Geplaatst op: 20-07-2020
Auteur: Redactie
NRIT

Goene pop-up van Breda Marketing op Grote Markt

Goene pop-up van Breda Marketing op Grote Markt
Breda wil bezoekers en de eigen bewoners in deze coronatijd de ruimte geven. Dat doen ze vanaf dit weekend ook letterlijk met een pop-up vestiging hartje binnenstad waar bezoekers worden verleid de natuur in en rond de stad te bezoeken. Ludiek is de geïntegreerde vakantieopvang voor kamerplanten. 

Wie binnenstapt in de pop-up in het historisch stadhuis waant zich midden in de natuur. De enorme groene wand neemt je mee naar ‘buiten’. In de pop-up kun je terecht voor de groene kaart van Breda, local tips om verborgen groene parels te ontdekken, voor het boeken van fietstours en als vakantieadres voor planten. 

De pop-up is onderdeel van de campagne ‘Breda geeft je de ruimte’. De campagne is bedoeld om het toerisme naar Breda en de regio aan te jagen. De eerste campagneperiode staat in het teken van actief bezig zijn in de natuur. Op www.welkominbreda.nl verzamelt Breda Marketing tips, routes en inspiratie om in beweging te komen en de groene ruimte in en om Breda op te zoeken. 

Groene Kaart Breda

Breda heeft als ambitie om in 2030 de eerste Europese stad in het park te worden om te laten zien dat groen en een stedelijke functie hand in hand gaan. Meer dan 60% van Breda is al groen. Om dit duidelijk te maken, ontwikkelden Breda en Staatsbosbeheer in navolging van Londen en Amsterdam de Groene Kaart. Deze kaart laat zien hoe de parken, (binnen)tuinen, plantsoenen, sportvelden, natuurspeeltuinen, begraafplaatsen groene daken, singels, bossen en polders de stad groen en blauw kleuren. Op de achterkant van de kaart kun je meer lezen over de natuur in en om Breda. Vakantieopvang voor planten

Voor wie niet kiest voor een staycation in Breda en toch op vakantie gaat, kan de pop-up ook van pas komen. Want er is plek ingeruimd voor een vakantieopvang voor planten. Bredanaars kunnen hun plant brengen, waarna er met liefde voor ze gezorgd wordt. (Voorwaarde is wel dat de plant voor 13 augustus weer opgehaald wordt). 

De pop-up is van 18 juli t/m 12 augustus geopend op donderdag en vrijdag van 12.00-17.00, op zaterdag van 10.00 -17.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur. 
Trefwoorden: marketing, demo, Noord-Brabant, natuur

||| Blogs |||

09/07/21
Dromomania
Wat een intens genot was het. De voortijdige uitschakeling van het Nederlands Elftal (nou ja, eigenl...
30/03/21
Hoe je een imago verkwanselt met een kop koffie
In het stemhokje schoot de gedachte door mijn hoofd. Merkwaardig eigenlijk dat meerdere politieke pa...
28/07/20
Waarom Pinterest voor bedrijven in toerisme & recreatie zo’n geweldig promotiemiddel is
Veel mensen denken bij Pinterest aan hobbyprojecten. Maar wist je dat 1 miljoen Nederlandse gebruikers op Pinterest zoeken naar inspiratie voor reizen en dagjes uit? Pinterest is dus bij uitstek geschikt voor bedrijven in toerisme & recreatie.
14/07/20
Destinatiemarketing in coronatijd
Hoe werk je als DMO aan een toekomstbestendige positionering, ontwikkeling en zichtbaarheid van het toeristische product in je regio? Astrid Crum, directeur van Marketing Drenthe deelt graag haar inzichten.
29/06/20
Oost west thuis best
Oost west thuis best
29/06/20 · Marketing · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Vrijwel iedereen boven de 40 jaar kan zich de volgende situatie heel goed voor de geest halen. Het i...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

21/07/21
Visit Zuid-Limburg lanceert informatiecampagne na watersnood
Visit Zuid-Limburg lanceert een campagne om toeristen goed te informeren over de vakantiemogelijkheden in de regio. Zuid-Limburg is hard getroffen door de watersnood maar inmiddels zijn de meeste bedrijven weer open en staan klaar om gasten en toeristen gastvrij te ontvangen.
19/07/21
Campagne Breda Marketing genomineerd voor Kern Creativity Award
DMO Marketing Breda is voor twee Kern-awards genomineerd. De campagne ‘Breda Geeft Je de Ruimte’ is genomineerd voor de Kern Marketing Award 2021 en met de Groene Kaart maken ze kans op de Kern Creativity Award 2021.
13/07/21
Efteling ziet kansen in netwerk Talpa
De Efteling en Talpa Network gaan samenwerken op meerdere kanalen van Talpa Network. Met onder meer zichtbaarheid op Talpa’s bij het televisieprogramma Marble Mania en middels het veilen van entreetickets van het attractiepark door de veilingwebsite VakantieVeilingen. Het leidt mogelijk tot een internationale aanpak.
08/07/21
Geluksgevoel centraal in zomercampagne Marketing Groningen
Dit gevoel wordt gevangen in twaalf campagnefoto’s die dat gevoel proberen te vangen. Voor de campagne zijn drie nieuwe routes ontwikkeld langs pareltjes in de provincie Groningen.
06/07/21
Twente koppelt bewoners aan toeristen
Elke trend heeft zijn tegentrend. Dat zien we in Twente waar ze in deze tijd met chatbots en artificial intelligence Tukkers van vlees en bloed inzetten om toeristen unieke tipse te geven.
02/07/21
Extra impuls voor herstel van gastvrijheidssector:
Vandaag is de campagne ‘Buitenleven in regio Utrecht’ gelanceerd door gedeputeerde Arne Schaddel...
30/06/21
Exclusief voor leden
Singapore Tourism Board opent kantoor in Brussel voor marketing en sales Benelux
De Singapore Tourism Board (STB) heeft de opening van hun regionale kantoor in Brussel, België aangekondigd. Het nieuwe kantoor wordt geopend om de potentie van de Benelux-markt te benutten en maakt deel uit van STB's middellange tot lange termijn strategie in investering in long-haul markten. De ‘Passion Made Possible’-campagne staat klaar.
23/06/21
Weer handhaving op reclame in het buitengebied
De afschaling van coronamaatregelen laat zich ook zien in beleid en handhaving. Vanaf 1 juli 2021 gaat de handhaving in opdracht van de provincie Utrecht van start. Vanwege corona is in het voorjaar van 2021 en 2020 met de Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) Utrecht afgesproken dat zij enige tijd coulance betrachtte wat betreft reclameuitingen in het buitengebied.