Geplaatst op: 21-09-2016
Auteur: Marc Gerlings

Spectaculaire avondshow bij Leisure Business Days

Spectaculaire avondshow bij Leisure Business Days
Foto: Evenementenhal Leisure Business Days

Op de eerste dag (5 oktober) van het 2-daagse congres voor de dagrecreatie, Leisure Business Days, in Evenementenhal Venray vindt een spectaculaire avondshow plaats met diner, dans, steltenlopers, Tissue Act, zang en de voorstelling ‘Dames draaien door’. Na het kennisprogramma overdag is het goed ontspannen in de avond.

De feestavond maakt onderdeel uit van Leisure Business Days Venray, het congres voor de dagrecreatie. Gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland komen naar Venray toe om op 5 en 6 oktober de laatste trends te belichten op het gebied van retail en leisure. Op het congres is er ook tijd voor ontspanning. Daarom wordt de eerste dag afgesloten met een feestavond.

Sprookjesachtig Imagine
De avond begint rustig met een diner en rustige loungemuziek, zodat ondernemers nog volop kunnen netwerken met elkaar. Daarna begint de sprookjesachtige voorstelling ‘Imagine’ met dans, steltenlopers, een Tissue Act (waarbij een acrobaat allerlei stunts uithaalt, hoog zwevend in de lucht en hangend in doeken) en zang.

Kom vooral genieten
In totaal bestaat deze show uit vier blokken. Aan het eind van het laatste blok vindt een zeer spectaculaire act plaats. De organisatie geeft nog niet alle details prijs. "Ik zou zeggen: kom vooral genieten”, zegt Mieke Cuijpers namens Evenementenhal.

Dames draaien door
Na de show is het avondprogramma nog niet afgelopen, want dan begint de voorstelling ‘Dames draaien door’, bestaande uit vocalisten, dj, saxofonist en percussionisten. "Zij gaan er een flink feest van maken”, aldus Cuijpers.


Gerenommeerde sprekers over leisure en innovatie

Naast een feestavond, is Leisure Business Days op 5 en 6 oktober met name de plek om op de hoogte te blijven van alle laatste trends op het gebied van retail en leisure. Er komen gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland aan het woord, als Charles Read van Blooloop, Paddy Dunning van ‘The Gaint’, Pierre-Camille Buffard van het Franse Indoor Parcs, Asko Alanen van Lappset, Helmut Wachowiak (CentrO Oberhausen), Erik Struijlaart van G32 Stedennetwerk en Tanya Griffiths van Kay Elliot Architects.

Op de eerste dag is het kennisprogramma van Leisure Business Days gefocust op ‘innovatie en inspiratie’, onder de noemer Leisure Factory of Inspiration. Op dag twee is het thema ‘Leisure & Retail’, waarbij creatieve en kansrijke leisure oplossingen voor de revitalisering van binnensteden en winkelcentra centraal staan. Het volledige programma met alle sprekers en onderwerpen is te vinden op www.leisurebusinessdays.com.

Kaartverkoop
Kaarten voor de feestavond en het congres zijn te bestellen op www.leisurebusinessdays.com. Er zijn verschillende tickets te bestellen. Zo is er een congrespas voor toegang tot beide dagen inclusief de feestavond. Maar er zijn ook tickets voor één specifieke dag te bestellen of alleen een ticket voor de feestavond. Alle prijzen zijn te vinden op de website.

Overzicht:
Dag 1: Innovatie en inspiratie
Feestavond
Dag 2: Leisure en Retail
Trefwoorden: vakbeurs, Venray, LBD, Evenementenhal, retail, leisure, kennis, innovatie, trends

CELTH
 





||| Nieuws |||

25/03/24
Exclusief voor leden
Goed toeristisch jaar voor Royal Delft
Dat het inkomend toerisme in 2023 weer volop draaide zagen ze ook bij Royal Delft. De bezoekersaantallen en omzet groeiden fors. Het bedrijf richt zich met een unieke propositie op de toeristische markt.
13/12/23
Impact maken met Bureau Ruimte voor Vrije Tijd
Door de toenemende vraag naar beleidsvisies en onderzoeken over recreatie en toerisme is Bureau Ruimte voor Vrije Tijd op zoek naar een projectleider vrijetijdseconomie.
05/12/23
26 miljoen euro voor grote winkelgebieden in negen gemeenten
Negen gemeenten ontvangen in totaal 26 miljoen euro om hun winkelgebied aan te pakken. Dat heeft minister Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat (EZK) vandaag bekendgemaakt.
26/04/23
Internationale conferentie over consumentengedrag in toerisme naar Nederland
De Breda University of Applied Sciences heeft een toonaangevende internationale conferentie binnengehaald. De vijftiende editie van het jaarlijkse Consumer Behaviour in Tourism Symposium (CBTS) is van 31 mei tot 2 juni 2023 in Breda.
21/04/23
Met Hospitality Pact Regio Zwolle presenteert vrijetijdssector zich als aantrekkelijke werkgever
Op vrijdag 14 april 2023 is in het Mac3Park Stadion in Zwolle het Hospitality Pact Regio Zwolle ondertekend door vertegenwoordigers van de overheid, het beroepsonderwijs en ondernemersorganisaties actief in de vrijetijdssector.
15/02/23
Hartverwarmend Noordwijk
Campagne Valentijnsdag in Noordwijk. Genieten van "love" op het gebied van culinair, hotels en winkels en een hartenjagen speurtocht.
16/01/23
Beste seizoen ooit voor Europa-Park
Europa-Park in Duitsland heeft in het seizoen 2022 voor het eerst meer dan zes miljoen bezoekers in één seizoen ontvangen. Het park wordt daarmee door de bezoekers ‘beloond’ voor de 80 miljoen euro die de afgelopen drie jaar in het park werd geïnvesteerd. Maar er zijn ook grote uitdagingen.
10/01/23
Exclusief voor leden
Binnensteden weer iets aantrekkelijker voor retail
Investeringsmaatschappij Syntrus Achmea Real Estate & Finance geeft een signaal af dat winkelformules weer meer kansen krijgen in een aantrekkelijke stad.