Geplaatst op: 29-03-2023
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Sterrenchef Jermain de Rozario ontwikkelt verschillende gerechten voor Roompot

Sterrenchef Jermain de Rozario ontwikkelt verschillende gerechten voor Roompot

Sterrenchef Jermain de Rozario van het restaurant De Rozario in Helmond heeft twee gerechten voor Roompot ontwikkeld. Vanaf deze week vinden gasten een beef rendang en een vegan rendang op de kaart van de Roompot resorts. Daarnaast serveert Roompot een kroket van zijn rendang. Ook die bestaat zowel in een vlees- als vegan versie.  

 

Sterren- en televisiechef Jermain De Rozario heeft een passie voor de moderne Aziatische keuken. In zijn restaurant De Rozario is de beef rendang een signatuur gerecht. 

 

Op vraag van Roompot paste Jermain het recept van zijn culinaire visitekaart aan. De kruidige Indische runderstoverij wordt bij Roompot met cassave, ingelegde groenten, en rijst geserveerd. 


Ook vegan versie en kroket

Jermain heeft ook een vegan versie van de stoverij uitgewerkt. Spitskool is hierin het hoofdingrediënt. 

Zowel van de beef als van de vegan rendang is tevens een kroket gemaakt. Ook die staat vanaf deze week op de kaart. 

 

Trefwoorden: Nieuwe gerechten, sterrenkok

CELTH
 








||| Nieuws |||

26/07/24
Exclusief voor leden
Toerisme naar Parijs en de Olympische Spelen: Een kritische blik
Terwijl de Olympische Spelen in Parijs vanavondofficieel van start gaan, blijkt dat de stad te maken heeft met lege hotelkamers en een overvloed aan beschikbare tickets voor de wedstrijden. Wat is er aan de hand?
16/07/24
Volop initiatieven om overtoerisme juist wél aan te pakken
Er wordt wél professioneel gewerkt aan overtoerisme in de toeristische sector, zegt Anneke van Mispelaar van adviesbureau Bureau BUITEN. Er zijn volop initiatieven, waarbij beleidsmakers de omgeving, de bezoekers én de bewoners weer met elkaar in balans brengen.
15/07/24
Exclusief voor leden
Hoogste punt bereikt bouw Chimpanseevallei Dierenpark Amersfoort
Dierenpark Amersfoort heeft het hoogste punt in de bouw van de nieuwe Chimpanseevallei bereikt. Tot twaalf meter hoogte wordt de grootste netconstructie van het park met de hand vastgezet.
11/07/24
Exclusief voor leden
FNV ziet werkdruk te hoog worden op Schiphol
Na een jaar van relatieve rust over de drukte op Schiphol trekt vakbond FNV aan de bel voor de zomervakantie. Werknemers van Schiphol maken zich ernstige zorgen over de werkdruk, het ziekteverzuim en de veiligheidsrisico’s voor werknemers op Schiphol tijdens de aankomende zomerdrukte.
10/07/24
Op Texel fiets je over water
In het gebied Schettersweid op het Waddeneiland Texel is een nieuw drie meter breed fietspad aangelegd dat deels over het water van het natuurgebied gaat.
10/07/24
Advies: gebruik geen openbaar wifi netwerk
Recent is een Australische man gearresteerd nadat hij in een vliegtuig een nep wifinetwerk had opgezet om gegevens van medepassagiers te stelen. Dit bewijst dat mensen helaas zelfs tijdens hun vakantie moeten oppassen voor oplichters. Cindy Wubben van software maker Visma geeft advies aan reizigers.
09/07/24
Exclusief voor leden
Nederlanders meer naar buitenland op vakantie, koele vakantielanden in trek
Nederlanders gingen in 2023 meer naar het buitenland op vakantie. Vooral meer koele vakantielanden konden op een toenemende belangstelling van Nederlanders rekenen. De vakantiebestedingen groeiden fors.
08/07/24
Nederlandse vakantiegangers zoeken warmte op en mijden Parijs
Naar welke vakantielanden gaan Nederlanders dit jaar op zomervakantie en welke verschuivingen ziet TUI? Veel bekende landen en streken gaan aan top maar toch wel wat verrassingen.