Geplaatst op: 17-03-2023
Auteur: Redactie
NRIT

Volop vernieuwingen bij jarig Slagharen

Volop vernieuwingen bij jarig Slagharen
Foto: Attractie-en Vakantiepark Slagharen

Attractie-en Vakantiepark Slagharen viert haar 60ste verjaardag met veel festiviteiten en nieuwe attracties. Het park ontvangt jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers. De viering zelf is op 27 mei toen 60 jaar geleden het ponypark voor het eerst open ging.

Red Bandits Adventure

Vanaf zaterdag 22 april kunnen gasten een boottocht maken in de nieuwe beleving: Red Bandits Adventure. In deze spannende tocht, varen bezoekers langs allerlei tests die de Red Bandits hebben klaargezet. In deze nieuwe beleving is niet alleen veel te zien, maar ook te horen. Voor de nieuwe beleving heeft Slagharen de componisten en sound designers van het gerenommeerde IMAscore aan boord gehaald. Tijdens de tocht horen bezoekers muziek die speciaal voor de attractie is ontwikkeld, om een nog meeslependere ervaring te creëren.

Wild Wings; House of Chicken

In april opent Slagharen ook een nieuw horecaconcept: Wild Wings: House of Chicken. In de voormalige Crazy Horse Saloon worden diverse kip (en vega-kip) gerechten verkocht zoals burgers, kippenvleugels en buckets. Ook zullen gasten er terecht kunnen voor een kop koffie of thee, een verfrissende drank of een ijsje.

Red Rock Cottages

De eerste exemplaren van de moderne Red Rock Cottages worden bij de start van het seizoen in gebruik genomen. Deze nieuwe accommodaties, die gefaseerd de Colorado stacaravans zullen vervangen, zijn eigentijds ingericht en van alle gemakken voorzien. Met drie slaapkamers en twee compacte badkamers, biedt de accommodatie plaats aan groepen tot zes personen.

Trefwoorden: attractieparken, verblijfsrecreatie, vakantieparken, investeringen

CELTH
 






||| Nieuws |||

23/04/24
Exclusief voor leden
Eurocamp ziet kansen in Oranje sportzomer
Kampeeraanbieder Eurocamp ziet marketing- en saleskansen bij de grootste sportevenementen van het jaar: de Olympische Spelen, het EK Voetbal, de Tour de France en de Formule 1.
15/04/24
Minke Rabaut in workshop 3ST
Minke Rabaut van Impuls Zeeland is toegevoegd aan de workshop 3ST tijdens het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024, op 18 april in Vlissingen
15/04/24
Resort Lexmond van TopParken officieel geopend
Zaterdag 13 april vond de officiële opening van Resort Lexmond van TopParken plaats. Het vakantiepa...
11/04/24
Marieke Braber spreker workshop Vakantieparken en trends
Jos van der Sterren heeft bij zijn workshop over vakantieparken een stevige side-kick naast zich in de vorm van Marieke Braber. Het is weer een sterke aanvulling in het programma van Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
09/04/24
Ga op speeddate bij Trendcongres Toerisme en Vrijetijd
Nog een reden om naar het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd te komen. Je mag als bezoeker op speeddate. Leer razendsnel je vakgenoten kennen.
05/04/24
Exclusief voor leden
Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken
Het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel heeft de ‘Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken' aan aan demissionair minister Hugo de Jonge overhandigd.
03/04/24
Exclusief voor leden
Hoe bouw je een onderscheidend merk?
Hoe bouw je een merk met een onderscheidende identiteit? Die vraag stond centraal op de presentatie van Martijn Assen van bureau NLVK op het kennisevent Embrace Growth 2024 van Booking Experts. In dit artikel de highlights en wat pointers.
03/04/24
ACSI Kampeerreizen nieuwe sponsor NJBB
Per april 2024 heeft ACSI heeft een driejarige sponsorovereenkomst gesloten met de Nederlandse Jeu de Boules Bond, gericht op promotie onder kampeerliefhebbers.

||| Agenda |||

27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...