Geplaatst op: 17-10-2023
Auteur: Redactie
NRIT

Meijer Recreatie Management en Recreamatch samen verder

Meijer Recreatie Management en Recreamatch samen verder
Photo by krakenimages on Unsplash

Meijer Recreatie Management en Recreamatch hebben besloten nauw te gaan samen werken. Beide bureaus houden zich bezig met het werven en selecteren van beheerders, parkmanagers, bedrijfsleiders, havenmeesters, directeuren of bestuurders in de recreatiesector. Ze gaan samen verder onder de de paraplu van RECREAMATCH. Hans Meijer wordt partner. 

Recreamatch is enkele jaren geleden opgericht door twee energieke en ervaren personen: Frank Verkoijen en Thijs Vossen. Naast Recreamatch is men partner van de netwerkorganisatie Leisurebrains voor het oplossen van complexe vraagstukken in de recreatiesector. De eveneens zeer ervaren Hans Meijer van het gelijknamige bedrijf Meijer Recreatie Management is al 40 jaar actief en bekend als specialist in de recreatiesector op tientallen bungalowparken in verschillende landen. Sinds enkele jaren is hij ook actief op het gebied van werving en selectie in de verblijfsrecreatie. 

Hans Meijer: "Bij het zoeken van de juiste kandidaten zijn samenwerking en netwerkbeheer de sleutels tot succes. Hier wordt één en één nu letterlijk drie. Een meerwaarde voor iedereen dus.” Dat beaamt Frank Verkooijen: "Onze jarenlange ervaring in de toeristische-recreatieve sector geeft ons een voorsprong ten opzichte van reguliere wervings- en selectiebureaus. Wij weten wat er speelt in recreatiebedrijven en in de sector.”  Ook Thijs Vossen is blij met de aansluiting van Hans Meijer: "We hebben alle drie veel bedrijven geadviseerd of zelfs gerund in de dag- en verblijfsrecreatie. We spreken de taal van de ondernemer en begrijpen als geen ander het belang van goed personeel.”

Link: https://www.recreamatch.nl
Trefwoorden: ondernemen, arbeidsmarkt, personeel, werving, selectie, verblijfsrecreatie, horeca, watersport, attractieparken, dagattracties

CELTH
 


||| Nieuws |||

23/05/24
Koninklijke Horeca Nederland lanceert namens 6 fastservice-bedrijven het Fastservice Manifest
Zes bedrijven hebben in een Fastservice Manifest concrete ambities gedefinieerd om hun positieve impact op productsamenstelling, gevarieerd aanbod, kindermarketing, vestigingsbeleid en communicatie de komende jaren verder te vergroten.
23/05/24
Vernieuwingen beursvloer Recreatie Vakbeurs 2024
Recreatie Vakbeurs onthult een aantal vernieuwingen voor de komende editie op 12, 13 en 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg. De horecastandhouders krijgen een betere plek en er komt een 'Recreatie Dorp'.
22/05/24
Exclusief voor leden
Formatiestukken geven meer duidelijkheid over btw-verhoging
Rond de aanstaande btw-verhoging van het nieuwe voor diverse vrijetijdsdiensten was vooral veel onduidelijkheid. Na het vrijgeven van de onderliggende stukken is er iets meer duidelijkheid in afbakening van de getroffen sectoren en activiteiten. Vooral bij logies is toch nog veel onduidelijkheid, mede vanwege de grote diversiteit aan logiesaanbod.
16/05/24
Europese Commissie wijst Booking.com aan als poortwachter
De Europese Commissie heeft Booking Holidays aangewezen als poortwachter voor haar online bemiddelingsdienst Booking.com. Het bedrijf moet binnen een half jaar voldoen aan de eisen van de Digital Markets Act (DMA).
03/05/24
Exclusief voor leden
Prima eerste kwartaal voor Booking Holidays
Booking Holidays heeft een prima eerste kwartaal achter de rug. Zowel vraag als aanbod groeiden, alsmede omzet en winst. De focus ligt de komende periode op de zogenaamde Connected Trip.
26/04/24
Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst
In 75 jaar Beerze Bulten is er heel veel veranderd, maar het park blijft zich ontwikkelen. Van een huuske en een waterpomp op een kale zandvlakte, naar een 5-sterren Vakantiepark met luxe faciliteiten.
23/04/24
Exclusief voor leden
Geen andere weg voor horeca dan kosten doorberekenen?
In het eerste kwartaal van 2024 verhoogden restaurants en cafés hun prijzen met gemiddeld 6 procent blijkt uit cijfers van het CBS. Maar de horeca lijkt geen andere weg te zien dan de gestegen kosten door te berekenen aan de gasten.
15/04/24
Exclusief voor leden
Hilton beste werkplek voor vrouwen in de Nederlandse hotelbranche
Hotel- en resortketen Hilton heeft de zesde positie behaald op de Great Place to Work for Women-lijst, samengesteld door de organisatie Great Place to Work. Hiermee is het hotel de hoogst genoteerde werkplek voor vrouwen binnen de Nederlandse hotelbranche.

||| Agenda |||

05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...