Geplaatst op: 09-04-2024
Auteur: Marc Gerlings

Ga op speeddate bij Trendcongres Toerisme en Vrijetijd

Ga op speeddate bij Trendcongres Toerisme en Vrijetijd
In De Lasloods vindt ook de speeddate plaats. Foto: HZ.
Nog een reden om naar het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd te komen. Je mag als bezoeker op speeddate. Leer razendsnel je vakgenoten kennen.

Je komt voor die stevige key-note sprekers en voor die 6 workshops. Allemaal met sterke inhoud en goede vertellers maar je wilt natuurlijk ook de vakgenoten om je heen leren kennen. Als mede-organisator vinden we die kennisoverdracht en het netwerken belangrijk. Daar krijg je alle ruimte voor.

Speeddate met thema's

Vorig jaar werd voor een besloten groep van het Trendcongres de succesvolle speeddate georganiseerd. Nu is die speeddate tijdens de lunch open voor iedereen. Er zijn ook thema's toegevoegd aan de speeddate. Je kunt daardoor makkelijk mensen leren kennen maar ook je verdiepen in de mensen rondom een thema. 

Je komt voor key-notes Peter de Wilde en Frank Radstake en de 6 workshops maar met elkaar zijn alle bezoekers toch zeker die derde key-note aan kennis. Schrijf je in en we zien elkaar op donderdag 18 april bij HZ. 

Met partners kom je verder

Het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024 – Transitie in toerisme wordt mogelijk gemaakt door Breda University of Applied Sciences, Hogeschool Inholland, Hogeschool Saxion, NHL Stenden, HZ University of Applied Sciences, en mediapartner NRIT. Ondersteunende partners zijn Destinatie Nederland, ANVR en Reiswerk.

Trefwoorden: Trendcongres, speeddate

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

04/10/24
Rabobank: Ketens dominanter in horeca en recreatie
Ketens worden tot 2040 steeds dominanter in de sectoren horeca en recreatie. Ondernemers doen er goed aan zich te richten op een flexibel en betaalbaar concept. En bedrijven moeten zelf de regie nemen op verduurzamen, anders dicteren ketenpartners die voor je. Dat zijn enkele opmerkelijke conclusies van Rabobank in haar nieuwe Sectorvisie Horeca & Recreatie.
03/10/24
Exclusief voor leden
Hertzinger Green Connect,eVentje en De Lemeler Esch winnen duurzame kampeerawards
Op het Duurzaamheidscongres Kampeerbranche zijn de duurzame kampeerawards uitgereikt. Hertzinger Green Connect,eVentje en De Lemeler Esch gingen er met de Awards vandoor.
02/10/24
Exclusief voor leden
EuroParcs veroordeeld voor oneerlijke handelspraktijk
Een flinke domper voor EuroParcs. Het bedrijf is door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld tot het terugbetalen van de volledige verkoopprijs van een recreatiewoning. De rechtbank vindt dat er sprake is van een oneerlijke handelspraktijk. EuroParcs gaat in hoger beroep
30/09/24
Exclusief voor leden
Belgische studenten in finale Sustainable Hospitality Challenge
Voor de allereerste keer bereiken Thomas More-studenten de wereldfinale van de prestigieuze Sustainable Hospitality Challenge 2024. De internationale wedstrijd brengt meer dan 70 topuniversiteiten en hogescholen samen om innovatieve oplossingen te bedenken voor duurzaamheid in de hospitality sector.
25/09/24
Exclusief voor leden
Eigenaren EuroParcs moeten bijstorten van schuldeisers
EuroParcs zit in zwaar weer en gaat gebukt onder grote schulden. Inmiddels hebben de eigenaren, waaronder investeringsfonds Waterland, miljoenen moeten bijstorten om de controle over het bedrijf te behouden.
25/09/24
Samen op reis……
In de 45 jaren dat Maas recreatie bedrijfsmakelaardij actief is in het taxeren, aan- en verkopen van recreatie- en watersportbedrijven, hebben wij veel leuke dingen gedaan, maar dit is wel heel bijzonder!
25/09/24
Nederlandse vakantiegangers verlaten Nederland na BTW-verhoging
De aangekondigde btw-verhoging van 12% door het kabinet zal een zware klap betekenen voor recreatieondernemers. Veel vakantiegangers die in het verleden nog voor Nederland als vakantiebestemming kozen, dreigen ons land te verlaten. Vooral ondernemers in landelijke gebieden en grensregio’s maken zich zorgen.
25/09/24
Een tafel voor niemand? Vier scenario's voor het arbeidsmarkttekort in toerisme en hospitality
Wat brengt de toekomst voor toerisme? Zijn dat robots in de keuken, virtuele avonturen of structurele personeelstekorten? Lector ‘Disruption, Innovation and New Phenomena’ Ian Yeoman bij NHL Stenden Hogeschool, schetste in zijn inauguratiespeech vier scenario's voor de sector.

||| Agenda |||

12/10/24 t/m 13-10-24
12/10/24 t/m 13-10-24: Campervan Days
Tien vooraanstaande Nederlandse campermerken en NKC organiseren een gloednieuw event; Campervan Days...
12/11/24 t/m 14-11-24
12/11/24 t/m 14-11-24: Recreatie Vakbeurs 2024
Op 12, 13 & 14 november 2024 vindt de jaarlijkse Recreatie Vakbeurs plaats in Evenementenhal Har...
28/11/24
28/11/24 t/m 28-11-24: Toeristische Ontmoetingsdag
Op donderdag 28 november organiseren Impuls Zeeland en het HZ Kenniscentrum Kusttoerisme de Toeristi...