Geplaatst op: 25-11-2022
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Holidayguru.nl wint award voor Beste Website van het Jaar 2022 in categorie Reizen

Holidayguru.nl wint award voor Beste Website van het Jaar 2022 in categorie Reizen

 

De afgelopen maanden stonden in het teken van de verkiezingen voor Website van het Jaar 2022. Elk jaar wordt deze grootste online publieksprijs uitgereikt aan de beste en populairste websites en apps van Nederland. Dit jaar is de award voor Beste Website van het Jaar 2022 in de categorie Reizen gewonnen door Holidayguru. 

 

Nu de verkiezing is afgelopen en alle stemmen zijn geteld is op 24 november 2022 tijdens de Website van het Jaar Award Night ’22 bekend gemaakt dat reiswebsite Holidayguru.nl de award voor Beste Website van het Jaar 2022 heeft gewonnen. Het dagelijks handmatig zoeken naar de scherpste deals, het geven van de beste vakantietips in combinatie met een betrokken community heeft uiteindelijk gezorgd voor de hoogste kwaliteit score en het bemachtigen van de award. 

 

Begin september werd bekend gemaakt dat Holidayguru.nl voor het eerst was genomineerd voor de award. Tijdens deze jaarlijkse verkiezing kan het Nederlandse publiek stemmen op zijn favoriete websites en apps in verschillende categorieën. Daarnaast kan het publiek ook een beoordeling achterlaten. Uiteindelijk leiden de stemmen tot twee awards, één voor de beste website (hoogste kwaliteitsscore) en één de populairste website (meeste stemmen).

 

Als één van de grootste reiswebsites van Duitsland en Nederland helpt Holidayguru.nl dagelijks duizenden reizigers met het vinden van de beste vakantiedeal en de nodige reisinspiratie. Ook het afgelopen jaar heeft Holidayguru niet stilgezeten. Zo vond er een grote stijging plaats in zowel het aantal bezoekers als het aantal boekingen via Holidayguru.nl en is het design van de website succesvol aangepast. De grootste ontwikkeling was de lancering van het eigen reislabel ”Holidayguru Trips”, waarmee reizigers stedentrips en rondreizen inclusief een unieke activiteit kunnen boeken naar de mooiste bestemmingen.

Link: https://trips.holidayguru.nl
Trefwoorden: Beste website, categorie reizen

||| Blogs |||

25/01/23
Natuurlijk ben ik voor een integrale aanpak, maar hoe bereik ik die nu?
Een vraag die ik regelmatig van beleidsambtenaren krijg, is: die integraliteit, hoe bereik ik die nu? Laat ik eerlijk zijn: dat gaat natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Toch zijn er gemeenten en provincies die hierin al aardig op weg zijn, en die zijn óók ooit ergens begonnen.
01/12/22
Drie “misverstanden” op weg naar klimaatneutraal toerisme
Dat de toeristische sector voor een enorme verduurzamingsopgave staat moge inmiddels duidelijk zijn ...
12/09/22
Janken om personeel
De gastvrijheidssector zucht na de coronacrisis onder de personeelscrisis. Kunnen ze na de pandemie ...
12/07/22
Het roer om!?
Het roer om!?
12/07/22 · Duurzaam toerisme · Guido Aerts | Lees meer
Minstens sinds de start van de pandemie maar zeker sinds het ingaan van de versoepelingen is de zoge...
28/04/22
Geef toerisme een nieuwe toekomst
Nee, het is niet normaal zoals het er dit paasweekend op de Amsterdamse Wallen aan toeging. De uitwa...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

27/01/23
Nederland boekt zomervakantie weer vanouds op tijd
Het vroegboekgedrag van Nederlandse vakantiegangers is weer ­­­terug op het niveau van voor coron...
27/01/23
La Vuelta Holanda op alle fronten succesvol
De Spaanse wielerronde La Vuelta ging op 19 augustus 2022 van start in Nederland. De provincies Utre...
26/01/23
Steeds meer mensen gaan er samen tussenuit
Sinds afgelopen zomer ziet Groepen.nl een sterke toename in de vraag naar het verblijf in groepsaccommodaties. Deze trend naar gezamenlijk verblijf zet ook dit jaar (2023) sterk door.
26/01/23
Kampeerauto van het jaar 2023 bekend!
Nederlandse camperaars hebben als Kampeerauto’s van het jaar 2023 gekozen voor de Tonke EQV, de Affinity Duo, de Knaus Tourer Van 500 MQ en de Frankia Neo-i. Dat zijn respectievelijk een camperbusje, een buscamper, een half integraal en een integraalcamper.
26/01/23
Suncamp introduceert: campingadvies van de CampingGuru
Wil jij alles weten over jouw favoriete camping? Stel je campingvraag dan aan de persoon die echt op de camping is geweest. Vanaf nu is dat mogelijk. Suncamp introduceert de CampingGuru.
26/01/23
Exclusief voor leden
8 gemeenten Achterhoek aan de slag met vitaal maken vakantieparken
8 gemeenten in de regio Achterhoek bieden met een financiële bijdrage van de provincie Gelderland een programma aan om de vitaliteit van vakantieparken te verbeteren. Een regionaal programmateam met experts is actief om ondernemers te stimuleren en vakantieparken klaar te maken voor de toekomst. Dat is nodig want er wordt groei verwacht.
25/01/23
Exclusief voor leden
Toerist ontdekt Vermeers Delft op 12 locaties
Toeristen die van schilderkunst houden komen zeker af op de tentoonstellingen over Vermeer in 2023. Het Rijksmuseum in Amsterdam trekt de meeste aandacht met de grote overzichtstentoonstelling maar in Delft kun je de historie van Vermeer ervaren. Een stadsbrede programmering plus de historische plaatsen hebben grote aantrekkingskracht.
25/01/23
VVEM presenteert documentaire 'pandemie in evenementenland'
In opdracht van de Vereniging Van Evenementenmakers (VVEM) is de documentaire ‘Pandemie in het evenementenland’ geproduceerd. Aan de hand van interviews en sfeerbeelden wordt hierin de impact van de COVID-19 pandemie op de Nederlandse evenementenbranche inzichtelijk gemaakt.