Geplaatst op: 28-06-2024
Auteur: Marc Gerlings

HotelPlanner.com sponsor Nederlandse Triathlon Bond (NTB).

HotelPlanner.com sponsor Nederlandse Triathlon Bond (NTB).
HotelPlanner.com is sponsor geworden van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB).

HotelPlanner.com is wereldwijd een van de grootste leveranciers van online hotelreserveringen voor groepen. HotelPlanner.com staat in de top vijftig van meest bezochte reiswebsites en op nummer één voor groepsreizen.

Door gebruik te maken van een gepatenteerde technologie zoekt HotelPlanner uit een aanbod van meer dan 1,4 miljoen hotels en alternatieve accommodaties naar de beste aanbiedingen voor groeps-, persoonlijke- en zakenreizen. Via de website HotelPlanner.com kunnen sportteams, families, bedrijven of vriendengroepen vrijblijvend accommodaties zoeken en speciale wensen, zoals maaltijden en sportfaciliteiten, aangeven. 

Door gebruik te maken van HotelPlanner.com kunnen grote of kleinere groepen tot 65% (en gemiddeld zo’n 15%) korting krijgen op de standaard tarieven, meldt het bedrijf.

NTB-directeur Thorwald Veneberg is blij met de samenwerking met HotelPlanner. "We kunnen dankzij dit partnerschap de kosten voor hotelovernachtingen verminderen. Niet alleen voor onze topsporters, maar ook voor teams, verenigingen en agegroupers en hun familie. Zo maken we de sport voor onze leden, ook als je verder van huis aan een triathlon wilt meedoen, nog toegankelijker.”

Tim Hentschel, medeoprichter en algemeen directeur van HotelPlanner.com vult aan: "Onze diensten zijn er op gericht om de stress rondom het boeken van groepsaccommodaties te verminderen en atleten te voorzien van betrouwbare accommodaties voor een competitieve prijs.”

NTB-leden kunnen via een speciaal ingerichte pagina accommodaties vinden en boeken.
Trefwoorden: hotel, boekingssite, sponsor, triatlon, ntb

CELTH
 


||| Nieuws |||

16/07/24
Volop initiatieven om overtoerisme juist wél aan te pakken
Er wordt wél professioneel gewerkt aan overtoerisme in de toeristische sector, zegt Anneke van Mispelaar van adviesbureau Bureau BUITEN. Er zijn volop initiatieven, waarbij beleidsmakers de omgeving, de bezoekers én de bewoners weer met elkaar in balans brengen.
15/07/24
Exclusief voor leden
Hoogste punt bereikt bouw Chimpanseevallei Dierenpark Amersfoort
Dierenpark Amersfoort heeft het hoogste punt in de bouw van de nieuwe Chimpanseevallei bereikt. Tot twaalf meter hoogte wordt de grootste netconstructie van het park met de hand vastgezet.
11/07/24
Exclusief voor leden
FNV ziet werkdruk te hoog worden op Schiphol
Na een jaar van relatieve rust over de drukte op Schiphol trekt vakbond FNV aan de bel voor de zomervakantie. Werknemers van Schiphol maken zich ernstige zorgen over de werkdruk, het ziekteverzuim en de veiligheidsrisico’s voor werknemers op Schiphol tijdens de aankomende zomerdrukte.
10/07/24
Op Texel fiets je over water
In het gebied Schettersweid op het Waddeneiland Texel is een nieuw drie meter breed fietspad aangelegd dat deels over het water van het natuurgebied gaat.
10/07/24
Advies: gebruik geen openbaar wifi netwerk
Recent is een Australische man gearresteerd nadat hij in een vliegtuig een nep wifinetwerk had opgezet om gegevens van medepassagiers te stelen. Dit bewijst dat mensen helaas zelfs tijdens hun vakantie moeten oppassen voor oplichters. Cindy Wubben van software maker Visma geeft advies aan reizigers.
09/07/24
Exclusief voor leden
Nederlanders meer naar buitenland op vakantie, koele vakantielanden in trek
Nederlanders gingen in 2023 meer naar het buitenland op vakantie. Vooral meer koele vakantielanden konden op een toenemende belangstelling van Nederlanders rekenen. De vakantiebestedingen groeiden fors.
08/07/24
Nederlandse vakantiegangers zoeken warmte op en mijden Parijs
Naar welke vakantielanden gaan Nederlanders dit jaar op zomervakantie en welke verschuivingen ziet TUI? Veel bekende landen en streken gaan aan top maar toch wel wat verrassingen.
04/07/24
Exclusief voor leden
Wat moet de toerist doen bij extreem weer?
Het Rode Kruis roept voor het eerst Nederlanders op om stil te staan bij mogelijke noodsituaties tijdens hun vakantie, zoals bijvoorbeeld de bosbranden die we begin deze week zagen op de Griekse eilanden Kos en Chios.