Geplaatst op: 18-10-2023
Auteur: Marc Gerlings

Podwalk Vermeer in Delft

Podwalk Vermeer in Delft

In Delft ontmoet je Johannes Vermeer samen met zijn muze Pearl (Meisje met de parel) tijdens een podwalk over het leven van Vermeer.

Na het downloaden van de Vizgu bezoekersapp ontmoet je Johannes en zijn muze ‘Pearl’. Delft laat de stemmen van toen en nu horen in een wandeling door het leven van Vermeer. De ‘sassy’ Pearl zet de geschiedenis voor je op scherp, terwijl Johannes graag vasthoudt aan vroeger. Nieuwsgierig naar de podwalk? Je ontdekt het hier. 

Afgelopen maanden besteedde Delft Marketing aan het ontwikkelen en testen van de Vizgu app en podwalk. De nodige aanpassingen zijn gedaan om de beleving te optimaliseren. En nu is hij klaar om te delen wat mooi aansluit bij Oktober Wandelmaand. Delft Marketing promoot de app en podwalk onder meer met behulp van een META campagne, promotiematerialen en een online toolkit die voor iedereen in Delft beschikbaar is.

De podwalk en app zijn tot stand gekomen door een samenwerking van Delft Marketing en NSC Cultuur in opdracht van de gemeente Delft. 

Trefwoorden: Vermeer, podwalk, marketing, dmo

CELTH
 








||| Nieuws |||

19/07/24
Subsidie voor beter publieksbereik archeologie
De provincie Zuid-Holland wil dat archeologie meer publiek bereikt. De nu ingestelde subsidieregeling Publieksbereik Archeologie is bedoeld om het draagvlak voor archeologie onder de inwoners en bezoekers van de provincie te verbreden.
15/07/24
Brabant Start Bevrijdingsjaar met Theatervoorstelling ‘Achter de Horizon’
Op 13 september begint Brabant het Bevrijdingsjaar met de theatervoorstelling ‘Achter de Horizon’ op de historische Vlagheide bij Eerde, waar in 1944 Amerikaanse parachutisten landden. Deze symbolische locatie vormt de achtergrond voor de voorstelling, die deel uitmaakt van het programma ‘Brabant Herinnert’, ter ere van 80 jaar vrijheid.
05/07/24
Koninklijk rijtuig naar Spoorwegmuseum
Tijdens het staatsbezoek van de koninklijke familie aan België in 2023 werd bekend dat het koninklijke rijtuig SR10 met pensioen ging. Komende vrijdag 12 juli wordt het rijtuig door Wouter Koolmees, president-directeur van NS, officieel overgedragen aan het Spoorwegmuseum.
01/07/24
Exclusief voor leden
165 schepen maken erfgoedtour - 15 etappeplaatsen
De Landelijke Vereniging tot Behoud van het Historisch Bedrijfsvaartuig (LVBHB) bestaat dit jaar een halve eeuw. Op 6 juli begint vanuit Middelburg een spectaculaire erfgoedtour door het hele land met circa 165 historische schepen.
01/07/24
95 jaar museumgeschiedenis met sluiting Beeld & Geluid Den Haag
Na een feestelijke slotmiddag en de onthulling van een bijzondere plaquette ter ere van de rijke ges...
28/06/24
Exclusief voor leden
Jeugd mag gratis naar Van Gogh Village Museum
Jongeren tot en met 17 jaar mogen gratis naar het Van Gogh Village Museum in Nuenen. Dat is mogelijk dankzij steun van ASML die eerder Vincents Lichtlab in het museum sponsorde.
28/06/24
Exclusief voor leden
Topjaar voor Nederlandse dagattracties
In 2023 beleefden de meeste Nederlandse dagattracties een topjaar. Met een sterke groei ten opzichte van 2022 wisten de dagattracties uit de Top-50 voor het eerst het recordjaar 2019 weer te evenaren.
27/06/24
Exclusief voor leden
Hooikade Delft weer plek om van 'Zicht op Delft' te genieten
Aan de Hooikade in Delft schilderde de Delftse meesterschilder Johannes Vermeer zijn ‘Zicht op Delft’, het bekendste Hollandse stadsgezicht van de 17e eeuw. Met een reproductie aan de waterkant, een informatiepaneel, een innovatieve kijker en verhalenbanken brengen Delft Marketing en het Vermeer Centrum Delft de beroemde Delftenaar terug aan de Hooikade.

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.