Geplaatst op: 01-12-2020
Auteur: Redactie
NRIT Media

Dagelijks geluk met de Adventskalender voor Overijssel

Met de Adventskalender op VisitOost.nl maken deelnemers iedere dag kans op verrassende prijzen

Dagelijks geluk met de Adventskalender voor Overijssel

December ziet er dit jaar heel anders uit. We zitten meer dan ooit thuis en dat is juist in deze feestelijke maand goed voelbaar. Daarom heeft MarketingOost het initiatief genomen om wat extra gezelligheid de woonkamer in te brengen. In samenwerking met vele ondernemers uit Overijssel wordt de Adventskalender op VisitOost.nl gelanceerd op 1 december. Deelnemers kunnen iedere dag digitaal krassen voor mooie prijzen. Zo blijven we ook in deze tijd het aanbod van onze ondernemers, op een passende manier, onder de aandacht brengen.

 

Digitaal krassen

Hoe kunnen we op een leuke digitale manier toch nog iets betekenen voor onze Overijsselse inwoners, fans en potentiële bezoekers? Door iets te bieden om naar uit te kijken! Met het digitale krassen op de Adventskalender maken deelnemers iedere dag kans op prijzen. Van toegangskaartjes en lokale producten tot complete nachtjes en weekendjes weg. Win je niet? Dan ontvang je op z’n minst een mooie korting op de prijs. Op deze manier kan VisitOost.nl haar "digitale community” dagelijks wat geluk brengen. En op een creatieve manier toch het aanbod van onze ondernemers onder de aandacht brengen.

 
Fijne decemberprijzen

24 Overijsselse partnerondernemers hebben een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de Adventskalender. Zo bieden Hotel & Restaurant De Zon, Vakantiepark Sallandshoeve, Bungalowpark Hoge Hexel, Lumen Hotel en Events en Pillows Grand Hotel Ter Borch complete nachtjes weg als prijs aan. Smaakvol genieten is belangrijk in december. Daarom worden er ook lekkere prijzen verloot van onze horeca-partners De Maathoeve, Kaasboerderij Heileuver, De Buurman, Wijngaard de Wijnstaete, Herberg de Witte Gans, De Hoestinkhof, Bij Yo, Coperto Restobar en het Zwols Balletjeshuis. En met een beetje geluk kunnen deelnemers ook nog een gratis entree winnen bij Stadsmuseum Almelo, Taman Indonesia of Museum De Fundatie. Of zelfs een heel jaar gratis naar De Flierefluiter!

Link: https://www.visitoost.nl/krassen/advent/
Trefwoorden: Adventskalender, krassen

||| Blogs |||

30/10/20
Open brandbrief
Open brandbrief
30/10/20 · Reis & vervoer · Toerisme · Marcel Baltus | Lees meer
Beste reisindustrie collega,Je kent hem vast wel  – Atlas, de krachtpatser op de achterg...
05/10/20
Van overtoerisme naar ondertoerisme?
Van overtoerisme naar ondertoerisme?
05/10/20 · Toerisme · Jasper Heslinga | Lees meer
Waar tot maart dit jaar de discussie nog volop ging over té veel toeristen, hoe om te gaan me...
08/09/20
Het nieuwe normaal maakt nieuwsgierig en creatief
Het nieuwe normaal maakt nieuwsgierig en creatief Wat is het nieuwe normaal? Deze vraag heb ik ...
13/05/20
Meer marketing? Nu even geen Holland-promotie!
Hans van Leeuwen vindt dat er geen geld moet worden gestoken in Holland Promotie maar juist ondernemers moeten worden ondersteund.
09/05/20
Van de verblijfsrecreatieparadox naar de toerismeparodie…
Deel 1 van de toerismeparodieRECRON lanceerde ooit eens de term ‘verblijfsrecreatieparadox’ waar...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

15/01/21
Verkiezing Camping van het Jaar 2021
De ANWB heeft tijdens een online evenement de winnaars bekendgemaakt van de ANWB Camping van het Jaar verkiezing 2021. Acht campings vielen in de prijzen. De prijs kan van invloed zijn na de forse populariteit van deze vorm van recreatie in 2020 door de coronacrisis. In de weging van de onderdelen is te zien wat consumenten verlangen van een type camping.
15/01/21
Naar verhouding veel bedrijven die stoppen in recreatie en horeca in 2020
Het aantal bedrijven in Nederland is in 2020 met 78.312 toegenomen tot 2.078.716. Dit aantal bedrijven stond geregistreerd in het Handelsregister op 1 januari 2021. Maar net in de gastvrijheidsbranche en recreatie stoppen veel bedrijven.
15/01/21
Reisplannen naar Nederland op dieptepunt
Steeds minder buitenlanders plannen op korte termijn een reis naar Nederland. De reisintentie daalt met de groei van de coronabesmettingen. Korter van te voren boeken is nu de trend.
13/01/21
Eelke Horselenberg nieuwe directeur Stichting De Groene Koepel
Met ingang van 1 januari 2021 is Eelke Horselenberg de nieuwe directeur van Stichting de Groene Koep...
13/01/21
Monitor bezoekersdrukte in de race voor internationale prijs
De Monitor Bezoekersdrukte Gelderland is uitgeroepen tot één van de finalisten in de c...
12/01/21
Overgang KRAS aanbod naar TUI omgeving
De KRAS reizen zijn sinds 11 januari te vinden op TUI.nl. Tegelijkertijd is de mediacampagne gestart om de overgang wereldkundig te maken.
11/01/21
Bicycle Tourism Conference over boost in aanleg fietspaden
De coronacrisis heeft een flinke impuls gegeven aan het fietsgebruik en de aanleg van fietspaden in heel Europa. Hoe kan het fietstoerisme hiervan profiteren? En welke trends kunnen we de komende jaren verwachten op dit gebied? Het zijn enkele onderwerpen die de revue passeren tijdens de tweede editie van de IBTC, de International Bicycling Tourism Conference.
08/01/21
CTO-functie in directie Roompot
Met de versterking van de trend naar digitalisering in de branche in 2020 willen veel bedrijven de IT-activiteiten beter verankeren. IT krijgt een vaste plek in de directie van parkengigant Roompot. Roel Hermens start op 1 februari 2021 als CTO bij Roompot.