Geplaatst op: 30-09-2020
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT

Aanbod Dormio wereldwijd op platforms beschikbaar

Aanbod Dormio wereldwijd op platforms beschikbaar
Dormio gaat haar aanbod aan vakantiewoningen en hotelkamers internationaal op de markt brengen. Dat doet ze door op een slimme manier haar boekingsengine van Bookzo te koppelen aan channel management technologie van NextPax. 

Vanaf heden is het aanbod van Dormio via NextPax op een groot aantal boekingskanalen beschikbaar waaronder Airbnb, HomeAway/Vrbo, Holidu, e-domizil, BungalowSpecials en HomeToGo.

Aanbod gesynchroniseerd en up-to-date presenteren

NextPax levert als marktleider voor online distributie van vakantieparken in de Benelux de techniek om het aanbod van Dormio op alle aangesloten verkoopkanalen gesynchroniseerd en up-to-date te presenteren. ‘We ontvangen het snelgroeiende aanbod van Dormio via de koppeling met het reserveringssysteem Bookzo en via ons internationale netwerk kunnen we de accommodaties bij een miljoenenpubliek onder de aandacht brengen,’ zegt Erik Engel, CEO van NextPax. Prijzen, beschikbaarheid en content (foto’s en beschrijvingen) worden in het centrale reserveringssysteem Bookzo beheerd en waar nodig verrijkt in het systeem van NextPax, hierdoor is handmatig bijwerken van diverse kanalen verleden tijd voor Dormio Resorts & Hotels. 

Meer potentiële gasten bereiken

"Door de samenwerking met NextPax is Dormio in staat om een nog breder scala aan gasten te bereiken", licht Dormio-directeur Raymond Hoevenaar toe. "De eerste resultaten zijn veelbelovend en we kijken er naar uit om het groeiende aanbod via nog meer kanalen te distribueren en daarmee de kans om geboekt te worden aanzienlijk te vergroten." De komende periode staat voor technologiepartners Dormio, Bookzo en NextPax in het teken van het openzetten van het aanbod van Dormio naar de kanalen Expedia, TripAdvisor, atraveo en Ctrip.
Link: https://nextpax.com
Trefwoorden: verblijfsrecreatie, horeca, hotels, vakantieparken, bungalowparken, marketing, platforms, boekingen, technologie

||| Blogs |||

05/10/20
Van overtoerisme naar ondertoerisme?
Van overtoerisme naar ondertoerisme?
05/10/20 · Toerisme · Jasper Heslinga | Lees meer
Waar tot maart dit jaar de discussie nog volop ging over té veel toeristen, hoe om te gaan me...
08/09/20
Het nieuwe normaal maakt nieuwsgierig en creatief
Het nieuwe normaal maakt nieuwsgierig en creatief Wat is het nieuwe normaal? Deze vraag heb ik ...
28/07/20
Waarom Pinterest voor bedrijven in toerisme & recreatie zo’n geweldig promotiemiddel is
Veel mensen denken bij Pinterest aan hobbyprojecten. Maar wist je dat 1 miljoen Nederlandse gebruikers op Pinterest zoeken naar inspiratie voor reizen en dagjes uit? Pinterest is dus bij uitstek geschikt voor bedrijven in toerisme & recreatie.
28/07/20
I am the greatest!
I am the greatest!
28/07/20 · Reis & vervoer · Vakanties · Marcel Baltus | Lees meer
Marcel Baltus wil met zijn blog de nieuwsredacties eens opschudden. Zij kiezen steevast voor de grote bedrijven als de reisbranche in de actualiteit staat. De vele duizenden kleine reisbedrijven krijgen geen aandacht terwijl zij het kloppend hart zijn van de branche.
14/07/20
Destinatiemarketing in coronatijd
Hoe werk je als DMO aan een toekomstbestendige positionering, ontwikkeling en zichtbaarheid van het toeristische product in je regio? Astrid Crum, directeur van Marketing Drenthe deelt graag haar inzichten.

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

23/10/20
Pathé gaat ook bezorgen met Pathé Delivery
Pathé laat popcorn en andere bioscoopsnacks vanaf nu thuis bezorgen in samenwerking met Thuisbezorgd.nl onder de naam Pathé Delivery.
23/10/20
Derde overname van TopParken
En weer kondigt TopParken een overname op de Veluwe aan. Na eerder deze maand camping de Hertshoorn in Garderen te hebben overgenomen, wordt nu de koop van camping Berkenrode in Beekbergen aangekondigd. De camping wordt na de overname onderdeel van Recreatiepark Beekbergen, het bestaande vakantiepark van TopParken dat direct grenst aan camping Berkenrode.
23/10/20
Anderhalvemetersubsidie voor meer Friese ondernemers
Friese ondernemers hebben zo’n 200.000 euro aan subsidie van de provincie ontvangen voor maatregelen om hun bedrijf op de 1,5 metereconomie aan te passen. De provincie breidt de regeling nu uit naar meer sectoren door een uitbreiding van de lijst met SBI-codes. Er is nog 800.000 euro beschikbaar.
23/10/20
Pinomzet in vrijetijdssector weer onderuit maar minder hard dan in maart
De pinomzet is na de gedeeltelijke lockdown 10% lager dan normaal. Sectoren die hard zijn getroffen zijn de horeca en recreatie & cultuur. Maar minder hard dan in maart tijdens de eerste lockdown.
22/10/20
Exclusief voor leden
Foodvalley krijgt science center en belevingscentrum
De eerste paal werd gistermiddag in de grond geslagen door John Verbrakel, hoofd research en development bij Upfield. Dit gebeurde samen met Harry Dijkstra, directeur van bouwbedrijf Van Wijnen. Burgemeester van Wageningen Geert van Rumund en Rens Buchwaldt, bestuurslid van Wageningen University & Research, waren vanwege COVID-19 virtueel aanwezig.
22/10/20
Consument is pessimistisch maar niet zo erg als in maart
De stemming onder consumenten is in oktober 2020 iets verslechterd, meldt het CBS.
22/10/20
Exclusief voor leden
Actie Tulip hotelovernachting voor mantelzorgers
Iedereen kan kennissen of familieleden die actief zijn in de mantelzorg nomineren voor een gratis hotelovernachting inclusief ontbijt voor 2 personen in een van de Nederlandse hotels van de merken Golden Tulip en Tulip Inn.
22/10/20
Exclusief voor leden
Attractie FloriWorld krijgt ADE op bezoek
Dit Amsterdamse event kan dit jaar helaas niet doorgaan met publiek maar wordt zondag 25 oktober 2020 online gevierd. Verschillende ruimten in FloriWorld zullen decor zijn voor dit event.