Horecabedrijf House of Noa in Beurs van Berlage
Horecaformule past bij de buurt met luxe hotels en Bijenkorf

Fleur en Pepijn de Visscher. Foto: Rob Mouw.
Fleur en Pepijn de Visscher, mede-eigenaren van The Seafood Bar, en Ken Srisangkhan, eigenaar en chef van het gelijknamige Ken Sushi, openen eind 2025 een nieuwe culinaire late-night bestemming: House of Noa in de Amsterdamse iconische locatie Beurs van Berlage.
The Seafood Bar is een familiebedrijf, opgericht door de vader van Fleur en Pepijn. Binnen slechts 13 jaar is het familiebedrijf onder hun leiding uitgegroeid tot een horecamerk met zes restaurants en twee cocktailbars onder de naam Zum Barbarossa. De groep ontvangt jaarlijks meer dan 500.000 gasten.
House of Noa haalt haar inspiratie bij internationale bestemmingen als Hotel Costes in Parijs en Chiltern Firehouse in Londen, waar gastronomie, design en nightlife samenkomen. Lees verder >>>
Dit artikel is exclusief voor leden van het NRIT Media Vrijetijdsplatform.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Het complete artikel lezen? Log dan in of word lid.
Wachtwoord vergeten? - Lid of abonnee en nog niet geregistreerd?
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
Geen lid van het NRIT Media Vrijetijdsplatform? Word hier lid
| Proeflidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Jaarlidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | Bedrijfslidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | |
| Stopt automatisch | Compleet individueel lidmaatschap | Compleet bedrijfs-lidmaatschap | |
| Lidmaatschap NRIT Media Vrijetijdsplatform | 90 dagen | 365 dagen | 365 dagen |
| Onbeperkt digitaal toegang tot alle content Kennisbank | |||
| Nieuwsbrief NRIT Actueel | |||
| Recreatie & Toerisme | |||
| Vrijetijdstudies | |||
| Toegang zonder inloggen | |||
| € 45,- | € 165,75 per jaar | Vanaf € 331,50 per jaar | |
| Probeer nu | Bestel nu | Bestel nu |





























































