Deze website maakt gebruik van cookies.Meer informatieDeze melding verbergen

Geplaatst op: 26-09-2019
Auteur: Marc Gerlings

FNV organiseert eerste GastvrijheidsTop

FNV organiseert eerste GastvrijheidsTop
Het is hard werken in de gastvrijheidsbranche en dat verdient wel wat waardering. FNV Horecabond vindt dat deze medewerkers in het zonnetje gezet mogen worden en organiseert daarom de GastvrijheidsTop 2019. Tijdens deze eerste GastvrijheidsTop 2019 wordt ook de GastvrijheidsTopper bekendgemaakt.

FNV Horecabond organiseert dit jaar voor het eerst de wedstrijd GastvrijheidsTopper, waarbij wordt gezocht naar een horeca-, catering- of recreatiemedewerker die uitblinkt in zijn of haar vak. Die net even dat stapje extra zet voor zijn of haar gasten en op een unieke manier invulling geeft aan het woord ‘gastvrijheid’. Medewerkers kunnen zichzelf of een ander opgeven en maken daarmee kans op een welverdiende avond uit.

Een vakkundige jury zal drie genomineerden selecteren. Tijdens de GastvrijheidsTop op maandag 28 oktober 2019 kan er door het aanwezige publiek op de winnaar worden gestemd en weten we wie zich ‘GastvrijheidsTopper 2019’ mag noemen.


GastvrijheidsTop 2019

Op maandag 28 oktober 2019 komen horeca-, catering- en recreatieprofessionals vanuit het hele land samen op de GastvrijheidsTOP in Gooiland Hilversum. Dit unieke event vol workshops, food en fun wordt georganiseerd door FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie, onderdelen van vakorganisatie FNV Horecabond. FNV Horecabond brengt met dit event voor het eerst de drie dienstverlenende sectoren samen en biedt op deze dag talloze inspirerende workshops aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Workshops

Deelnemers aan de GastvrijheidsTOP 2019 kunnen deelnemen aan workshops van onder anderen food artist London Loy (Koffietijd, Topchef Academy, 24Kitchen), drievoudig baristakampioen Lex Wenneker (Dutch Barista Championship) en een van ’s werelds beste bartenders Eric van Beek (winnaar Bacardí Legacy Cocktail Competition 2018). Alle horeca, catering- en recreatiemedewerkers zijn welkom.

Inschrijven

Aanmelden voor de GastvrijheidsTop kan via www.gastvrijheidstop.nl. Iemand opgeven of zélf meedoen aan de wedstrijd GastvrijheidsTopper kan via www.fnvhoreca.nl/topper en www.fnvrecreatie.nl/topper.
Trefwoorden: horeca, top, gastvrijheid, hospitality

CELTH



||| Nieuws |||

18/06/25
Europa-Park opent Silver Lake City: een nieuwe dimensie in thematisch overnachten
Rustieke westernsfeer en moderne comfortvoorzieningen komen samen in Silver Lake City, de nieuwste u...
18/06/25
Europa-Park opent Silver Lake City: een nieuwe dimensie in thematisch overnachten
Rustieke westernsfeer en moderne comfortvoorzieningen komen samen in Silver Lake City, de nieuwste u...
18/06/25
Zandvoort lanceert vernieuwde toeristische website met directe boekingsoptie
Zandvoort zet een grote stap vooruit in het toerisme met de lancering van een vernieuwde, drietalige website: VisitZandvoort.nl, VisitZandvoort.de en VisitZandvoort.com. . De website heeft een moderne, organische uitstraling en is nu gebruiksvriendelijker en rijker aan regionale content.
18/06/25
Exclusief voor leden
Het muzikale DNA van Ruby Hotels
Bij hotelketen Ruby is muziek geen achtergrondgeluid, maar een hoofdrolspeler. In een tijd waarin hospitality draait om beleving, loopt Ruby Hotels voorop met de duidelijke positie van muziek in de formule. Met een eigen radioshow, live muziek in de hotelbars en Marshall speakers op elke kamer.
18/06/25
Tourist Info punt in Zweeler kerk
Op 20 juni vindt de officiële aftrap van het uitvoeringsplan ‘Kiemen in Drentse grond’ plaats door het openen van de Tourist Info in de Zweeler Kerk.
18/06/25
Exclusief voor leden
B&B De Hoenderkamp de beste van Nederland in 2025
B&B De Hoenderkamp in het Overijsselse Beuningen is uitgeroepen tot de Beste Bed & Breakfast van Nederland 2025.
18/06/25
Exclusief voor leden
Oeds Bijlsma wordt interim directeur-bestuurder Fries Museum en Princessehof
De Raad van Toezicht van het Fries Museum en Keramiekmuseum Princessehof heeft Oeds Bijlsma benoemd tot interim directeur-bestuurder van de beide musea. Met ingang van 5 augustus 2025 zal hij voor een periode van zes maanden leiding geven aan de organisatie, totdat een definitieve directeur-bestuurder is aangetrokken.
18/06/25
Trend minder alcohol drinken
In de horeca is het al duidelijk zichtbaar, de non-alcoholische dranken worden vaker besteld. Die trend is nu ook zichtbaar in de CBS-cijfers. Het is een belangrijke trend die van invloed is op de horeca in toeristische bedrijven.

||| Agenda |||

19/06/25
19/06/25 t/m 19-06-25: Online kennisevent: Ruimte voor recreatie, maar hoe dan?
Nederland staat voor complexe opgaven die een zware druk leggen op de ruimte, de natuur en budgetten...
24/06/25
24/06/25 t/m 24-06-25: Vakbeurs Vakantiehuis van de Toekomst
Het kennisplatform 'Vakantiehuis van de Toekomst' organiseert op dinsdag 24 juni 2025 de vakbeurs 'V...
25/06/25
25/06/25 t/m 25-06-25: Vakbeurs Family Entertainment Centers
Pleisureworld organiseert op woensdag 25 juni 2025 de Vakbeurs Family Entertainment Centers op ...
27/06/25
27/06/25 t/m 27-06-25: Beleidsmakersdag
De Beleidsmakersdag staat zo vlak voor de vakanties in het teken van 'Vooruitwerken em verbinden ric...
27/08/25
27/08/25 t/m 27-08-25: CELTH Industry Day World Leisure Congress
Het World Leisure Congress (WLO) komt na 13 jaar weer terug in Europa en voor het eerst naar Nederla...