Deze website maakt gebruik van cookies.Meer informatieDeze melding verbergen

Geplaatst op: 18-10-2020
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

TopParken nieuwe eigenaar camping de Hertshoorn

TopParken nieuwe eigenaar camping de Hertshoorn
Camping de Hertshoorn in Garderen wordt overgenomen door TopParken en zal begin volgend jaar verder gaan onder de naam TopParken Resort Veluwe. De familie Licht, voormalig eigenaar van de camping en de familie Bergervoet en Ferris van Hes, aandeelhouders en directie van TopParken, hebben deze week het contract ondertekend en op 1 november wordt het stokje officieel per notarieel transport overgedragen. 

De Hersthoorn nu nog lid van het samenwerkingsverband Ardoer. De camping heeft 306 toeristische plaatsen, 25 verhuuraccommodaties en 20 jaarplaatsen. De verhuuraccommodaties bestaan uit safaritenten, chalets, zwerfhutten, De Waard tenten, een pipowagen en een boomtent. Familie Licht is 21 jaar betrokken geweest bij camping de Hertshoorn, waarvan 15 jaar eigenaar, en heeft het in deze periode als voorloper op het gebied van glamping doen uitgroeien tot een stijlvol en kindvriendelijk vakantiepark met veel mooie en bijzondere faciliteiten.



Vakantiewoningen toevoegen

De organisatie wordt in zijn geheel door TopParken overgenomen, inclusief alle faciliteiten, bestaande boekingen, de huidige medewerkers en verplichtingen. Om de uitstraling van de camping te laten aansluiten bij TopParken worden er de aankomende periode aanpassingen gedaan op het park waarin vitaliteit, kwaliteit en duurzaam ondernemen centraal staan, wat de naamswijziging naar Resort Veluwe onder meer verklaart. Naast de bestaande campingfaciliteiten worden er in diverse fases op termijn vakantiewoningen voor verhuur en verkoop aan het vakantiepark toegevoegd.

20 TopParken

Met deze overname en de oprichting van The Dutch Palm in Cuijk vorige maand, waarbij 700 vakantie woningen gerealiseerd worden, exploiteert TopParken in totaal 20 vakantieparken in Nederland waarvan er een aantal nog in ontwikkeling zijn. 
Trefwoorden: verblijfsrecreatie, bungalowparken, overnames

CELTH



||| Nieuws |||

21/05/25
Minister Beljaarts neemt 'Handreiking regeldruk in de watersport- en recreatiesector’ in ontvangst
HISWA-RECRON-directeur Geert Dijks heeft de ‘Handreiking regeldruk in de watersport- en recreatiesector’ deze week aangeboden aan minister Beljaarts van Economische Zaken.
21/05/25
Werkveldkandidaten gezocht voor Professional Doctorate in Leisure, Tourism & Hospitality
CELTH zoekt voor de professional doctorate kandidaten uit het werkveld. De PD biedt organisaties de kans om voorop te lopen in innovatie binnen de LTH-sector. Het traject, dat vier tot zes jaar duurt, combineert praktijkgericht onderzoek met concrete interventies.
20/05/25
Open Watersport Weken 2025 trekken meer dan 25.000 bezoekers
De derde editie van de Open Watersport Weken, die plaatsvonden van 5 april tot en met 18 mei in Frie...
12/05/25
Ruim 200 stranden en jachthavens ontvangen Blauwe Vlag in 2025
In 2025 mogen maar liefst 202 locaties de Blauwe Vlag voeren. Vorig jaar waren het er nog 195. Het gaat om 145 jachthavens, 50 stranden en 7 binnenstranden.
01/04/25
Week van de Duurzame Waterrecreatie
In de week van 22 tot en met 28 mei 2025 vindt voor de derde keer op rij de Week van de Duurzame Waterrecreatie plaats. Tijdens deze week staan verschillende kennisonderwerpen op het gebied van duurzame waterrecreatie in de schijnwerpers.?
27/03/25
Succes voor HISWA-RECRON en Watersportverbond tegen gemeente Amsterdam
Watersportorganisaties HISWA-RECRON en het Koninklijk Nederlands Watersportverbond hebben succes geboekt in hun strijd tegen de gemeente Amsterdam rond het instellen van een emissieroze zone.
04/03/25
Boot Holland 11 - 15 maart 2026
Boot Holland 2025 werd een maand geleden vroegtijdig afgeblazen. Nu zijn de data bekend voor dit evenement in 2026.
07/02/25
Vanaf 1 april geen emissie meer van boten in grachten Amsterdam
Vanaf 1 april 2025 wordt het centrumgebied een uitstootvrije zone voor recreatievaartuigen, meldt gemeente Amsterdam. Dit betekent dat alleen vaartuigen die varen op elektriciteit, waterstof of spierkracht zijn toegestaan. Je mag geen uitstoot meer produceren.