Geplaatst op: 27-11-2014
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT Media

Direct hotels boeken op site VVV Den Bosch

Direct hotels boeken op site VVV Den Bosch

De VVV Noordoost-Brabant heeft in samenwerking met hotels uit het Hoteloverleg ’s-Hertogenbosch een bookingstool op www.vvvdenbosch.nl geïmplementeerd. Ze gebruiken daarvoor de boekingsmodule van hoteliers.com die middels een iframe volledig in de website is geïntegreerd. Dit is een eerste stap in een compleet ticketsysteem voor de bezoeker en een aanloop naar een nieuw digitaal platform voor de stad onder de merknaam 'sH.


Zowel de VVV als de hotels willen het meerdaags verblijf in de stad verhogen. Door de boekingsmodule in de website van de VVV te integreren wordt het gebruikersgemak voor de toeristen vergroot. Zij vinden er alle tips, restaurants, musea, winkels, nieuws, arrangementen en activiteiten in de stad op één plaats.


Focus op stadsmerk, VVV-merk meer naar de achtergrond

In de aanloop naar het evenementenjaar 2016, de herdenking van het 500ste sterfjaar van middeleeuwse schilder Jheronimus Bosch, zal er tevens een nieuwe bezoekerswebsite worden ontwikkeld met een focus op stadsmerk ‘sH. Op dat platform kunnen dan zowel bewoners als toeristen voor informatie over de stad terecht. Het VVV-merk zal daardoor wat naar de achtergrond gaan.


Ook tickets te boeken

De boekingsmodule zal in 2015 daarom verder worden geoptimaliseerd naar een volledig geïntegreerde bookingtool waarmee het aanbod aan diverse activiteiten, evenementen, ticketing en aanbiedingen voor een bezoek aan de stad direct geboekt en betaald kunnen worden. Volgens Maarten van den Broek van de VVV wordt hierbij het gemak voor de bezoeker als uitgangspunt genomen. "Die wil gewoon één ticketsysteem war hij kaartjes voor alle activiteiten in één stap kan boeken." Hiermee willen VVV Noordoost-Brabant en de Gemeente ’s-Hertogenbosch beter inspelen op de vraag vanuit (inter)nationale bezoekers.


Bookingstool kan ook op site van evenementen

VVV Noordoost-Brabant biedt bezoekers van Bossche festivals en evenementen ook via andere wegen gebruiksgemak in het vinden van een overnachtingslocatie in de stad. De grotere festivals en evenementen in ’s-Hertogenbosch wordt de mogelijkheid geboden om de booking tool te implementeren op de eigen website.


Hotels verenigd in het Hoteloverleg ’s-Hertogenbosch:

Golden Tulip Hotel Central, ’s-Hertogenbosch

Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch, ’s-Hertogenbosch

Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught, Vught

Van der Valk Hotel Nuland, Nuland

Campanile ’s-Hertogenbosch, ‘s-Hertogenbosch

Hotel Guldenberg, Helvoirt

De Ruwenberg, Sint-Michielsgestel

Landgoed Huize Bergen, Vught

Topics:Horeca
Trefwoorden: hotels, marketing, boekingen

CELTH
 


||| Nieuws |||

17/05/24
Exclusief voor leden
Grote zorgen bij natuur en cultuur over coalitieakkoord
De trein die Nederland, Blegië en Duitsland verbindt, zal vanaf zondag 9 juni officieel gaan rijden voor reizigers conform dienstregeling.
17/05/24
Exclusief voor leden
Drielandentrein rijdt vanaf 9 juni
De trein die Nederland, Blegië en Duitsland verbindt, zal vanaf zondag 9 juni officieel gaan rijden voor reizigers conform dienstregeling.
17/05/24
Exclusief voor leden
Arcadia 2025 bouwt Oldenhove om tot mienskipshûs
Over precies een jaar wordt het startschot gegeven voor Arcadia 2025, een 100-daags cultureel programma in de provincie Fryslân. In deze tweede editie wordt de kerk Oldehove in Leeuwarden weer een centrum voor de gemeenschap van kunst, cultuur en vrijetijd.
17/05/24
Exclusief voor leden
Eerste doorfietsroute Utrecht is meteen ook aantrekkelijk voor toerisme
Staatssecretaris Fleur Gräper, van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, nam een kleine replica van een ijzeren Romeins masker in ontvangst tijdens een bezoek aan Gelderland. Ze kreeg het masker van gedeputeerde Peter Drenth. Gemeente Ede stond centraal, met de aansluiting op cultuur en erfgoed in de Foodvalley.
17/05/24
Touroperator TUI zet campagne op met 10 influencers
Vandaag start TUI een campagne waarin de reisorganisatie op zoek gaat naar 10 TUInfluencers. Dat zijn niet de gebruikelijke influencers met veel volgers en een groot bereik op social media, maar TUI fans die graag op vakantie gaan en anderen daarvan laten meegenieten.
17/05/24
De 10 meest innovatieve vakantieparken van de Benelux
Pleisureworld heeft de 10 meest innovatieve vakantieparken van de Benelux bekend gemaakt. Uit de top 10 wordt op 8 oktober, tijdens De Vakdag Vakantiehuis van de Toekomst 2024, de overall winnaar gekozen.
17/05/24
Suppers maken Nederlandse wateren schoon in tour
Deze zomer worden Clean up on Tours georganiseerd. Deelname is gratis en voor al het materiaal, inclusief sup en instructeur, wordt gezorgd.
17/05/24
Exclusief voor leden
Eerste doorfietsroute Utrecht is meteen ook aantrekkelijk voor toerisme
Veiliger en prettiger fietsen over een breed fietspad met zoveel mogelijk voorrang op kruisingen: dat is het idee achter het concept doorfietsroutes. De doorfietsroute F199 tussen Amersfoort en Bunschoten is de eerste in de provincie Utrecht die volledig gerealiseerd is.

||| Agenda |||

23/05/24
23/05/24 t/m 23-05-24: LDA Kennisdag 2024
Op donderdag 23 mei organiseert de Landelijke Data Alliantie weer haar jaarlijkse Kennisdag. Locatie...
27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
06/06/24
06/06/24 t/m 06-06-24: Nationaal Congres Citymarketing
Het Nationaal Congres Citymarketing heeft dit jaar als thema: Talent & Impacts. Gaststad is dit ...
11/06/24
11/06/24 t/m 11-06-24: Openhuis Posta7 - FEC & Retailtainment
Op dinsdag 11 juni organiseert Pleisureworld Openhuis bij FEC Posta7. Dat is dé hotspot ...