Geplaatst op: 05-11-2021
Auteur: Redactie
NRIT Media

Unieke samenwerking in kampeerland: Holland Top Campings gaat samenwerking aan met Ardoer

Unieke samenwerking in kampeerland: Holland Top Campings gaat samenwerking aan met Ardoer

Samen sta je sterker. Dat is de visie van zowel Ardoer als Holland Top Campings. Mede daarom bundelen ze nu de krachten. Dit betekent dat álle Holland Top Campings nu (ook) zichtbaar en boekbaar zijn op de website van Ardoer.

 

Door deze samenwerking wordt de website van Ardoer een nog krachtiger platform dat het kampeerproduct breed op de kaart zet. Een gezamenlijke boekstraat waar iedere camping zijn eigen identiteit kan behouden. Géén eenheidsworsten, maar authentieke, zelfstandige familiebedrijven die ieder haar eigen kenmerken hebben. Erik van Nuland – voorzitter van Ardoer – noemt het een goede ontwikkeling: ‘We komen nu op een bepaald schaalniveau, waardoor we aanzienlijk meer kunnen betekenen voor zowel onze websitebezoekers als de campings zelf.’ Ook voorzitter van Holland Top Campings – Hendrik-Jan Mensink – heeft hoge verwachtingen: ‘Zo kunnen we gebruik maken van elkaars krachten en gezamenlijk optrekken. Het moet aanvullend werken en niet concurrerend.’


De kampeerder

Door de samenwerking heeft de kampeerder in Nederland nu een nóg breder kampeeraanbod op één plek om uit te kiezen. Stuk voor stuk kwaliteitscampings en divers naar regio en type bedrijf. Mensink legt uit waarom het een voordeel is om deze kampeerbedrijven onder één boekstraat te hebben: ‘Wanneer je gaat nadenken over een kampeervakantie in Nederland, wil je je idealiter op één website kunnen oriënteren. In één overzicht een duidelijk beeld waar je direct kunt zien wat bij je past.’ En dat is precies wat Ardoer nastreeft. Want ook wanneer campings in dezelfde regio liggen en ongeveer dezelfde faciliteiten bieden, kan het een totaal andere beleving zijn.


Toekomst

Met vijf nieuwe kwaliteitscampings toegevoegd aan het aanbod op de site van Ardoer, groeit het platform naar 40 bedrijven en daarmee naar een sterke positie op de kampeermarkt. Van Nuland is trots: ‘Dit geeft aan dat we als Ardoer zijnde goed bezig zijn. Ik ga voor een duurzame samenwerking en toekomst met de Holland Top Campings.’

Trefwoorden: Samenwerking campings, kwaliteitscampings

||| Blogs |||

16/07/21
Van duurzaam herstel naar  een duurzame sector
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) meldt (21 mei jl.) “wereldwijd 14 procent minder coronabesmettingen dan vorige week”. Het herstel van de gastvrijheidssector lijkt daarmee met de toenemende vaccinatiegraad ingezet. Maar of er ook daadwerkelijk sprake is van een duurzaam herstel, dat is maar de vraag ...
09/05/20
Van de verblijfsrecreatieparadox naar de toerismeparodie…
Deel 1 van de toerismeparodieRECRON lanceerde ooit eens de term ‘verblijfsrecreatieparadox’ waar...
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
03/02/20
Overtoerisme!
Overtoerisme!
03/02/20 · Beleid · Toerisme · Hans van Leeuwen | Lees meer
Overtoerisme zal ongetwijfeld als een van de meest prominente nieuwkomers in de Dikke Van Dale worde...
13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

21/01/22
Geert Dijks: Kabinet open recreatie op land en water
HISWA-RECRON, ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie, doet een dringende oproep aan het kabinet: open snel de bedrijven in de watersport en recreatie.
21/01/22
Financiering winnen voor je project met Karel de Grote Prijs
Ben je tussen 16 en 30 jaar en werk je aan een project met een Europese dimensie? Meld je aan voor de Karel de Grote-prijs en wie weet win je financiering om je project verder uit te werken.
20/01/22
ANVR dringt bij de overheid aan op logische quarantaineregels
Na nu al twee jaar praktisch geen reizen uit te voeren naar bestemmingen buiten de EU vanwege afrade...
20/01/22
Vakbond vraagt Harbers om haast te maken met betere arbeidsomstandigheden Schiphol
Vakbond FNV wil dat de nieuwe minister van Infrastructuur en Waterstaat, Mark Harbers, haast maakt met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden op Schiphol. Het gaat om loon, flexibilisering, veiligheid en gezondheid.
19/01/22
Openings- en herstelplan voor culturele sector
Op woensdag 19 januari 2022 wordt het openings- en herstelplan van de Taskforce culturele en creatieve sector bekend gemaakt.
18/01/22
Wat heeft de Landelijke Data Alliantie in 2021 bereikt?
Wat heeft de Landelijke Data Alliantie in 2021 bereikt?
18/01/22
Musea dicht en sport open. Tijdelijk worden musea sportlocaties
Verschillende musea openen woensdag 19 januari op ludieke wijze om ruimte te geven aan (mentale) fitheid. Het is een protestactie tegen de ongelijkheid in de versoepelingen. Waarom mag de sport wel open en de veilige musea niet?
17/01/22
Exclusief voor leden
EZ over regie nemen voor circulaire economie
De overheid moet regie nemen’ een veelgehoorde zin op televisie, in de krant en op sociale media. ...