Geplaatst op: 03-03-2022
Auteur: Marc Gerlings

Ben Roelants ambassadeur Vakantie Expo Antwerpen 2022

Eerste reisbeurs in België na twee jaar

Ben Roelants ambassadeur Vakantie Expo Antwerpen 2022
4, 5 en 6 maart Vakantie Expo in Antwerpen.

Op 4, 5 en 6 maart opent Vakantie Expo 2022 de deuren in Antwerp Expo. Het is de eerste reisbeurs in België na twee jaar coroncrisis. Televisiemaker Ben Roelants is ambassadeur van het evenement.

Reisgoeroe Ben Roelants nam het publiek mee door binnen- en buitenland tijdens Vlaanderen Vakantieland. Ook op de themazender Evenaar deelde hij zijn beste reistips. Nu is hij ambassadeur voor Vakantie Expo 2022. 

Roelants toont verschillende filmpjes over zijn meest onvergetelijke vakanties. En hij verklapt hoe je een reis samenstelt die volledig aan je wensen voldoet. Tijdens de beurs interviewt hij verschillende experts. Zo klopte hij onlangs aan bij Kathleen Aerts in Zuid Afrika en maakte hij een video over haar nieuwe B&B Droom Guesthouse.

Dromen over Zuid-Afrika met Kathleen Aerts

Ook Kathleen Aerts is op 4, 5 en 6 maart bij de Antwerp Expo. Op haar stand maakt ze je wegwijs in Zuid-Afrika. Ze is er intussen een echte local en kent het land op haar duim. Extra handig: als moeder van twee leidt Kathleen je naar de meest gezinsvriendelijke plekken, meldt de beursorganisatie. 

Je ontdekt hoe haar eigen Zuid-Afrikaanse B&B eruitziet. En je praat ook over België. In de Limburgse en Antwerpse bossen stampte Kathleen namelijk een vakantiehoeve uit de grond, waar je geniet van een onvergetelijk verblijf. 

Eerste toerismebeurs van het land. 

Vakantie Expo Antwerpen volgt de populaire Vakantiesalon op. Organisatoren James Verbeeck en Hanne Carmans zorgden voor een nieuw, fris concept. Je zal er aan de hand van je eigen, persoonlijke voorkeuren vakantie-inspiratie kunnen opdoen bij de vele standhouders uit binnen- en buitenland. Zo stel je je volgende reis of citytrip in een mum van tijd samen, helemaal op maat van je wensen en behoeften. 

Praktisch

Vakantie Expo Antwerpen vindt plaats op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 maart 2022. Dan opent Antwerp Expo telkens de deuren van 10 tot 18 uur. Tickets kosten 10 euro en zijn online te boeken via www.vakantie-expo.be.

Trefwoorden: reizen, beurs, marketing, destinatie, touroperator

||| Blogs |||

31/03/22
Build Back Better
Aan het begin van de Coronacrisis leek er veel draagvlak te zijn voor misschien wel fundamentele ver...
15/12/21
Never let a good crisis go to waste
Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat het Corona virus het land, en daarmee ook de reisbranc...
09/07/21
Dromomania
Wat een intens genot was het. De voortijdige uitschakeling van het Nederlands Elftal (nou ja, eigenl...
28/07/20
I am the greatest!
I am the greatest!
28/07/20 · Reis & vervoer · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Marcel Baltus wil met zijn blog de nieuwsredacties eens opschudden. Zij kiezen steevast voor de grote bedrijven als de reisbranche in de actualiteit staat. De vele duizenden kleine reisbedrijven krijgen geen aandacht terwijl zij het kloppend hart zijn van de branche.
29/06/20
Oost west thuis best
Oost west thuis best
29/06/20 · Marketing · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Vrijwel iedereen boven de 40 jaar kan zich de volgende situatie heel goed voor de geest halen. Het i...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

28/06/22
ANWB inspecteert dit jaar volop campings in het buitenland
De ANWB-campinginspecteurs gaan ook deze zomer bijna 2000 aangesloten campings inspecteren in binnen...
23/06/22
Hoge vakantie-intentie onder woningeigenaren
Gaan Nederlanders met de oplopende prijzen nog wel op vakantie? ING onderzocht dat in relatie tot de woonmarkt. Met opmerkelijke uitkomsten
23/06/22
Exclusief voor leden
Vakantie dichterbij door hoge benzineprijs
Vakantiegangers blijven deze zomer dichter bij huis vanwege het coronavirus, de hoge brandstofprijzen en de inflatie. Deze invloeden zijn groot op de beslissingen van vakantiegangers.
17/06/22
Exclusief voor leden
Recreatiesector Wijdemeren strijdt met succes over toeristenbelasting- en beleidsverandering
De Wijdemeerse recreatiesector en de gemeente gaan een nieuw convenant (water)toeristenbelasting sluiten. Het convenant komt na protest van HISWA-RECRON, Watersportverbond en Ondernemend Wijdemeren over eerdere plannen om tot een verhoging van de belasting.
16/06/22
Toeristisch aanbod Groningen beter zichtbaar met afspraken over content en regie merk
Marketing Groningen, provincie Groningen en de marketingorganisaties uit de regio’s gaan intensiever samenwerken om het aanbod beter te presenteren voor bezoekers en inwoners. De afspraken over die samenwerking zijn vandaag 16 juni vastgelegd in het convenant 'Regionale Digitale Ontsluiting'.
15/06/22
Paleissymposium Toekomst van toerisme
In het Koninklijk Paleis Amsterdam vond dinsdagavond 14 juni het Paleissymposium plaats. Koning Willem-Alexander was gastheer van het symposium met het thema ‘De toekomst van toerisme’. Prinses Beatrix was eveneens aanwezig.
15/06/22
Logan Landing verkozen tot ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2022’
Bed & Breakfast Logan Landing is woensdag verkozen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2...
14/06/22
Eerste Vakantiekrant Zuid-Limburg uit
De eerste editie van ‘Vakantiekrant Zuid-Limburg’ is een feit. Het is een uitbreiding op het bestaande communicatieaanbod van dmo Visit Zuid-Limburg. De vraag aan deze dmo, waarom nog een krant uitbrengen?