Geplaatst op: 10-06-2021
Auteur: Redactie
NRIT Media
Uitgever: NRIT Media

Stromma trakteert De Regenboog Groep op een tochtje op de waterfiets

Amsterdammers halen hart op aan eigen stad

Stromma trakteert De Regenboog Groep op een tochtje op de waterfiets

Stromma Nederland slaat haar handen ineen met De Regenboog Groep om Amsterdamse gezinnen die in (sociale) armoede leven een leuke dag te bezorgen. Speciaal voor deze Amsterdammers biedt Stromma Nederland gratis waterfietsen in de Amsterdamse grachten.

 

Waterfietsen voor het goede doel

Tot en met 30 juni 2021 biedt Stromma Nederland gratis waterfietsen aan voor de Amsterdammers die zijn aangesloten bij De Regenboog Groep. Met een speciale code kunnen zij direct op de website van Stromma gratis een waterfiets reserveren. Maar wees er vroeg bij want op = op!

 

Carola Hoekstra, CEO Stromma Nederland: ‘Wij willen direct bijdragen aan maatschappelijke initiatieven in de stad die zich inzetten voor kwetsbare Amsterdammers. Er zijn ontzettend veel Amsterdammers waarvoor een uitje in eigen stad niet is weggelegd, zeker tijdens de coronaperiode. Voor deze groep wilden wij iets terug doen want elke Amsterdammer moet kunnen genieten van onze prachtige stad, juist in deze bijzondere tijd.‘

 

Coronaproof gezinsuitje

Voor Amsterdamse gezinnen die onder de armoede grens leven biedt Stromma de mogelijkheid om tot eind juni met de waterfiets hun stad op eigen tempo ontdekken, hét coronaproof gezinsuitje in Amsterdam!

 

Stromma ontvangt al vanaf 24 april, sinds de heropening van de Pedal Boat Amsterdam locaties, gasten aan boord van hun waterfietsen. Daarnaast is de waterfiets de meest duurzame manier om je door de stad te vervoeren! Lekker groen en je beweegt ook nog lekker door zelf te trappen. De Pedal Boat Amsterdam locaties van Stromma Nederland zijn: Steiger Anne Frankhuis, Steiger Leidseplein, Steiger Rijksmuseum en Steiger Keizersgracht.

Link: https://www.stromma.com/, https://www.deregenboog.org/
Trefwoorden: Maatschappelijke, sociale initiatieven, gratis gezinsuitje, gratis waterfiets

||| Blogs |||

06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
13/01/20
Eenzijdige beeldvorming
Met veel bombarie trokken boeren op 4 oktober naar De Haag om te protesteren. Aanleiding voor dit pr...
13/12/19
Pleasure for all! Hoe gastvrij zijn vrijetijdsbedrijven …?
Nederland heeft 2 miljoen mensen met een beperking. Wat doet de vrijetijdssector om ook deze gasten een warm welkom te heten?

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

09/09/21
Groot onderzoek naar koopgedrag in winkels
Begin september 2021 start in de Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht een grootschalig onderzoek naar koopgedrag in winkels, het Koopstromenonderzoek. Het onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende kooplocaties.
07/09/21
Vanuit crisis naar transitie - kijk mee op 30 september
Onze jaarlijkse Trendcongres Toerisme en Vrije Tijd is dit jaar omgezet naar 4 online bijeenkomsten van een uur. Op 30 september om 12.30 start de tweede inspiratiesessie 'Vanuit crisis naar transitie'. De wereld staat op zijn kop door de pandemie en toerisme bevindt zich in transitie. Lastige opgaven? Zeker maar onze sprekers en films laten zien hoe je tijdig bakens verzet en positief uit de crisis komt.
03/09/21
Het Groene Boekje beleeft unieke derde druk
Meer kampeerders dan ooit hebben dit jaar de Natuurkampeerterreinen gevonden, en dat aantal groeit n...
31/08/21
Vrijetijdsmakelaar en hackathon voor vernieuwende ideeën vrijetijdseconomie
Er komt een vrijetijdsmakelaar die ondernemers helpt bij het ontwikkelen van toeristische en recreat...
23/08/21
Exclusief voor leden
Le Champion houdt wandelweekend en fietstocht Stelling van Amsterdam
Le Champion kon afgelopen weekend twee evenementen houden. Voor de eerste keer werd de eerste editie van de Ronde van Stelling van Amsterdam verreden. Bij Soest en Baarn werd de 3e editie van het Soester Wandelweekend gehouden.
17/08/21
Camera's geplaatst op boulevard Scheveningen
Gemeente Den Haag plaatste bij wijze van proef camera's op de boulevard van Scheveningen. De boulevard is populair en vaak té druk. Om beter op veiligheid te kunnen handhaven zijn deze extra elektronische ogen sinds begin augustus actief.
17/08/21
Verdubbeling vacatures in de horeca
Voor het eerst sinds het begin van de meting in 2003 is de spanning op de arbeidsmarkt zo hoog opgelopen dat er meer vacatures zijn dan werklozen. In het tweede kwartaal van 2021 (april-juni) stonden er tegenover elke 100 werklozen 106 openstaande vacatures. De horeca neemt in het tekort aan personeel een koppositie in, blijkt uit de CBS-cijfers.
17/08/21
Gorinchem verkozen tot mooiste vestingstad
Gorinchem mag zich ‘De allermooiste vestingstad van Nederland’ noemen. Een vakjury koos het Zuid...