Geplaatst op: 17-10-2023
Auteur: Redactie
NRIT

Meijer Recreatie Management en Recreamatch samen verder

Meijer Recreatie Management en Recreamatch samen verder
Photo by krakenimages on Unsplash

Meijer Recreatie Management en Recreamatch hebben besloten nauw te gaan samen werken. Beide bureaus houden zich bezig met het werven en selecteren van beheerders, parkmanagers, bedrijfsleiders, havenmeesters, directeuren of bestuurders in de recreatiesector. Ze gaan samen verder onder de de paraplu van RECREAMATCH. Hans Meijer wordt partner. 

Recreamatch is enkele jaren geleden opgericht door twee energieke en ervaren personen: Frank Verkoijen en Thijs Vossen. Naast Recreamatch is men partner van de netwerkorganisatie Leisurebrains voor het oplossen van complexe vraagstukken in de recreatiesector. De eveneens zeer ervaren Hans Meijer van het gelijknamige bedrijf Meijer Recreatie Management is al 40 jaar actief en bekend als specialist in de recreatiesector op tientallen bungalowparken in verschillende landen. Sinds enkele jaren is hij ook actief op het gebied van werving en selectie in de verblijfsrecreatie. 

Hans Meijer: "Bij het zoeken van de juiste kandidaten zijn samenwerking en netwerkbeheer de sleutels tot succes. Hier wordt één en één nu letterlijk drie. Een meerwaarde voor iedereen dus.” Dat beaamt Frank Verkooijen: "Onze jarenlange ervaring in de toeristische-recreatieve sector geeft ons een voorsprong ten opzichte van reguliere wervings- en selectiebureaus. Wij weten wat er speelt in recreatiebedrijven en in de sector.”  Ook Thijs Vossen is blij met de aansluiting van Hans Meijer: "We hebben alle drie veel bedrijven geadviseerd of zelfs gerund in de dag- en verblijfsrecreatie. We spreken de taal van de ondernemer en begrijpen als geen ander het belang van goed personeel.”

Link: https://www.recreamatch.nl
Trefwoorden: ondernemen, arbeidsmarkt, personeel, werving, selectie, verblijfsrecreatie, horeca, watersport, attractieparken, dagattracties

CELTH
 


||| Nieuws |||

08/07/24
Grotere boten kunnen via Súd Ie van Dokkum naar Lauwersoog
De Vaarroute Súd Ie is sinds kort in zijn geheel bevaarbaar voor boten in de DM-klasse met een beperkte diepgang en met een maximale hoogte van 2.40 meter. Om dit mogelijk te maken zijn alle bruggen op de route de afgelopen jaren verhoogd naar 2.50 meter.
01/07/24
Exclusief voor leden
165 schepen maken erfgoedtour - 15 etappeplaatsen
De Landelijke Vereniging tot Behoud van het Historisch Bedrijfsvaartuig (LVBHB) bestaat dit jaar een halve eeuw. Op 6 juli begint vanuit Middelburg een spectaculaire erfgoedtour door het hele land met circa 165 historische schepen.
28/06/24
Exclusief voor leden
Recreatievaartuigen met AI geteld
Waterrecreatie Nederland heeft een AI-model ontwikkeld dat recreatievaartuigen op water en land kan tellen. Via satellietbeelden uit open data zijn er in de zomer van vorig jaar landelijk zo’n 211 duizend recreatieboten in Nederland geteld.
17/05/24
Suppers maken Nederlandse wateren schoon in tour
Deze zomer worden Clean up on Tours georganiseerd. Deelname is gratis en voor al het materiaal, inclusief sup en instructeur, wordt gezorgd.
16/05/24
Bijzondere mijlpaal: 200 stranden en jachthavens voeren de Blauwe Vlag in 2024
Dit jaar hebben maar liefst 200 bedrijven de prestigieuze Blauwe Vlag ontvangen, waarvan 143 havens, 50 stranden en 7 binnenstranden. De afgelopen jaren groeit vooral het aantal Blauwe Vlaggen bij jachthavens
19/04/24
Onderzoek naar Europees vaarbewijs
De Europese Commissie wil weten wat de voor- en nadelen van een eventueel uniform vaarbewijs of vaar...
05/04/24
Exclusief voor leden
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen
Op donderdag 28 maart hebben de veertien gemeenten van het Friese vasteland, Wetterskip Fryslân en Provincie Fryslân een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor het oeverbeheer in Fryslân. Zo is duidelijk wie voor het beheer van de 1.760 kilometer aan oevers langs de Friese vaarwegen verantwoordelijk is.
29/03/24
Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024 - Zet jouw transitie in
Met zijn aanstekelijke visie op toerisme laat key-note spreker Peter de Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen en Agentschap Onroerend Erfgoed) jou de transitie in toerisme beleven op 18 april. Dat is de dag van het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.