Geplaatst op: 20-07-2020
Auteur: Redactie
NRIT

Goene pop-up van Breda Marketing op Grote Markt

Goene pop-up van Breda Marketing op Grote Markt
Breda wil bezoekers en de eigen bewoners in deze coronatijd de ruimte geven. Dat doen ze vanaf dit weekend ook letterlijk met een pop-up vestiging hartje binnenstad waar bezoekers worden verleid de natuur in en rond de stad te bezoeken. Ludiek is de geïntegreerde vakantieopvang voor kamerplanten. 

Wie binnenstapt in de pop-up in het historisch stadhuis waant zich midden in de natuur. De enorme groene wand neemt je mee naar ‘buiten’. In de pop-up kun je terecht voor de groene kaart van Breda, local tips om verborgen groene parels te ontdekken, voor het boeken van fietstours en als vakantieadres voor planten. 

De pop-up is onderdeel van de campagne ‘Breda geeft je de ruimte’. De campagne is bedoeld om het toerisme naar Breda en de regio aan te jagen. De eerste campagneperiode staat in het teken van actief bezig zijn in de natuur. Op www.welkominbreda.nl verzamelt Breda Marketing tips, routes en inspiratie om in beweging te komen en de groene ruimte in en om Breda op te zoeken. 

Groene Kaart Breda

Breda heeft als ambitie om in 2030 de eerste Europese stad in het park te worden om te laten zien dat groen en een stedelijke functie hand in hand gaan. Meer dan 60% van Breda is al groen. Om dit duidelijk te maken, ontwikkelden Breda en Staatsbosbeheer in navolging van Londen en Amsterdam de Groene Kaart. Deze kaart laat zien hoe de parken, (binnen)tuinen, plantsoenen, sportvelden, natuurspeeltuinen, begraafplaatsen groene daken, singels, bossen en polders de stad groen en blauw kleuren. Op de achterkant van de kaart kun je meer lezen over de natuur in en om Breda. Vakantieopvang voor planten

Voor wie niet kiest voor een staycation in Breda en toch op vakantie gaat, kan de pop-up ook van pas komen. Want er is plek ingeruimd voor een vakantieopvang voor planten. Bredanaars kunnen hun plant brengen, waarna er met liefde voor ze gezorgd wordt. (Voorwaarde is wel dat de plant voor 13 augustus weer opgehaald wordt). 

De pop-up is van 18 juli t/m 12 augustus geopend op donderdag en vrijdag van 12.00-17.00, op zaterdag van 10.00 -17.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur. 
Trefwoorden: marketing, demo, Noord-Brabant, natuur

||| Blogs |||

28/07/20
Waarom Pinterest voor bedrijven in toerisme & recreatie zo’n geweldig promotiemiddel is
Veel mensen denken bij Pinterest aan hobbyprojecten. Maar wist je dat 1 miljoen Nederlandse gebruikers op Pinterest zoeken naar inspiratie voor reizen en dagjes uit? Pinterest is dus bij uitstek geschikt voor bedrijven in toerisme & recreatie.
14/07/20
Destinatiemarketing in coronatijd
Hoe werk je als DMO aan een toekomstbestendige positionering, ontwikkeling en zichtbaarheid van het toeristische product in je regio? Astrid Crum, directeur van Marketing Drenthe deelt graag haar inzichten.
29/06/20
Oost west thuis best
Oost west thuis best
29/06/20 · Marketing · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Vrijwel iedereen boven de 40 jaar kan zich de volgende situatie heel goed voor de geest halen. Het i...
13/05/20
Meer marketing? Nu even geen Holland-promotie!
Hans van Leeuwen vindt dat er geen geld moet worden gestoken in Holland Promotie maar juist ondernemers moeten worden ondersteund.
24/03/20
Leidt het coronavirus straks tot een reset in ons denken en handelen?
En dan nu wat positief nieuws over het coronavirus2020. Alleen al om de allitererende getallen zou j...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

07/08/20
Japan kiest ander pr-bureau
Japan National Tourism Organization (JNTO), het officiële marketing en toerisme bureau voor Japan h...
03/08/20
Winactie Duitse trips bij Bever
Winkelketen van outdoor producten Bever heeft een winactie opgezet met het Duits Verkeersburo. Vijf ...
30/07/20
Whitepaper Digitale Vrijetijdswereld
MarketingOost heeft een whitepaper gemaakt die ondernemers in de vrijetijdssector moet inspireren over digitalisering. De provincie Overijssel ondersteunt met subsidiemogelijkheden.
23/07/20
Tips van vrienden zien op Terschelling Tips app
De VVV Terschelling lanceerde onlangs ‘Terschelling Tips’, een app vol tips met activiteiten in de natuur op Terschelling. Bijzonder is dat gebruikers kunnen zelf ook tips toevoegen, tips van vrienden zien en vragen.
20/07/20
Goene pop-up van Breda Marketing op Grote Markt
Breda wil bezoekers en de eigen bewoners in deze coronatijd de ruimte geven. Dat doen ze vanaf dit weekend ook letterlijk met een pop-up vestiging hartje binnenstad waar bezoekers worden verleid de natuur in en rond de stad te bezoeken.
15/07/20
Positief resultaat voor VVV Zeeland in 2019
VVV Zeeland heeft het boekjaar 2019 met een positief financieel resultaat af weten te sluiten. Dat is opmerkelijk aangezien de organisatie in mei van dat jaar nog de noodklok luidde.
15/07/20
Campagne Welkom terug in Nederland bereikt met een budget van 2.500 euro ruim 9,5 miljoen mensen
De online promotiecampagne ‘Welkom terug in Nederland’ is succesvol afgesloten. Met de belangeloos opgezette campagne en een (gesponsorde) investering van slechts 2.500 euro werd in amper zes weken tijd een bereik op (social) mediakanalen van ruim 9.5 miljoen mensen gerealiseerd.
11/07/20
MarketingOost ontwikkelt ‘Hier-moet-je-zijn’ widget
MarketingOost voert diverse campagnes om toeristen te interesseren voor een bezoek aan Overijssel.Om te zorgen dat alle ondernemers eenvoudig online kunnen aansluiten bij deze campagne heeft MarketingOost een widget ontwikkeld.