Geplaatst op: 24-07-2023
Auteur: Marc Gerlings

Keten Taco Bell wil groeien in Nederland naar 12 vestigingen

Keten Taco Bell wil groeien in Nederland naar 12 vestigingen
Meer vestingen Taco Bell in Nederland. Foto: Taco Bell.

Taco Bell zal je in de komende jaren vaker op een gevel zien staan in Nederland. De keten wil groeien van 8 naar 12 vestigingen.

Restaurantketen T Bello Netherlands B.V., franchisenemer van Taco Bell-restaurants, geeft via de NPEX-effectenbeurs voor maximaal €2 miljoen obligaties uit om in ons land het aantal vestigingen fors te laten groeien.


De restaurantketen T Bello is exclusief franchisenemer van Taco Bell in Nederland en onderdeel van het Britse MSHA Limited. Deze onderneming exploiteert in het Verenigd Koninkrijk en Maleisië meer dan honderd Taco Bell-, KFC- en Pizza Hut-restaurants.


De expansie van Taco Bell in Nederland wordt gefinancierd met een obligatielening van maximaal €2 miljoen tegen een jaarlijkse rente van 11%. Beleggers kunnen inschrijven op de obligaties vanaf €500, die vervolgens een notering krijgen aan de NPEX-effectenbeurs. De looptijd van de lening is maximaal 5 jaar. Inmiddels is het minimumbedrag van de inschrijving ruim overschreden, wat betekent dat de emissie ook doorgang zal vinden.


Barto Hulleman, general manager van de Taco Bell-restaurants in Nederland: "We zien dat er een verschuiving plaatsvindt van het middensegment (restaurants) naar de laagdrempelige ‘fast service’ markt, waarop wij actief zijn.”

Topics:Horeca, Leisure
Trefwoorden: restaurant, horeca, fast food, trend,

CELTH
 


||| Nieuws |||

08/07/24
Grotere boten kunnen via Súd Ie van Dokkum naar Lauwersoog
De Vaarroute Súd Ie is sinds kort in zijn geheel bevaarbaar voor boten in de DM-klasse met een beperkte diepgang en met een maximale hoogte van 2.40 meter. Om dit mogelijk te maken zijn alle bruggen op de route de afgelopen jaren verhoogd naar 2.50 meter.
01/07/24
Exclusief voor leden
165 schepen maken erfgoedtour - 15 etappeplaatsen
De Landelijke Vereniging tot Behoud van het Historisch Bedrijfsvaartuig (LVBHB) bestaat dit jaar een halve eeuw. Op 6 juli begint vanuit Middelburg een spectaculaire erfgoedtour door het hele land met circa 165 historische schepen.
28/06/24
Exclusief voor leden
Recreatievaartuigen met AI geteld
Waterrecreatie Nederland heeft een AI-model ontwikkeld dat recreatievaartuigen op water en land kan tellen. Via satellietbeelden uit open data zijn er in de zomer van vorig jaar landelijk zo’n 211 duizend recreatieboten in Nederland geteld.
17/05/24
Suppers maken Nederlandse wateren schoon in tour
Deze zomer worden Clean up on Tours georganiseerd. Deelname is gratis en voor al het materiaal, inclusief sup en instructeur, wordt gezorgd.
16/05/24
Bijzondere mijlpaal: 200 stranden en jachthavens voeren de Blauwe Vlag in 2024
Dit jaar hebben maar liefst 200 bedrijven de prestigieuze Blauwe Vlag ontvangen, waarvan 143 havens, 50 stranden en 7 binnenstranden. De afgelopen jaren groeit vooral het aantal Blauwe Vlaggen bij jachthavens
19/04/24
Onderzoek naar Europees vaarbewijs
De Europese Commissie wil weten wat de voor- en nadelen van een eventueel uniform vaarbewijs of vaar...
05/04/24
Exclusief voor leden
Duidelijkheid over beheer oevers langs Friese vaarwegen
Op donderdag 28 maart hebben de veertien gemeenten van het Friese vasteland, Wetterskip Fryslân en Provincie Fryslân een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor het oeverbeheer in Fryslân. Zo is duidelijk wie voor het beheer van de 1.760 kilometer aan oevers langs de Friese vaarwegen verantwoordelijk is.
29/03/24
Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024 - Zet jouw transitie in
Met zijn aanstekelijke visie op toerisme laat key-note spreker Peter de Wilde (CEO Toerisme Vlaanderen en Agentschap Onroerend Erfgoed) jou de transitie in toerisme beleven op 18 april. Dat is de dag van het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.