Geplaatst op: 15-04-2024
Auteur: Marc Gerlings

Resort Lexmond van TopParken officieel geopend

Resort Lexmond van TopParken officieel geopend
Wethouder Ton van Maanen opent Resort Lexmond van TopParken. Foto: TopParken.
Zaterdag 13 april vond de officiële opening van Resort Lexmond van TopParken plaats. Het vakantiepark werd geopend door de wethouder van de gemeente Vijfheerenlanden, Ton van Maanen, en Jet Köhnen van TopParken. 

Voor de opening waren omwonenden van het vakantiepark uitgenodigd. In hetzelfde weekend was het ook mogelijk om de eerste vakantiewoningen te bezichtigen. Bovendien werd ook het nieuwe parkrestaurant, @ThePark Lexmond, geopend. 

Op zaterdag werd Resort Lexmond om 14:15 uur officieel geopend onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Na een speech van Jet Köhnen, Directie Secretaresse bij TopParken, werd door Ton van Maanen, wethouder recreatie & toerisme van de gemeente Vijfheerenlanden, officieel het lint doorgesneden. Hierna hadden bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe park en de nieuwe parkfaciliteiten. 

Ook werden afgelopen weekend, op 12 en 14 april, de nieuwe vakantiewoningen op Resort Lexmond gepresenteerd. Tijdens deze dagen konden geïnteresseerde kopers de vakantiewoningen bezichtigen en kennismaken met de organisatie en het nieuwe resort aan rivier de Lek. 

De organisatie is trots op de opening van het nieuwe vakantiepark in Lexmond. Chadli Hachani, Marketingmanager bij TopParken, over de opening: "Resort Lexmond is een uitstekende aanvulling op onze bestaande vakantielocaties, met name voor liefhebbers van verblijven aan het water en watersport. Gelegen aan rivier de Lek, biedt het resort veel mogelijkheden voor watersporten en ontspanning aan de waterkant. Ik weet dan ook zeker dat zowel potentiële kopers als vakantiegangers deze prachtige locatie snel zullen omarmen."

Samenvoeging campings

De afgelopen periode is er op Resort Lexmond hard gewerkt aan de ontwikkeling van het vakantiepark, voormalig Camping Leuk en Camping De Uiterwaard. Bij de ontwikkeling van het vakantiepark is afstemming gezocht met Rijkswaterstaat, de gemeente, lokale ondernemers, het dorpsinitiatief en de jachthaven. Bovendien is ook kennisgemaakt met de in- en omwonenden van het vakantiepark. Vanaf 1 april zijn de eerste vakantiegasten ontvangen op Resort Lexmond: vanaf deze datum was het al mogelijk om te kamperen op het vakantiepark.
Trefwoorden: vakantiepark, TopParken, Vijfheerenlanden

CELTH
 


||| Nieuws |||

21/06/24
Exclusief voor leden
Tweede IntercityHotel open
IntercityHotel heef zijn tweede hotel in Nederland geopend. Het gaat om de Octagon-vestiging in Leiden.
20/06/24
Met het vliegtuig naar de zon blijft populair
Ondanks de grotere kans op extreem weer zoals een hittegolf wil het overgrote deel van de vlieg/zon-vakantiegangers zon/zee/strand vakanties blijven ondernemen.
20/06/24
Exclusief voor leden
Ticket verkopen buiten Ticketmaster om mag
Consumenten die hun mobiele Ticketmaster-tickets willen doorverkopen buiten het platform van Ticketmaster, kunnen dat blijven doen. Ticketmaster doet deze toezegging na een onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) naar de doorverkoop van mobiele Ticketmaster-tickets.
19/06/24
Dit zijn de top 3 IT-trainingen om te volgen
Als IT-professional is het van belang dat je constant je skills ontwikkelt, aangezien technologie ook elke dag sterk verandert. Ook voor de professionals onder ons die een carrière switch willen maken naar IT is het belangrijk dat je een aantal IT-gerelateerde skills oppakt. Gelukkig zijn er online voldoende cursussen te vinden die je vanuit huis kan doen of kan combineren met je huidige baan.
18/06/24
Horeca prominente plek op Recreatie Vakbeurs 2024
Horecaleveranciers krijgen op de komende editie van Recreatie Vakbeurs op 12, 13 en 14 november 2024 in Evenementenhal Hardenberg een nieuwe en prominente plek op de beursvloer.
18/06/24
Exclusief voor leden
Start beleidsaanpak duurzame Utrechtse Heuvelrug
Samen met het ministerie van Defensie, Waterschap Vallei en Veluwe, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en de gemeenten Amersfoort, Leusden, Soest en Zeist, verbindt de provincie Utrecht zich aan een integrale aanpak van de ruimtelijke en maatschappelijke uitdagingen in het gebied.
17/06/24
Exclusief voor leden
Wat levert het EK Voetbal Duitsland op?
Het Europees kampioenschap voetbal 2024 zal Duitsland naar verwachting een miljard euro extra opleveren door buitenlandse toeristen die het land in het kader van dat sportevenement bezoeken. Dat heeft het Duitse IFO Institute berekend die verwacht dat dit kwartaal de Duitse economie daardoor met 0,1% extra groeit.
17/06/24
Exclusief voor leden
Nederland blijft achtste congresbestemming ter wereld
Nederland is wereldwijd de achtste internationale congresbestemming. Onze positie is daarin al enige jaren stabiel op een hoog niveau. Dat blijkt uit de ranglijst van de International Congress and Convention Association’ (ICCA).

||| Agenda |||

24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...
24/09/24 t/m 26-09-24
24/09/24 t/m 26-09-24: IAAPA EXPO EUROPE 2024
The leisure industry’s premier event in Europe arrives to Amsterdam, the Netherlands in 2024. Get...
12/11/24 t/m 14-11-24
12/11/24 t/m 14-11-24: Recreatie Vakbeurs 2024
Op 12, 13 & 14 november 2024 vindt de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs plaats in Evenementenhal Har...