Geplaatst op: 06-02-2024
Auteur: Marc Gerlings

WILDLANDS en ATLAS samen beste evenementenlocatie 2023

WILDLANDS en ATLAS samen beste evenementenlocatie 2023
Accountmanager Yvonne Olthof (rechts) en Sales Support Amber Hazelaar (links) namen de award in ontvangst. Foto: WILDLANDS.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en het ATLAS Theater zijn uitgeroepen tot Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2023 door Meetings Awards. Deze award is een publieksprijs voor evenementenlocaties en organisaties in Nederland.


De organisatie van de uitreiking is in handen van het vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten: MEETINGS.  WILDLANDS en het ATLAS Theater kregen eerder al te horen dat de titel voor Beste Evenementenlocatie van het jaar 2023 Regio Noord al in bezit was. Gistermiddag werd op Landgoed ISVW in Leusden de landelijke en regionale award uitgereikt.


Het is de tweede keer dat WILDLANDS en het ATLAS Theater deze landelijke prijs in de wacht slepen: ook in 2020 ging de award mee naar Emmen. Dit jaar viel vooral de gastvrijheid en behulpzaamheid van het personeel in positieve zin op.

WILDLANDS-directeur Julius Minnaar is erg trots op de prijs. "We kijken als dierenpark terug op een prachtig jaar met vele hoogtepunten over 2023. Deze award bekroond dat we niet alleen een ontspannen dagje uit bieden, maar ook voor bezoekers op zakelijk vlak een unieke en inspirerende omgeving zijn.”


In 2024 staat WILDLANDS, het theater én Emmen ook een mooi evenement te wachten: "Uiteraard verheugen we ons op de komst van de koning, zijn gezin en de koninklijke familie op Koningsdag 2024 in Emmen. We maken van dit grootste evenement met elkaar een dag om nooit te vergeten.”  

Trefwoorden: evenement, locatie

CELTH
 
   
   
   
   

   

   
   

   
   
   

   


||| Nieuws |||

04/09/24
Exclusief voor leden
Weer drie edities grote techniekbeurs naar Utrecht
Beurscomplex Koninklijke Jaarbeurs en FPT-VIMAG melden dat zij hun samenwerking rondom TechniShow verlengen met minimaal drie nieuwe edities.
26/06/24
Exclusief voor leden
Onemeeting bundelt krachten met Ballast en Compass
Onemeeting, meeting & event management, kondigt haar strategisch partnerschap aan met Ballast Nedam Development en Compass Group voor het beheer van het meeting center in het iconische Rotterdam Building.
17/06/24
Exclusief voor leden
Nederland blijft achtste congresbestemming ter wereld
Nederland is wereldwijd de achtste internationale congresbestemming. Onze positie is daarin al enige jaren stabiel op een hoog niveau. Dat blijkt uit de ranglijst van de International Congress and Convention Association’ (ICCA).
13/06/24
Den Haag ziet oprichting anti-corruptie rechtbank als kans
Integrity Initiatives International (III) is gestart met de uitbreiding van haar activiteiten in Europa met als doel de oprichting van een International Anti-Corruption Court (IACC) in Den Haag. Dat ziet dmo The Hague & Partners als een nieuwe kans voor de bestemming Den Haag.
29/05/24
Exclusief voor leden
Cor Hospes opent EventStreet 2024
Na een succesvolle editie in 2018 vindt op 8 juli 2024 de tweede editie van EventStreet plaats. Dit ...
16/05/24
Exclusief voor leden
easyJet noteert verlies maar verwacht sterke winstgroei in 2024.
Luchtvaartbedrijf easyJet meldt een gerapporteerd verlies van £347 miljoen voor belastingen. Dat klinkt veel maar het verlies daalt snel door de stijgende vraag naar vliegreizen. Dit zijn halfjaarcijfers van het gebroken boekjaar van easyJet.
29/03/24
Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024 - Zet jouw transitie in
Met zijn aanstekelijke visie op toerisme laat key-note spreker Peter de Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen en Agentschap Onroerend Erfgoed) jou de transitie in toerisme beleven op 18 april. Dat is de dag van het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
27/03/24
Uitbreiding KLM-busdienst
Vanaf 31 maart wordt de KLM-busdienst Nijmegen – Arnhem - Schiphol uitgebreid met één extra dienst naar dagelijks twee omlopen.

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.