Geplaatst op: 30-06-2023
Auteur: Marc Gerlings

Jaarbeurs werkt samen met hotelwebsite Moonback

Jaarbeurs werkt samen met hotelwebsite Moonback
Gemak bieden in het boeken van hotelovernachtingen.

Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht kondigt werk samen met hotelboekingswebsite Moonback. Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: "Wij willen bezoekers, exposanten en organisatoren van beurzen, congressen en vergaderingen de allerbeste klantbeleving bieden. Gemak is hierbij essentieel.”

Van Hooff vervolgt: "Bij meerdaagse en internationale bijeenkomsten is het van belang dat eenvoudig een goede accommodatie in de buurt van Jaarbeurs gevonden en geboekt kan worden.” Samen met Moonback ontwikkelde Jaarbeurs een overzichtelijke hotelplattegrond van Utrecht waarop alle aangesloten hotels te zien zijn. 


Een eerlijke boekingssite?

"De samenwerking met Moonback is een weloverwogen keuze.” vertelt Jeroen van Hooff. "Moonback is een eerlijke boekingssite met een gelijke behandeling voor alle hotels. Hotels betalen geen extra commissies om op een hogere plek te komen. Bij Moonback boek je het hotel van je keuze op basis van locatie op de plattegrond. De samenwerking met Moonback biedt niet alleen onze bezoekers en klanten een waardevolle aanvulling, maar is dat ook voor de hotels in en rond Utrecht.” 

Moonback is in 2020 door een crowdfundingcampagne ontstaan en biedt naast regio Utrecht accommodaties in meer dan 50 steden in Europa. Rianne Klaren, Co-founder en CCO Moonback: ”Ik ben er trots op dat Koninklijke Jaarbeurs ons als partner voor hotelovernachtingen heeft gekozen. Op deze manier zorgen we samen voor een win-win situatie voor de bezoekers, hotels, Jaarbeurs en Moonback.” 


Geïntegreerde hoteloplossing bij evenementen 

Via de evenementenagenda en de websites van de verschillende beurzen van Jaarbeurs kan eenvoudig een hotel gekozen en geboekt worden. Het platform laat een handige kaart zien met de afstand van Jaarbeurs tot de verschillende hotels. Daarnaast is allerlei stadsinformatie aan de kaart toegevoegd. De samenwerking tussen Moonback en Jaarbeurs is wederom een innovatie waarmee Jaarbeurs ook op digitaal vlak de toegevoegde waarde voor haar gasten naar een hoger niveau brengt. 

De hotelplattegrond is te zien via moonback.com/jaarbeurs 

Trefwoorden: Jaarbeurs, hotel, marketing, accommodatie, evenement

CELTH

Trendrapport

||| Nieuws |||

13/11/23
Exclusief voor leden
Omzetgroei NH maar liefst 28%
NH Hotel Group rapporteert 28 procent omzetgroei en een 77 procent hogere nettowinst van €100 miljoen in de eerste negen maanden van 2023. De groep is bijna wereldwijd actief.
30/10/23
NBTC start met nieuw ContinuZakenreisOnderzoek
Om meer inzicht te krijgen in de ontwikkeling van de Nederlandse zakenreismarkt is het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) van plan om het ContinuZakenreisOnderzoek (CZO) in 2024 te gaan herhalen. Hoe kun je meedoen?
27/10/23
Luchtverbinding Swiss Rotterdam – Zürich voor drie maanden
Vanaf 22 januari 2024 vliegt Swiss 6 keer per week van en naar Zürich vanaf Rotterdam The Hague Airport (RTHA). Het gaat voorlopig om een periode van drie maanden.
10/10/23
Exclusief voor leden
Van der Valk neemt meerderheidsbelang Dunkin’
Van der Valk International (VDVI) heeft een meerderheidsbelang verkregen in Dunkin’ Nederland en België. Je zal vaker een Dunkin’ vestiging tegenkomen in een Van der Valk hotel.
06/10/23
Congresfilm voor Leiden
Leiden Convention Bureau (LCB) heeft een nieuwe editie van de Congresfilm uitgebracht. Met deze Congresfilm wil het LCB congresorganisatoren inspireren en hen verleiden hun event in Leiden te organiseren.
27/09/23
Exclusief voor leden
SAF boeken via je reisagent
Je kunt SAF boeken bij je reisagent, dat is een actie van touroperator Corendon. Met een online tool kun je het ook later de alternatieve brandstof kopen voor je reis.
19/09/23
Dure brandstof reden tot duurzaam zakelijk reizen?
De Coalitie Anders Reizen onderzocht hoe grote Nederlandse werkgevers het reizen van hun medewerkers vergoeden én beïnvloeden. Een omslag naar duurzaam reizen lijkt te lukken.
19/09/23
Exclusief voor leden
Thuiswerken zorgt voor stress maar kantoren zijn niet up-to-date
Een op de vier werknemers tussen 18 en 34 jaar gaf in 2022 aan te kampen met burn-outklachten. Dat blijkt uit onderzoek van TNO en het CBS. Een grote boosdoener is het vele thuiswerken en videobellen. Hierdoor missen werknemers het belangrijke sociale contact. Lastige punten en tips om er wat aan te doen.