Geplaatst op: 01-02-2024
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

Record voor Toverland

Record voor Toverland
Attractiepark Toverland heeft in 2023 in totaal 1,2 miljoen bezoekers ontvangen 13% meer dan in 2022 en een record. Samen met bedrijven in de regio gaat het park een eigen personeelsopleiding opzetten.De populariteitis mede te danken aan de opening van vier nieuwe attracties in themagebied Avalon. Ook de verlengde openingstijden en seizoengebonden evenementen droegen bij aan het nieuwe record. Algemeen directeur Jean Gelissen jr kijkt terug op een mooi jaar. "Niet alleen mochten we meer gasten dan ooit ontvangen, ook de gast...

Dit artikel is exclusief voor leden van het NRIT Media Vrijetijdsplatform.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
E-mailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? - Lid of abonnee en nog niet geregistreerd?

Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid

 Proeflidmaatschap
NRIT Media Vrijetijdsplatform
Jaarlidmaatschap
NRIT Media Vrijetijdsplatform
Bedrijfslidmaatschap
NRIT Media Vrijetijdsplatform

Stopt automatisch
Compleet individueel
lidmaatschap
Compleet bedrijfs-lidmaatschap
Lidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform90 dagen365 dagen365 dagen
Onbeperkt digitaal toegang tot alle content Kennisbank
Nieuwsbrief NRIT Actueel
Recreatie & Toerisme
Vrijetijdstudies
Toegang zonder inloggen
€ 45,-
€ 165,75 per jaarVanaf € 331,50 per jaar
Probeer nu
Bestel nu
Bestel nu
Trefwoorden: attractieparken, verblijfsrecreatie, vakantieparken, family entertainment centers, Limburg, personeel, arbeidsmarkt, onderwijs, opleidingen

CELTH
 








||| Nieuws |||

17/07/24
Exclusief voor leden
Keukenhof populair op Instagram
De Keukenhof in Lisse staat wereldwijd op de vierde plaats van meest Instagrammabel bloementuinen. Op de eerste plaats staat de Gardens by the Bay in Singapore.
15/07/24
Beekse Bergen rond project Olifantenvallei af
De Beekse Bergen heeft de ontwikkeling van de Olifantenvallei voltooid met de opening van een nieuw restaurant en een educatieve hut. De Olifantenvallei is uitgebreid tot 2 hectare om de gehele kudde, inclusief kalfjes, voldoende ruimte te geven.
15/07/24
Exclusief voor leden
Hoogste punt bereikt bouw Chimpanseevallei Dierenpark Amersfoort
Dierenpark Amersfoort heeft het hoogste punt in de bouw van de nieuwe Chimpanseevallei bereikt. Tot twaalf meter hoogte wordt de grootste netconstructie van het park met de hand vastgezet.
15/07/24
Exclusief voor leden
Ouwehands blij met geboorte reuzenpanda
Reuzenpanda Wu Wen beviel op vrijdagavond 12 juli 2024 weer van een jong. Moeder en haar jong verblijven in het kraamhol en maken het goed.
12/07/24
Hellendoorn vernieuwt langste rapid river van Nederland
De langste ‘rapid river’ van Nederland (480 meter) is niet alleen één van de populairste attracties van Avonturenpark Hellendoorn kreeg een opknapbeurt.
11/07/24
Efteling Danse Macabre opent op 31 oktober
De Efteling heeft de naam van de nieuwe grote attractie bekend gemaakt. Het wordt: Danse Macabre. Deze attractie vervangt het oude spookslot en open op 31 oktober. Deze spectaculaire attractie is een combinatie van een zogenaamde thrill ride en immersieve showtechniek, die nog nergens ter wereld bestaat.
09/07/24
Exclusief voor leden
Madurodam is Rotterdamser dan ooit
Op 8 juli heeft burgemeester Aboutaleb van Rotterdam het nieuwe Rotterdam gedeelte in Madurodam feestelijk geopend. Deze nieuwe toevoeging aan het park bevat gedetailleerde, iconische gebouwen op schaal, waaronder de Markthal, het Depot en de kubuswoningen.
05/07/24
Koninklijk rijtuig naar Spoorwegmuseum
Tijdens het staatsbezoek van de koninklijke familie aan België in 2023 werd bekend dat het koninklijke rijtuig SR10 met pensioen ging. Komende vrijdag 12 juli wordt het rijtuig door Wouter Koolmees, president-directeur van NS, officieel overgedragen aan het Spoorwegmuseum.