Geplaatst op: 03-06-2024
Auteur: Marc Gerlings

ANWB verbetert zoek- en boekingsplatform voor campings

ANWB verbetert zoek- en boekingsplatform voor campings
Door de samenwerking met PiN Camp vernieuwt ANWB het boekingsplatform voor campings.
De ANWB heeft haar campingpagina een stevige update gegeven, waarmee het aanbod bijna is verdubbeld naar meer dan 14.500 campings. 

Deze uitbreiding betekent dat kampeerliefhebbers nu een nog ruimere keuze hebben aan locaties door heel Europa, in 42 landen. Het varieert van kleinschalige boerencampings tot luxe resortachtige campings. 

Wat deze vernieuwing extra compleet maakt, is de toevoeging van een veel reviews van medekampeerders, waardoor toekomstige bezoekers een goed geïnformeerde keuze kunnen maken. Bovendien blijft de ANWB trouw aan haar belofte van kwaliteit door alleen campings aan te bieden die geïnspecteerd zijn en de vertrouwde ANWB Campingsterren hebben ontvangen. 

Als extra aantrekkelijk onderdeel voor de ANWB-leden, kunnen deze campings nu geboekt worden zonder bijkomende kosten, wat zorgt voor een transparante en voordelige boekingservaring. 

Dit boekingsplatform draait op de technologie van PiNCamp.
Trefwoorden: platform, camping, ANWB, PiN camp

CELTH
 
||| Nieuws |||

22/07/24
Nieuwe internationale mascotte voor EuroParcs
EuroParcs heeft een nieuwe internationale mascotte, Yuki, geïntroduceerd. De mascotte werd voor het eerst onthuld op EuroParcs Zuiderzee in Biddinghuizen. Yuki is een magisch wezen dat ontworpen is om plezier te brengen aan de gasten van EuroParcs op een speelse en educatieve manier.
19/07/24
Exclusief voor leden
Minder vakantiewoningen verkocht
De verkoop van vakantiewoningen is flink gedaald. Tijdens de coronaperiode waren vakantiewoningen populair. Nu de pandemie onder controle is, neemt de populariteit ook weer af.
15/07/24
Nieuw vakantiepark Landal Landgoed Bourtange geopend in Oost-Groningen
In de nabijheid van het vestingstadje Bourtange in Oost-Groningen is het nieuwe vakantiepark Landal Landgoed Bourtange officieel geopend.
12/07/24
Exclusief voor leden
7 ton voor extra brandveiligheid in Gelderse natuur
Provincie Gelderland stelt €700.000 extra beschikbaar om de aanpak van natuurbrandveiligheid sneller te verbeteren. Dat ia ook nodig om risicovolle locatie zoals vakantieparken te beschermen.
11/07/24
HISWA-RECRON start petitie tegen BTW-verhoging
HISWA-RECON is een petitie gestart om het nieuwe kabinet te bewegen de aanstaande btw-verhoging op de verblijfsrecreatie terug te draaien. Die petitie is inmiddels al 1.200 keer ondertekend. Er staat voor ondernemers in de verblijfsrecreatie heel wat op het spel. Uit onderzoek blijkt dat een als gevolg van de btw-verhoging verwachtte prijsstijging kan leiden tot een 10% lagere bezetting.
08/07/24
In welke landen vinden we de meeste campings per miljoen inwoners?
Nederland heeft na Kroatie in de EU de meeste campings per miljoen inwoners. We laten daarmee campingland Frankrijk achter ons.
02/07/24
EuroParcs start bouw vakantiepark Enkhuizer Strand
De bouw van EuroParcs Enkhuizer Strand is gestart. Op het park komen 154 vakantiehuizen. Een bijzonder project voor EuroParcs omdat het project ook de ontwikkeling van openbaar toegankelijke dagrecreatieve voorzieningen omvat.
28/06/24
HotelPlanner.com sponsor Nederlandse Triathlon Bond (NTB).
HotelPlanner.com is sponsor geworden van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB).

||| Agenda |||

02/10/24
02/10/24 t/m 02-10-24: Duurzaamheidscongres Kampeerbranche
ANWB, BOVAG, HISWA-RECRON, Kampeer & Caravan Industrie (KCI), Kampeer & Caravan Jaarbeurs (K...
12/11/24 t/m 14-11-24
12/11/24 t/m 14-11-24: Recreatie Vakbeurs 2024
Op 12, 13 & 14 november 2024 vindt de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs plaats in Evenementenhal Har...