Geplaatst op: 11-05-2023
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

Seminar: Stuur je gast eens weg

Seminar: Stuur je gast eens weg

Hoe kun je gasten een onvergetelijke vakantie bieden? Die vraag staat centraal op het seminar ‘Stuur je gast eens weg’. Een middag die zowel voor ondernemers in dag- als verblijfsrecreatie interessant is. 

Een interessante kennismiddag met volop netwerkmogelijkheden op de prachtige campus van de Breda University of Applied Sciences (BUas). Deelname is gratis na aanmelding. 

Topsprekers

We hebben drie topsprekers op deze kennismiddag: Goof Lukken (Breda University). Dave Wings (Libéma) en Ruud Rerink (Center Parcs).  Natuurlijk zijn er volop netwerkmogelijk op de prachtige campus van de Breda University of Applied Sciences waar we te gast zijn.

  • Kernachtig kennisprogramma
  • Drie topsprekers
  • Volop netwerken
  • Inspirerende locatie

Deze middag wordt u aangeboden door Ticketsplus, BUas en NRIT. Deelname is gratis na aanmelding. Meer informatie over het programma en de sprekers op de eventsite van NRIT.

Link: https://www.nrit.nl/events/48215/stuur-je-gast-eens-weg
Trefwoorden: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, leisure

CELTHTrendrapport

||| Nieuws |||

20/09/23
Exclusief voor leden
Apollo breidt snel uit met winteraanbod naar de zon
Nu breidt de touroperator zijn aanbod uit en lanceert een breed winterprogramma met 11 verschillende bestemmingen in vier landen.
04/09/23
Succesvolle 38e editie van Hiswa te Water
Wederom 30.000 bezoekers op de kades en steigers en ruim 430 boten in het water in de Bataviahaven Lelystad.
29/08/23
Slechts 9 HVO tankstations voor pleziervaart
Het aantal tankstations voor pleziervaartuigen met het duurzame biologische Hydrotreated V...
08/08/23
Exclusief voor leden
Opmerkelijke prijsontwikkelingen in de vrijetijdssector
De inflatie is op weg terug naar beneden maar stijgen nog steeds bovengemiddeld. De prijzen in de vrijetijdssector ontwikkelen zich veelal wisselend met uitschieters voor vakantieparken, kampeerartikelen en boten. Internationale vluchten werden juist goedkoper.
24/07/23
Commotie om onderzoek naar verplicht vaarbewijs
Dit weekend in de publiekspers heel wat commotie rond de mogelijke invoering van een verplicht vaarbewijs voor de recreatievaart. Waar komt dat idee ineens weer vandaan en wat vinden betrokken partijen? We zoeken het uit.
21/06/23
Riviercruises zoeken minder drukke bestemmingen
Riviercruises werden wel heel hard geraakt door de pandemie maar zijn nu weer boven het niveau van 2019. Dat meldt Limburg Marketing die cijfers van de gemeente Roermond aanhaalt en in de eigen boekingen voor landprogramma’s een forse groei ziet.
16/05/23
Watersport blijft in 2023 op hoog niveau
Steeds meer Nederlanders hebben de watersport ontdekt. Uit cijfers van HISWA-RECRON – ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie – blijkt dat de verhuur en verkoop van boten goed loopt. De groeispurt begon tijdens de coronapandemie in 2020 en blijft ook in 2023 op niveau, is de verwachting van de brancheorganisatie.
11/05/23
Weer meer Blauwe Vlaggen in Nederland
In Nederland mogen dit jaar 195 locaties een Blauwe Vlag hijsen. Zes meer dan vorig jaar toen er ook al een groei was. De Blauwe Vlag is de internationale milieu- en duurzaamheidsonderscheiding van FEE International.