Geplaatst op: 30-01-2023
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Run op proefslapen in buitenlandse vakantieparken

60.000 vakantieliefhebbers melden zich aan voor gratis vakantie

Run op proefslapen in buitenlandse vakantieparken

Vakantieliefhebbers hebben zich de afgelopen weken massaal aangemeld om te komen proefslapen bij vakantieparkenspecialist EuroParcs. Meer dan 60.000 mensen toonden interesse in een gratis vakantie in het Luxemburgse Kohnenhof of Karinthië in Oostenrijk. 

 

"De animo voor deze acties heeft onze verwachtingen zwaar overtroffen", zegt Marco Budding van EuroParcs. "Je kunt wel spreken van een run op het proefslapen. Dit toont aan dat Nederlandse vakantiegangers ons steeds beter weten te vinden. Daar komt bij dat mensen het leuk vinden om feedback te geven en zo hun steentje bij te dragen aan de opening van een nieuw park.”

 

Leren van ervaringen proefslapers

EuroParcs nodigde gasten uit te komen proefslapen in tientallen vakantiewoningen op de spiksplinternieuwe vakantieparken in Luxemburg en Oostenrijk. In ruil voor het gratis verblijf vraagt EuroParcs de gasten om (zeer) kritische reviews te geven over hun verblijf. Van de proefslapers wordt onder meer gevraagd om de bedden te testen en hun mening te geven over de kwaliteit van het sanitair, de horeca en de schoonmaak. Ook wordt de gasten verzocht hun oordeel te geven over de incheckprocedure, de gastvrijheid van het personeel, de voorzieningen op het park en de routing. Met de feedback van de proefslapers gaat EuroParcs de parken nog verder optimaliseren.

 

In januari konden vakantieliefhebbers een weekend proefslapen bij EuroParcs Kohnenhof in de Luxemburgse Ardennen, vlak bij de grens met Duitsland. Het park telt vooralsnog 60 kampeerplekken en 51 woningen. In 2023 komen daar nog 40 woningen bij. EuroParcs stelt in de maanden februari en maart wekelijks twintig vakantiewoningen ter beschikking aan de Pressegger See, vlak bij skigebied Nassfeld, voor een gratis vakantie van een week.
Aanmelden voor een week gratis proefslapen in Oostenrijk is nog steeds mogelijk via proefslapen. 

Trefwoorden: Proefslapen

CELTH
 


||| Nieuws |||

07/06/24
De winnaars van de City- en Regiomarketing Awards
Bureau Citybranding heeft met een integrale merkmanagementaanpak voor Den Haag de Nationale City- en Regiomarketing Trofee gewonnen. Brabant Branding werd bekroond met City- en Regiomarketing Innovatie Award voor haar Brabantse ImagoMonitor.
31/05/24
Exclusief voor leden
Strategische alliantie voor agrotoerisme in Limburg
De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB), Limburg Marketing en Coöperatie Platform Agrotoerisme vormen per 1 juni een strategische alliantie voor agrotoerisme.
31/05/24
Exclusief voor leden
Corendon houdt sales acties voor 1 jarig By June
By June, het reismerk van touroperator Corendon viert op 21 juni haar eerste verjaardag. Ter ere van deze gelegenheid wordt de hele maand juni gevierd met diverse winacties van merkambassadeurs op de socialmediakanalen en met verrassingen.
27/05/24
Exclusief voor leden
Willem-Alexander opent H'ART Museum officieel
Booking.com en Agoda.com, beide onderdeel van Booking, blijven consumenten misleiden als die op hun sites een accommodatie willen boeken. De boekingsites schermen met nepkortingen, laten onvolledige prijzen zien en zetten consumenten onder druk door schaarste te suggereren die er niet is.
27/05/24
Booking
Booking.com en Agoda.com, beide onderdeel van Booking, blijven consumenten misleiden als die op hun sites een accommodatie willen boeken. De boekingsites schermen met nepkortingen, laten onvolledige prijzen zien en zetten consumenten onder druk door schaarste te suggereren die er niet is.
22/05/24
Uitbreiding Hart van Limburg VVV-gidsenteams Roermond en Stevensweert
Negen nieuwe gezichten geïnstalleerd voor de rondleidingen in Roermond. Het gidsenteam bestaat nu uit 32 VVV-gidsen dat inzetbaar is voor wel 5 talen.
17/05/24
Touroperator TUI zet campagne op met 10 influencers
Vandaag start TUI een campagne waarin de reisorganisatie op zoek gaat naar 10 TUInfluencers. Dat zijn niet de gebruikelijke influencers met veel volgers en een groot bereik op social media, maar TUI fans die graag op vakantie gaan en anderen daarvan laten meegenieten.
19/04/24
Marketing Drenthe lanceert campagne om eigen omgeving te herontdekken
Twee weken lang gaan door heel Drenthe posters hangen in bushokjes om de inwoners van Drenthe te inspireren hun eigen omgeving te verkennen.

||| Agenda |||

24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...