Geplaatst op: 15-06-2022
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Logan Landing verkozen tot ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2022’

Logan Landing verkozen tot ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2022’

Bed & Breakfast Logan Landing is woensdag verkozen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2022. De Zeeuwse B&B behaalde dankzij de luxe voorzieningen en faciliteiten een topscore in de categorie 5 tulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Ook heeft de reviewscore op Bedandbreakfast.nl bijgedragen aan de winst, gasten beoordelen Logan Landing gemiddeld met een 9,8.


"Logan Landing heeft een wauw-factor die zijn weerga niet kent. Van de filmische oprijlaan en prachtige tuin, tot de luxe gastenverblijven in het statige landhuis. De warme gastvrijheid van de eigenaren maakt het totaalplaatje compleet. Gasten worden hier compleet in de watten gelegd met huisgemaakte taarten, optionele diners en een subliem verzorgd ontbijt. Een ware parel in Zeeland!”, aldus Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.


Winnaars per categorie

Naast de hoofdprijs in de categorie 5 tulpen, zijn er ook winnaars uitgeroepen in de categorieën 2 tot en met 4 tulpen. De winst is toegekend op basis van een objectieve normen- en scorelijst. Daarbij zijn de winnaars persoonlijk bezocht en gecontroleerd door een mystery guest. Voor een totaalbeeld van de kwaliteit en gastvrijheid die de B&B’s bieden, tellen ook de reviewcijfers mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Dit zijn de winnaars per klasse:


Winnaar categorie 5 Tulpen

Logan Landing in Rilland (Zeeland)


Winnaar categorie 4 Tulpen

Droom in het Bos in Oisterwijk (Noord-Brabant)


Winnaar categorie 3 Tulpen

Bed and Breakfast de Groes in Borculo (Gelderland)


Winnaar categorie 2 Tulpen

B&B De Wijdauw in Eede (Zeeland)

 

Trefwoorden: Award, beste bed & brackfast

||| Blogs |||

06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...
13/12/19
Pleasure for all! Hoe gastvrij zijn vrijetijdsbedrijven …?
Nederland heeft 2 miljoen mensen met een beperking. Wat doet de vrijetijdssector om ook deze gasten een warm welkom te heten?

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

21/06/22
5 grote religieuze erfgoedlocaties in Limburg altijd te zien door 360 graden tours
Dmo Visit Zuid-Limburg heeft in samenwerking met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed vijf iconische religieuze erfgoed locaties in Zuid-Limburg ontsloten middels 360-graden- en audiotours. Het gaat om bekende grote locaties.
20/06/22
Exclusief voor leden
Avonturenhuis Zeewolde officieel open
Zaterdagmiddag 18 juni opende Scouting op spectaculaire wijze het Avonturenhuis op Scoutinglandgoed Zeewolde. Een lintje knippen past niet zo bij Scouting. Daarom werd er met zo’n 170 scouts uit het hele land en vele partners een enorme kettingreactie gebouwd op het terrein.
20/06/22
Exclusief voor leden
Snel meer groen in de Kalverstraat
Zaterdag 18 juni markeerde de start van een groen samenwerking: de Kalverstraat en de kersverse Groenburgemeester van Amsterdam, Isa Hoes, slaan de handen ineen. Een quick fix om snel meer groen in de drukke Kalverstraat te plaatsen.
17/06/22
Exclusief voor leden
12.000 leerlingen leveren innovatieve ideeën voor Van Gogh Museum
Ruim 12.000 leerlingen van ongeveer 250 scholen zijn door Van Gogh Museum en ASML uitgedaagd om binnen Vakkanjers hun talenten en technologische vaardigheden te ontdekken én in te zetten in de praktijk. Het leverde veel innovatieve en verrassende projecten op.
17/06/22
Exclusief voor leden
Recreatiesector Wijdemeren strijdt met succes over toeristenbelasting- en beleidsverandering
De Wijdemeerse recreatiesector en de gemeente gaan een nieuw convenant (water)toeristenbelasting sluiten. Het convenant komt na protest van HISWA-RECRON, Watersportverbond en Ondernemend Wijdemeren over eerdere plannen om tot een verhoging van de belasting.
16/06/22
Toeristisch aanbod Groningen beter zichtbaar met afspraken over content en regie merk
Marketing Groningen, provincie Groningen en de marketingorganisaties uit de regio’s gaan intensiever samenwerken om het aanbod beter te presenteren voor bezoekers en inwoners. De afspraken over die samenwerking zijn vandaag 16 juni vastgelegd in het convenant 'Regionale Digitale Ontsluiting'.
16/06/22
Van feestgrot naar een feest met 3D grotschilderingen
De alom bekende feestgrot in Valkenburg, bestaat niet meer. Daar waar vele bruidsparen hun huwelijk ...
15/06/22
Exclusief voor leden
Eerste OIKOS prijs voor een museum naar het Thermenmuseum
Het Thermenmuseum mocht op vrijdag 10 juni de OIKOS-publieksprijs in ontvangst nemen. Een onderscheiding die normaliter alleen aan classici en historici wordt uitgereikt die op voortreffelijke wijze de Oudheid onder de aandacht van een groot publiek hebben gebracht.