Geplaatst op: 11-03-2024
Auteur: Marc Gerlings

Leer van de besten bij Trendcongres 2024 en dat tegen Early Bird tarief

Zet jouw transitie in

Leer van de besten bij Trendcongres 2024 en dat tegen Early Bird tarief
Trendcongres Toerisme en Vrije Tijd 2024 vindt onder meer plaats in De Lasloods. Foto: HZ
Schrijf je nu in voor het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024! Dit inspirerende congres vindt plaats op 18 april in Vlissingen. Het is een unieke gelegenheid om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de toerisme- en vrijetijdssector te ontdekken. Met onder andere Peter de Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen en Agentschap Erfgoed) en Frank Radstake (ANVR).

Het belooft een bijzonder Trendcongres Toerisme en Vrijetijd te worden. Het thema is transitie en dat komt overvloedig aan bod bij key-note spreker Peter de Wilde en bij de interactieve workshop van Frank Radstake (duurzaamheidsambities ANVR). Gaststad is Vlissingen. HZ heeft stevige workshops voorbereid en de ontvangst is in de  inspireren oud-industriële Lasloods. Schrijf je vandaag nog in want tot en met 18 maart kan dat tegen een laag Early Bird tarief van slechts 170 euro (exclusief BTW, natuurlijk). 

Kom je ook? Dan leer je alles over hoe jij de transitie in toerisme kan maken.
 

Diverse interactieve workshops

  • Peter de Wilde, key-note
  • Frank Radstake (ANVR)
  • Daniëlle van Eenenaam en Silvijn van Pinxteren (Destinatie Nederland)
  • HZ met 3ST (Speeding up Sustainability Skills in Tourism)
  • HZ met Bewonersprofijt (Bewonersprofijt – draagvlak – balans)
  • René van der Duim (WUR) geeft op de mainstage een korte presentatie over 'duurzaam uitgaand toerisme kennis en bronnenbank'
En nog meer workshops volgen snel ...

Extra gast is Riemer Rijpkema (voorzitter Gastvrij Nederland) ontvangt het Landelijk Beroepsprofiel. En dat gaat iedereen aan in toerisme. Dat profiel vormt de basis waarop de nieuwe generatie toerisme experts wordt onderwezen bij de HBO's toerisme. 

Dat alles, plus veel tijd om te netwerken, dat is toch een geweldig total package voor maar 170 euro Early Bird tarief. Mis het niet, schrijf je in.

Trefwoorden: Trencongres, transitie

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

03/10/24
Exclusief voor leden
Strategische samenwerking MECC en EMG
Event Management Group (EMG) en MECC Maastricht gaan samenwerking. Daarmee willen de twee hun marktpositie versterken en de klantervaring verder te optimaliseren.
02/10/24
ANWB Caravan en Camper van het Jaar 2025
De Tabbert Cazadora en de camper VAN-Jorn zijn in de prijzen gevallen voor het jaar 2025 door de ANWB en de Nederlandse Kampeerauto Club.
27/09/24
Exclusief voor leden
Document Nederland 2024: Eddo Hartmann fotografeert festivals
Kleurrijke en energieke festivals blijven mensen boeien. Eddo Hartmann fotografeert het onderwerp festivals voor de jaarlijkse Rijksmuseum foto-opdracht Document Nederland.
26/09/24
 Bureau toerisme en de gemeente West Betuwe lanceren interactieve informatiezuilen
Wethouder lanceerde namens college de digitale kiosk in West Betuwe. Op vier locaties in de gemeente staan nu digitale, interactieve zuilen met informatie.
26/09/24
Exclusief voor leden
Spreiding festivals over provincie Utrecht
De provincie Utrecht heeft het advies van de ‘Adviescommissie festivals 2025-2028’ integraal overgenomen. Daarmee ontvangen 29 festivals een bijdrage voor de periode 2025-2028.
16/09/24
Bieb motor voor veel kleine evenementen en activiteiten
De bieb blijkt een motor in kleine evenementen in de buurt. Daarmee is het goed voor veel recreatieve activiteiten. In 2023 organiseerden de openbare bibliotheken 32 procent meer activiteiten dan een jaar eerder.
13/09/24
Nooit eerder zo snel vloer Recreatie Vakbeurs volgeboekt
Over twee maanden vindt de 22e editie van Recreatie Vakbeurs plaats op 12, 13 en 14 november 2024. De beursorganisatie is trots op een nieuw record, de beursvloer is volledig volgeboekt. Nooit eerder is dit vakevenement zo snel volgeboekt geweest.
09/09/24
Grootste sportevenement van Nederland zit krap in vrijwilligers
In het weekend van 21 en 22 september zal het Dam tot Dam Weekend weer plaatsvinden. Met ruim 80.000...