatieve oplossingen vraagt
01/11/23
In welke steden zijn de meeste veganvriendelijkste restaurants?
Amsterdam, Leiden en Groningen hebben de meeste veganvriendelijke restaurants per 15.000 inwoners. Dat blijkt uit de top 25 van steden met de meeste veganvriendelijkste restaurants.

||| Agenda |||

29/11/23
29/11/23 t/m 29-11-23: Industry Fair NHL Stenden
Op woensdag 29 november organiseren de opleidingen Hotel Management, Leisure & Events Manag...
12/12/23
12/12/23 t/m 12-12-23: Openhuis Playdôme Roosendaal
Pleisureworld organiseert op dinsdag 12 december bij Playdôme in Roosendaal een Openhuis met een in...
18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...