Geplaatst op: 17-10-2017
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT Media

Vierde luxe niveau in nieuwe cottages Center Parcs

Vierde luxe niveau in nieuwe cottages Center Parcs
Center Parcs heeft in haar Franse park Les Trois Forêts een nieuwe luxe cottage geïntroduceerd. De Exclusive-cottages zijn het vierde luxe-niveau dat Center Parcs voert en boven de huidige VIP-cottages gepositioneerd. In dit park zijn ook nieuwe thema cottages gepresenteerd. Met de vernieuwing van Les Trois Forêts wil Center Parcs een nieuwe standaard in luxe en beleving zetten.


Van de 1.000 cottages hebben er 37 cottages een thema gekregen: ‘Het koninkrijk der sprookjes’, ‘De dieren uit het bos’ en ‘Avontuur’. Les Trois Forêts is het eerste vakantiepark waar dit nieuwe luxe niveau zijn intrede doet. Bovendien opent in het najaar van 2018 een Deep Nature® spa van 1.600 m² zijn deuren in het hart van het park.



Thema-cottages

Het ontwerp van de thema-cottages speelt met de kracht van verbeelding en prikkelt de fantasie. Zo maken bezoekers in ‘Het koninkrijk der sprookjes’-cottage een bijzondere reis door de tijd. In deze cottages maken zij kennis met een magische sprookjeswereld en vertelt elke kamer een ander verhaal. Zo bevinden zich achter de kasteelmuren en deuren allerlei verrassingen en geheime doorgangen die hen meevoeren langs verschillende kinderverhalen. In de ‘Dieren uit het bos’-cottage leren kinderen alles over dieren. Ook hier heeft elke kamer zijn eigen thema. Het is de perfecte plek om bijzondere avonturen te beleven, zoals het spotten van pootafdrukken van een beer. In de ‘Avontuur’-cottage kun je met het hele gezin op avontuur en reis je in één dag van kamer naar kamer: van kamperen onder de sterrenhemel tot een jungle-expeditie door het Amazonewoud. Deze cottages hebben een speels en avontuurlijk karakter en zijn vooral geschikt voor families met oudere kinderen.



Exclusive-cottages

Wie liever volledig wil genieten en in luxe wil worden ondergedompeld, kan kiezen voor een verblijf in de ‘Exclusive’ cottages in Les Trois Forêts. In het vakantiepark is een dorp verrezen in een oase van rust middenin de natuur. Hier staat alles in het teken van ontspanning. Met dit vierde luxe niveau - hoger dan de huidige VIP-cottages - zet Center Parcs de nieuwe standaard in luxe. De rijk uitgeruste design cottages bieden binnen en buiten volop ruimte, met als toppunt van luxe een eigen wellnessruimte en privésauna. Vanaf het terras hebben gasten een prachtig uitzicht op de bergen van de Vogezen.



Over Center Parcs Europe

Center Parcs Europe is onderdeel van Pierre et Vacances Center Parcs GroupCenter Parcs bezit 21 Europese parken waar jaarlijks ruim 3,6 miljoen mensen overnachten. Het totale aantal accommodaties bestaat uit 14.041 appartementen en cottages in Europa. In 2015/2016 realiseerde Center Parcs een omzet van 644 miljoen euro.


Trefwoorden: verblijfsrecreatie, bungalowparken

CELTH
 






||| Nieuws |||

15/04/24
Minke Rabaut in workshop 3ST
Minke Rabaut van Impuls Zeeland is toegevoegd aan de workshop 3ST tijdens het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024, op 18 april in Vlissingen
15/04/24
Resort Lexmond van TopParken officieel geopend
Zaterdag 13 april vond de officiële opening van Resort Lexmond van TopParken plaats. Het vakantiepa...
11/04/24
Marieke Braber spreker workshop Vakantieparken en trends
Jos van der Sterren heeft bij zijn workshop over vakantieparken een stevige side-kick naast zich in de vorm van Marieke Braber. Het is weer een sterke aanvulling in het programma van Trendcongres Toerisme en Vrijetijd 2024.
09/04/24
Ga op speeddate bij Trendcongres Toerisme en Vrijetijd
Nog een reden om naar het Trendcongres Toerisme en Vrijetijd te komen. Je mag als bezoeker op speeddate. Leer razendsnel je vakgenoten kennen.
05/04/24
Exclusief voor leden
Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken
Het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel heeft de ‘Handreiking tijdelijke functieverandering vakantieparken' aan aan demissionair minister Hugo de Jonge overhandigd.
03/04/24
Exclusief voor leden
Hoe bouw je een onderscheidend merk?
Hoe bouw je een merk met een onderscheidende identiteit? Die vraag stond centraal op de presentatie van Martijn Assen van bureau NLVK op het kennisevent Embrace Growth 2024 van Booking Experts. In dit artikel de highlights en wat pointers.
03/04/24
ACSI Kampeerreizen nieuwe sponsor NJBB
Per april 2024 heeft ACSI heeft een driejarige sponsorovereenkomst gesloten met de Nederlandse Jeu de Boules Bond, gericht op promotie onder kampeerliefhebbers.
03/04/24
Exclusief voor leden
Dormio start verhuur 76 appartementen in Breskens
Dormio Resorts & Hotels is gestart met de verhuur en het beheer van Breskens Apartments in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen. Het complex, ontwikkeld door Cafferelli en Van der Poel, bestaat momenteel uit drie luxe appartementsgebouwen en biedt 76 appartementen en penthouses.

||| Agenda |||

27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...