Geplaatst op: 26-04-2024
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst

Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst

Van een huuske en een waterpomp op een kale zandvlakte, naar een 5-sterren Vakantiepark met luxe faciliteiten. In 75 jaar Beerze Bulten is er heel veel veranderd, maar één ding is al die jaren hetzelfde gebleven; het park blijft zich ontwikkelen! De opening van het vernieuwde buitentheater, een nieuwe merkidentiteit en de première van maar liefst de 24e Beerze Bulten musical toont aan dat de familie Hagedoorn en haar team niet stil zitten en de blik op de toekomst richt. "We zijn klaar voor de volgende 75 jaar”, aldus eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn.


"Met de opening van ons vernieuwde buitentheater van het Giga Konijnenhol, een langgekoesterde wens, kijken we toch ook een beetje terug op de al 75-jarige, rijke historie zoals de impact van onze eerste musical en de introductie van onze mascotte Bultje het Konijn" aldus Gerrit-Jan Hagedoorn, die samen met zijn vrouw Johanneke de 3e generatie is die Beerze Bulten runt.


”We zijn bezig met heel grote maar ook ingrijpende plannen. We hebben net de overkapping van ons buitentheater achter te rug. Verder willen de komende jaren, naast nieuwe centrumvoorzieningen ook ons terrein ook een impuls geven. Dat zijn geen alledaagse investeringen maar het is ontzettend leuk om met ons team deze plannen op te pakken; er gaat veel gebeuren de komende jaren en hiermee leggen we de basis voor een toekomst voor vooruitgang”, aldus Hagedoorn.


"Als familiebedrijf zijn we trots op onze geschiedenis. Het is onze missie om een omgeving te creëren waar we verrassen met een beleving vol contrasten en waar elk verblijf onvergetelijk is, al 75 jaar lang. Dit jubileumjaar markeert het begin van een nieuw hoofdstuk wat in 1949 begon met een huisje op de vlakte in Beerze en tot op de dag van vandaag nog steeds betekenisvol is, hopelijk ook voor een volgende generatie.”


Het jubileumjaar wordt gevierd met diverse activiteiten en evenementen. Zo ontvangen alle gasten van Beerze Bulten dit jaar een mooi jubileumcadeau. En in juni organiseert het vakantiepark samen met de ANWB en De Grote Haay de lustrum-editie van familiefestival Wortelpop, met theater, entertainment en optredens van onder meer Numidia, Juf Roos, Unity en Woezel & Pip.

Trefwoorden: Jubileum, vakantiepark

CELTH
 


||| Nieuws |||

18/06/24
Horeca prominente plek op Recreatie Vakbeurs 2024
Horecaleveranciers krijgen op de komende editie van Recreatie Vakbeurs op 12, 13 en 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg een nieuwe en prominente plek op de beursvloer.
14/06/24
Btw-verhoging logies en cultuur kan vestigingklimaat aantasten
De Rabobank maakte voor sectoren een korte analyse van de gevolgen van het Hoofdlijnenakkoord. De voorgestelde verhoging van de btw bij logies en cultuur wordt niet veroordeeld maar de gevolgen reiken ver.
11/06/24
Exclusief voor leden
Amsterdam aantrekkelijk voor hotelinvesteringen maar Utrecht maakt inhaalslag
Amsterdam is in 2024 de meest aantrekkelijke stad voor hotelinvesteringen. Dit blijkt uit de Dutch Hotel City Index, die tijdens de PROVADA 2024 wordt gepresenteerd door Horwath HTL en ABN AMRO. Amsterdam blijft op plaats één maar let op Utrecht en Rotterdam.
10/06/24
Pitches gehouden voor eerste F&B Jan Vlasman Award
Deze nieuwe prijs is dit jaar in het leven geroepen door de Hospitality Synergy Group om Vlasman nalatenschap te eren. Een derde- of vierdejaars hotelschoolstudent die zich tijdens zijn hotelschool carrière op een bijzondere manier heeft ontwikkeld, maakt kans op deze titel van F&B talent van het jaar.
10/06/24
Exclusief voor leden
Eerste energy hub geplaatst
Tijdens het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024 bleek dat bij ondernemers grote zorgen zijn over de krapte op het elektriciteitsnet. Het kan plannen voor extra faciliteiten naar gasten in de weg zitten. In Tholen is vandaag een extra energy hub geplaatst om het net te ontlasten.
04/06/24
Omzet horeca groeit fors in 1e kwartaal
In het eerste kwartaal van 2024 groeide de omzet in de Nederlandse horeca met maar liefst 8,1%. De groei was even sterk in zowel de logiesverstrekking als in eet- en drinkgelegenheden.
03/06/24
Brede coalitie cultuur horeca en media in verzet tegen btw verhoging
Een brede coalitie vanuit sport, media, boeken, cultuur en horeca is tegen de aangekondigde btw-verhoging van 9 naar 21% van het nieuwe kabinet. "Het is een extra belasting op de kostbare vrije tijd."
31/05/24
Wat is het leukste terras aan het water in Rivierenland?
DMO Stichting Bureau Toerisme, actief in het rivierengebied, kondigt de verkiezing 'Het leukste terras aan het water’ aan. Al veertien terrassen zijn voorgedragen. Het publiek kan stemmen en nog andere terrassen voordragen.

||| Agenda |||

24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...
12/11/24 t/m 14-11-24
12/11/24 t/m 14-11-24: Recreatie Vakbeurs 2024
Op 12, 13 & 14 november 2024 vindt de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs plaats in Evenementenhal Har...