Geplaatst op: 23-10-2020
Auteur: Marc Gerlings

Pathé gaat ook bezorgen met Pathé Delivery

Pathé gaat ook bezorgen met Pathé Delivery
Pathé is gestart met Pathé Delivery.

De gedeeltelijke lockdown stelt bedrijven voor uitdagingen. De bioscopen mogen nog maar 30 mensen per voorstelling ontvangen. Op zoek naar nieuwe omzetmogelijkheden. Pathé laat popcorn en andere bioscoopsnacks vanaf nu thuis bezorgen in samenwerking met Thuisbezorgd.nl onder de naam Pathé Delivery.

Filmkijkers in Amsterdam kunnen al de lekkerste Pathé producten laten thuisbezorgen, en meerdere steden zullen volgen, belooft de Pathé directie. 

Popcorn, nacho’s, hotdogs, box chips en Kids Combo’s… Ze zijn allemaal met één klik thuis op de bank te bestellen via Thuisbezorgd.nl. Alle snacks zijn in combo-deals te bestellen, met een drankje naar keuze, net zoals in de bioscoop. Hiermee komt de bioscoopervaring nog meer in de thuisomgeving.

De snacks zijn te bestellen vanaf 11:00 uur tot 21:30 uur. Pathé Delivery is vooralsnog alleen beschikbaar in Amsterdam, maar zal op korte termijn worden uitgerold naar andere steden waar Pathé-bioscopen gevestigd zijn. 

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: "Wij kregen al vaak de vraag van onze bezoekers of wij onze heerlijke popcorn ook warm thuis kunnen laten bezorgen. En nu onze eet- en drink shops en buffetten – ondanks dat deze veilig en hygiënisch zijn ingericht – op last van de veiligheidsregio’s voor bioscoopbezoekers zijn gesloten, kunnen we met Pathé Delivery filmfans toch laten genieten van de ultieme bioscoopsnacks zoals onze popcorn en nacho’s.”

Sinan Cankapli, Team Lead Nederland Thuisbezorgd.nl: "Thuisbezorgd.nl is constant op zoek naar manieren om onze diensten en producten te verbeteren of uit te breiden. Deze samenwerking waarbij we helpen het bioscoopgevoel thuis te bezorgen, sluit hier perfect op aan. We zijn erg blij met deze primeur en kijken met vertrouwen uit naar de uitrol in Amsterdam.”

Alle Pathé bioscopen zijn open met een beperkte capaciteit van 30 bezoekers per zaal, en uiteraard worden alle 1,5 meter richtlijnen en hygiëne maatregelen gewaarborgd. Lees alle maatregelen hier: pathe.nl/corona.

Trefwoorden: film, snack, popcorn, bezorgen, beleving

||| Blogs |||

30/10/20
Open brandbrief
Open brandbrief
30/10/20 · Reis & vervoer · Toerisme · Marcel Baltus | Lees meer
Beste reisindustrie collega,Je kent hem vast wel  – Atlas, de krachtpatser op de achterg...
05/10/20
Van overtoerisme naar ondertoerisme?
Van overtoerisme naar ondertoerisme?
05/10/20 · Toerisme · Jasper Heslinga | Lees meer
Waar tot maart dit jaar de discussie nog volop ging over té veel toeristen, hoe om te gaan me...
08/09/20
Het nieuwe normaal maakt nieuwsgierig en creatief
Het nieuwe normaal maakt nieuwsgierig en creatief Wat is het nieuwe normaal? Deze vraag heb ik ...
28/07/20
Waarom Pinterest voor bedrijven in toerisme & recreatie zo’n geweldig promotiemiddel is
Veel mensen denken bij Pinterest aan hobbyprojecten. Maar wist je dat 1 miljoen Nederlandse gebruikers op Pinterest zoeken naar inspiratie voor reizen en dagjes uit? Pinterest is dus bij uitstek geschikt voor bedrijven in toerisme & recreatie.
28/07/20
I am the greatest!
I am the greatest!
28/07/20 · Reis & vervoer · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Marcel Baltus wil met zijn blog de nieuwsredacties eens opschudden. Zij kiezen steevast voor de grote bedrijven als de reisbranche in de actualiteit staat. De vele duizenden kleine reisbedrijven krijgen geen aandacht terwijl zij het kloppend hart zijn van de branche.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

26/11/20
Exclusief voor leden
Wenteltoren geeft prachtig uitzicht over Waddenzee en achterland
De nieuwe 25 meter hoge uitkijktoren 'Marsktårnet' is ontworpen door het wereldberoemde Deense arch...
25/11/20
Blijf investeren in kwaliteit routenetwerken
De kwaliteit van de Overijsselse routenetwerken moet gelijk op lopen met de toenemende populariteit ...
25/11/20
Trendzz For You biedt totaaloplossing voor souvenirs aan Landal GreenParks
Trendzz For You verzorgt vanaf 1 januari 2021 de souvenirs, gift-artikelen en ansichtkaarten bij Lan...
25/11/20
ACM publiceert vuistregels voor online platformen
De platformeconomie groeit. Consumenten kopen en handelaren verkopen steeds meer via online platform...
25/11/20
Exclusief voor leden
Eigen vakantiepark voor Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard gaat in de regio een eigen vakantiepark realiseren. Directe aanleiding is de vraag van consumenten naar overnachtingsmogelijkheden in de regio. En die zijn schaars in de Alblasserwaard….
25/11/20
KLM heeft met Elbers weer stem in IATA
Pieter Elbers, president-directeur van KLM, is weer benoemd als lid van de Board of Governors tijdens de Annual General Meeting (AGM) van de International Air Transport Association (IATA) op 24 november 2020.
25/11/20
KHN vraagt om eenduidige uitspraken Kabinet
KHN is van mening dat deze uitspraak zorgt voor veel vragen en onrust in de sector omdat de eenduidigheid in het kabinetsbeleid ver te zoeken is, de reserves op zijn en er opnieuw geen perspectief wordt geboden.
24/11/20
Landelijk DMO netwerk breidt uit met Merk Fryslân
Merk Fryslân wordt partner van Kennisnetwerk Destinatie Nederland. Daarmee treedt de regiomarketing- en managementorganisatie voor de provincie Friesland toe tot het landelijke DMO netwerk om samen te werken aan de versterking van het vakgebied destinatiemanagement en de verdere ontwikkeling van de rol van DMO’s bij bestemmingsontwikkeling.