Geplaatst op: 29-06-2023
Auteur: Marc Gerlings

Julianatoren in aanloop naar de zomervakantie op RTL4

Julianatoren in aanloop naar de zomervakantie op RTL4
Zomerprogrammering Julianatoren.

Attractiepark Julianatoren start met zijn Sprookjesachtige Zomerweken, van 1 juli t/m 31 augustus. Het attractiepark biedt op RTL 4 een serie om alvast het publiek warm te maken voor de sprookjes.


Tijdens deze weken genieten bezoekers van de meer dan 60 attracties en meerdere sprookjesshows met de Julianatoren-karakters Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Kinderen en hun families laten zich meeslepen door de avonturen in de nieuwe theatershow ‘Jul & Julia en het Magische Kristallenpaleis’ en dansen en zingen mee bij de parkshows ‘Jul & Julia Prinsen- en Prinsessenbal’ en ‘Julia’s Dansles’. De bezoekers kunnen thuis al kijken naar een sprookje: ‘Jul & Julia en de Verdwenen Prinses’, een nieuwe TV-serie die zondag 2 juli om 8:30 uur te zien zal zijn op RTL 4.


In de nieuwe TV-serie ‘Jul & Julia en de Verdwenen Prinses’ helpen de dappere Meneer kaasgaaf en Jul & Julia eveneens Prinses Isabella tijdens een spannend avontuur. Prinses Isabella besloot tijdens een wandeling, in een land hier ver vandaan, bij een heel mooi kasteel naar binnen te gaan. Het blijkt een vervloekt kasteel te zijn. Eenmaal binnen slaan alle deuren dicht en kunnen ze geen kant meer op. Alleen de uitverkorenen kunnen haar redden uit deze hachelijke situatie. Driemaal raden wie dat zijn. Ondertussen proberen de boeven weer de baas van het pretpark te worden.


Zomeravonden op 27 juli, 3 en 10 augustus

Om de magie nog langer vol te houden organiseert Kinderpretpark Julianatoren op 27 juli, 3 en 10 augustus de Zomeravonden. Elke avond komt het Theater tot leven met zijn eigen betoverende sprookjesshow, verzorgd door Van Hoorne Entertainment.

Op 27 juli kunnen bezoekers genieten van de sprookjesshow van Assepoester, waar haar verhaal tot leven komt. Op 3 augustus betovert Doornroosje het publiek met haar magische slaap en ontwaken, terwijl op 10 augustus het verhaal van Rapunzel de hoofdrol speelt. Naast deze sprookjesshows zijn er diverse magische activiteiten, shows en meet & greets  met o.a. Jul & Julia te bezoeken. Het pretpark is op deze Zomeravonden speciaal tot 20:00 uur geopend voor extra sprookjesplezier.  


Trefwoorden: attractiepark, Julianatoren, zomer

CELTH
 

||| Nieuws |||

28/02/24
Europa-Park start busverbinding tussen camping en Rulantica
Voor Europa-Park-bezoekers die graag overnachten in de eigen tent, caravan of camper beschikt de camping van het park over zo’n 300 staanplaatsen. Met het online reserveringssysteem is iedere gast vooraf verzekerd van een eigen gemarkeerde plek. Nieuw is de start van een busverbinding van de camping naar waterpark Rulantica.
26/02/24
Weer jong reuzenpanda voor Ouwehands?
Blijdschap bij Ouwehands Dierenpark, de reuzenpanda is in blijde verwachting. Als de zwangerschap goed gaat kan het nieuwe jong zorgen voor veel bezoekers. De vraag is nu of het tot een echte zwangerschap komt.
23/02/24
Exclusief voor leden
Roken verboden in Walibi Holland
Walibi Holland wordt vanaf 30 maart een rookvrij park. Roken, het gebruik van e-smokers en vapes is daarom alleen toegestaan in de aangewezen rookzones. Het park is daarmee het laatste grote attractiepark dat roken in de ban doet. Hoe hebben andere attractieparken en dierentuinen roken gereguleerd?
22/02/24
Exclusief voor leden
Ouwehands Dierenpak biedt meer entertainment met educatieve doel
Ouwehands Dierenpark biedt dit jaar veel meer edutainment. Het doel met die extra entertainment is om de educatieve doelen van het dierenpark beter te bereiken.
22/02/24
Dierenrijk bouwt nieuw tijgerverblijf en waterspeeltuin
Dierenrijk in het Brabantse Mierlo is gestart met een reeks verbouwingen in en rondom het tijgerverblijf. Het park realiseert ook een spannende waterspeeltuin voor de kinderen.
22/02/24
Nieuw themagebied voor DierenPark Amersfoort
DierenPark Amersfoort opent deze zomer een gloednieuw, groen themagebied: de Chimpanseevallei. Midden tussen de bomen krijgt de huidige chimpanseegroep drie keer meer klim- en bewegingsruimte dan voorheen.
14/02/24
Exclusief voor leden
Rancho Grande in Slagharen krijgt VIP-uitvoering
Momenteel wordt er in Attractie- & Vakantiepark Slagharen hard gewerkt aan de nieuwe moderne lodges, voor 8 personen. Eerder werd de naam bekend. Rancho Grande. Nu wordt ook de VIP-versie gebouwd.
09/02/24
Exclusief voor leden
Grote verschillen tussen favoriete vrijetijdsactiviteiten binnen Nederland
Een leuke invulling van de vrije tijd wordt voor Nederlanders steeds belangrijker. Goed nieuws voor de sector dat nog beter wordt door het feit dat Nederlanders dit jaar meer geld te besteden hebben. Er zijn qua vrijetijdsvoorkeuren wel verschillen tussen de landsdelen. Dat blijkt uit de nieuwste Stand van de Leisure van ABN AMRO.

||| Agenda |||

18/04/24
18/04/24 t/m 18-04-24: TRENDCONGRES 2024
Op donderdag 18 april 2024 organiseert NRIT samen met de opleidingen Tourism Management van de Neder...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...
24/09/24 t/m 26-09-24
24/09/24 t/m 26-09-24: IAAPA EXPO EUROPE 2024
The leisure industry’s premier event in Europe arrives to Amsterdam, the Netherlands in 2024. Get...