Geplaatst op: 08-12-2020
Auteur: Redactie
NRIT Media

Heerlijkehuisjes.nl neemt verhuuractiviteiten VVV Zeeland over.

Heerlijkehuisjes.nl neemt verhuuractiviteiten VVV Zeeland over.

Zeeland Vakantie, de handelsnaam van de verhuuractiviteiten van VVV Zeeland, is per 1 december 2020 overgenomen door verhuurplatform heerlijkehuisjes.nl. Zeeland Vakantie heeft op dat moment 140 woningen in bemiddeling. Heerlijkehuisjes.nl zal met het nieuwe regiokantoor Zeeland huisvesten in het voormalige VVV inspiratiepunt in Oostkapelle. De medewerkers van Zeeland Vakantie maken allemaal de overstap naar het nieuwe regiokantoor.

heerlijkehuisjes.nl

Het in Steenwijk gevestigde heerlijkhuisjes.nl is online verhuurder van ca. 3.000 vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Nederland, België en Duitsland. Al meer dan 15 jaar hebben zij door focus op nauw contact met eigenaren en verhuurders, een krachtig verhuurplatform weten op te richten. Op heerlijkehuisjes.nl kun je terecht voor een complete gastbeleving, van boeking tot vertrek. Met deze overname hebben zij het aanbod in Zeeland weten uit te breiden naar 650 accommodaties.

Arjen Dekker, directeur heerlijkehuisjes.nl: "We willen graag over deze spannende tijd heen kijken en juist nu investeren in hoogwaardig aanbod en service. Het team Zeeland Vakantie is geworteld in de regio en kent het toerisme in Zeeland als geen ander. Nu dit samenkomt met het grote online bereik van ons platform, ben ik ervan overtuigd dat we in Zeeland een onderscheidende dienstverlening kunnen bieden voor zowel gasten als vakantiehuis eigenaren en vakantieparken.”

Zeeland Vakantie

Omdat VVV Zeeland eind 2020 ophoudt te bestaan is er de afgelopen maanden gezocht naar een goede en betrouwbare overnamekandidaat voor de verhuur van particuliere woningen in Zeeland.
"Ik ben blij met de verkoop van Zeeland Vakantie aan heerlijkehuisjes.nl. Op deze manier kunnen we onze huiseigenaren een betrouwbare partner bieden die met dezelfde service en gezichten blijft werken. Ik ben verheugd dat op deze manier ook de werkgelegenheid voor onze medewerkers behouden blijft.” aldus Erik van den Dobbelsteen, directeur VVV Zeeland.

De website van Zeeland Vakantie, zeelandvakantie.nl blijft online. De diensten en service, zoals sleutelbeheer en schoonmaak, blijven regionaal behouden vanuit het regiokantoor aan de Lantsheerstraat 1 in Oostkapelle.

Trefwoorden: Overname, verhuur vakantiehuisjes

||| Blogs |||

25/11/21
Verduurzaming Toerisme in Nederland moet sneller
Jos Vranken en Martin Cnossen nodigen de sector uit om een duurzame versnelling in te zetten.
08/11/21
Gooi je oude schoenen niet te vroeg weg
Bij de oprichting van je bedrijf is je concept cruciaal. Wat is je product, wie behoort tot de doelgroep, welke prijs vraag je, wat is het onderscheidend vermogen, wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf? En nog 10 vragen uit het boekje voor beginners. Als een bedrijf eenmaal draait lijkt het allemaal vanzelf te gaan toch? Niet is minder waar natuurlijk. Waar wij de echte uitdaging zien is als een bestaand bedrijf wil of moet transformeren naar een ander of aanvullend concept. De winkel verbouwen als het ware, terwijl die wel open moet blijven.
14/10/21
Varkens in nood op Lisboa Airport
Claustrofobie. Je vraag er niet om. Dat heb je, of niet. En fijn is het geenszins. Hele kleine liften? Ik neem de trap wel. Al is die 10 verdiepingen hoog. Grote mensenmassa’s? Ik vermijd ze liever. - Marcel Baltus komt terecht in terminal 2 van Lisbon Airport en krijgt veel waardering voor Schiphol.
20/09/21
New opportunities arise
New opportunities arise
20/09/21 · · Roland Kleve | Lees meer
This edition, with many in-depth articles, highlights the past corona period (what hit us?) but also looks ahead and focuses on new opportunities for our ‘new normal’. Here is an assembly of passioned articles written by our lecturers, students and industry partners.
16/07/21
Van duurzaam herstel naar  een duurzame sector
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) meldt (21 mei jl.) “wereldwijd 14 procent minder coronabesmettingen dan vorige week”. Het herstel van de gastvrijheidssector lijkt daarmee met de toenemende vaccinatiegraad ingezet. Maar of er ook daadwerkelijk sprake is van een duurzaam herstel, dat is maar de vraag ...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

26/11/21
Het verhaal van Holwerd op de Arriva bus
Veel partijen acteren op het toneel van gastheerschap en communicatie voor een destinatie. Dat zette busmaatschappij Arriva aan het denken hoe je dat kunt doen. Een chauffeur gaf inspiratie en daar rolt een bijzonder verhaal en een opvallende bus uit.
26/11/21
Evenementensector voorziet ook in 2022 nog veel beperkingen
De evenementensector verwacht ook in 2022 nog het hele jaar met beperkingen te maken te hebben als gevolg van diverse corona maatregelen. Dat blijkt uit een recente quickscan binnen de totale branche waarvan onderzoeksbureau Respons vandaag de resultaten publiceert.
25/11/21
Overhandiging eerste tactiele prentenboek van sprookje De redders van Ruigrijk
Deze week is het allereerste tactiele exemplaar van het sprookje ‘De Redders van Ruigrijk’ overh...
25/11/21
Nederlanders zoeken veiligheid en zekerheid voor vakanties
Wat is het vakantiesentiment onder Nederlanders en de voor ons land belangrijke herkomstlanden? NBTC laat dat zien in haar elfde Vakantie Sentiment Monitor.
24/11/21
Zo kunnen we onze steden groener maken
Volgens de Verenigde Naties woonde in 2018 55 procent van de wereldbevolking in steden, en dat aantal zal naar verwachting toenemen tot 60 procent in 2030. Door de sterke concentratie van inwoners dragen steden enorm bij aan de algemene niveaus van vervuiling en CO2-uitstoot, maar biedt ook de mogelijkheid om veranderingen door te voeren die een brede en diepe impact kunnen hebben.
24/11/21
Kunstwerk langs A12 trekt aandacht voor Waterliniegebied (met video)
Automobilisten en fietsers zien op het talud langs de A12 bij Houten vast een beeld van een sluis, e...
23/11/21
Pandemie verpest vakantiesentiment van Nederlanders niet
De pandemie verpest de vakantieplannen van de Nederlanders niet. Ze zijn wel voorzichtiger, bereid om een boosterprik te nemen en boeken later. Dat blijkt uit onderzoek van de VakantieDiscounter. Intussen lopen in Nederland de boekingen voor december als een trein, EuroParcs meldt nu al 30% meer boekingen voor de feestmaand.
23/11/21
Hoe waardeer je een toeristisch plan?
Hoe kun je een (verblijfs)recreatief plan op waarde schatten? Dat blijkt nog heel erg lastig en daarom komt er een cursus.