Geplaatst op: 11-11-2022
Auteur: Marc Gerlings

Recreatie Vakbeurs: over een paar dagen barst de 20ste editie uit zijn voegen

Recreatie Vakbeurs: over een paar dagen barst de 20ste editie uit zijn voegen
De opbouw in de hal met de accommodaties is in volle gang. Foto: Recreatie Vakbeurs.

Het is bijna zover! Op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 november 2022 vindt de 20ste editie van Recreatie Vakbeurs plaats in Evenementenhal Hardenberg. In de afgelopen maanden is er keihard gewerkt om een geweldige editie neer te zetten. Marketeer van Recreatie Vakbeurs, Rozemarijn Spieard, blikt alvast vooruit en neemt jullie mee in de voorbereidingen.

"Op het moment van schrijven zitten we vier dagen voor de beurs. Dit is de tweede keer dat wij de beurs als team mogen organiseren en de beurskriebels groeien met de dag. Deze week zetten wij de laatste puntjes op de ‘i’. Gisteren kwamen exposanten als Speelmaatje, Replay, YALA, Outstanding, Haaks Campers en De Bergjes hun stand opbouwen. Vrachtwagens, zware heftrucks, diepladers, chalets en Tiny Houses, alles kwam voorbij!"

"Het blijft verbazingwekkend om te zien hoe snel de hallen van de Evenementenhal omgetoverd kunnen worden. Begin deze week waren de hallen nog leeg, nu staan de eerste stands al opgebouwd en hangt er al een echte ‘recreatiesfeer’. Ook goed om te zien hoe de beurs leeft bij de exposanten van de beurs. Exposanten delen volop hun deelname en standnummers op social media."

Recreatie Vakbeurs is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een totaalvakbeurs voor recreatieondernemingen zoals campings, vakantieparken, dagrecreatie – en attractieparken, brancheorganisaties, onderwijs – en overheidsinstellingen en zwembaden. De bezoeker vindt hier een compleet aanbod uit 15 verschillende segmenten, zoals ICT en software, bijzonder overnachten en meer.

Nieuw Horeca

"Vergeet niet om een kijkje te nemen bij ons nieuwe horeca segment in hal 8: een compleet ingerichte hal met alleen maar horeca gerelateerde exposanten! Tijdens Recreatie Vakbeurs 2021 hebben de bezoekers zich duidelijk uitgesproken over hun wens om meer horeca-exposanten te zien op de beurs." 

"Namen als Délifrance Nederland, Donna Italia Nederland, Lokettaria en O’Donnell Moonshine zijn van de partij. "Wij zijn erg trots op dit nieuwe segment!" 

Side events

"Tijdens Recreatie Vakbeurs worden er verschillende side-events georganiseerd door de partners van de beurs, zoals de workshop ‘Zet je regio op de kaart’ van NRIT Media. Tijdens deze workshop worden er actuele trends, ontwikkelingen en uitdagingen behandeld voor regionale versterking. Met 6 topsprekers uit de recreatiebranche, een lunch en toegangsbewijs voor Recreatie Vakbeurs. Door de samenwerking met ons is een deelname aan de workshop gratis. Er is slechts plaats voor 100 deelnemers, dus wees er nog snel bij!"

Bestel je gratis tickets 

"We kijken vol optimisme en verwachting uit naar onze jubileumeditie. Registreer je gratis tickets voor de beurs. Met 8 volle beurshallen en meer dan 300 deelnemers is een bezoek aan de 20ste editie zeker de moeite waard!"
Trefwoorden: recreatie, vakbeurs, Hardenberg, Easyfairs

||| Blogs |||

25/01/23
Natuurlijk ben ik voor een integrale aanpak, maar hoe bereik ik die nu?
Een vraag die ik regelmatig van beleidsambtenaren krijg, is: die integraliteit, hoe bereik ik die nu? Laat ik eerlijk zijn: dat gaat natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Toch zijn er gemeenten en provincies die hierin al aardig op weg zijn, en die zijn óók ooit ergens begonnen.
01/12/22
Drie “misverstanden” op weg naar klimaatneutraal toerisme
Dat de toeristische sector voor een enorme verduurzamingsopgave staat moge inmiddels duidelijk zijn ...
12/09/22
Janken om personeel
De gastvrijheidssector zucht na de coronacrisis onder de personeelscrisis. Kunnen ze na de pandemie ...
12/07/22
Het roer om!?
Het roer om!?
12/07/22 · Duurzaam toerisme · Guido Aerts | Lees meer
Minstens sinds de start van de pandemie maar zeker sinds het ingaan van de versoepelingen is de zoge...
28/04/22
Geef toerisme een nieuwe toekomst
Nee, het is niet normaal zoals het er dit paasweekend op de Amsterdamse Wallen aan toeging. De uitwa...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

03/02/23
Belang recreatieve verbinding meestal onderbelicht
Vaak blijven bij stads- en gebiedsontwikkelingen én bij grote infrastructurele werken de bela...
03/02/23
3e Online vakantiebeurs land van Cuijk geopend
Liefst 41 bedrijven en organisaties presenteren zich in de komende vijf maanden tijdens de 3e editie...
03/02/23
Nieuwe Experience voor Valkenburg na watersnood
Gistermiddag ‘her’opende de oudste VVV van het land - Visit Zuid-Limburg - het monumentale ...
03/02/23
Geen zware touringcars meer in centrum vanaf 2024
Binnen de ring rond het centrum, de S100, zijn vanaf 1 januari 2024 geen zware touringcars vanaf 7,5...
03/02/23
Caravana 2023 drukbezocht door kampeerliefhebbers
Na 3 jaar stond het WTC Expo in Leeuwarden van 25 - 29 januari 2023 weer vol met campers, caravans, ...
02/02/23
Exclusief voor leden
Vakantieboekingen buitenland in 2022 bijna weer op niveau van 2019
De boekingen voor een buitenlandse vakantie waren in 2022 bijna weer op het niveau van voor de pandemie. Met in totaal 25,5 mln boekingen bleef 2022 nog net (-0,7%) onder het pré-corona niveau van 2019.
02/02/23
Blijdorp in NPO-serie dierentuin
  ‘Het Echte Leven in de Dierentuin’ komt met een nieuw seizoen vanuit Diergaarde Blijdor...
02/02/23
Poolse keten kiest nieuwe naam na bezwaar van Landal GreenParks
Een nieuwe Poolse keten van vakantieparken heeft besloten om onder een nieuwe naam naar buiten te treden: BalticParcs – HolidayParcs and Lake Resorts. Landal GreenParks had bezwaar gemaakt tegen de eerder gekozen naam die te veel op haar marknaam leek. Vanuit Nederland is Pleisureworld betrokken bij deze ontwikkelingen in Polen.