Geplaatst op: 27-11-2014
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT Media

Direct hotels boeken op site VVV Den Bosch

Direct hotels boeken op site VVV Den Bosch

De VVV Noordoost-Brabant heeft in samenwerking met hotels uit het Hoteloverleg ’s-Hertogenbosch een bookingstool op www.vvvdenbosch.nl geïmplementeerd. Ze gebruiken daarvoor de boekingsmodule van hoteliers.com die middels een iframe volledig in de website is geïntegreerd. Dit is een eerste stap in een compleet ticketsysteem voor de bezoeker en een aanloop naar een nieuw digitaal platform voor de stad onder de merknaam 'sH.


Zowel de VVV als de hotels willen het meerdaags verblijf in de stad verhogen. Door de boekingsmodule in de website van de VVV te integreren wordt het gebruikersgemak voor de toeristen vergroot. Zij vinden er alle tips, restaurants, musea, winkels, nieuws, arrangementen en activiteiten in de stad op één plaats.


Focus op stadsmerk, VVV-merk meer naar de achtergrond

In de aanloop naar het evenementenjaar 2016, de herdenking van het 500ste sterfjaar van middeleeuwse schilder Jheronimus Bosch, zal er tevens een nieuwe bezoekerswebsite worden ontwikkeld met een focus op stadsmerk ‘sH. Op dat platform kunnen dan zowel bewoners als toeristen voor informatie over de stad terecht. Het VVV-merk zal daardoor wat naar de achtergrond gaan.


Ook tickets te boeken

De boekingsmodule zal in 2015 daarom verder worden geoptimaliseerd naar een volledig geïntegreerde bookingtool waarmee het aanbod aan diverse activiteiten, evenementen, ticketing en aanbiedingen voor een bezoek aan de stad direct geboekt en betaald kunnen worden. Volgens Maarten van den Broek van de VVV wordt hierbij het gemak voor de bezoeker als uitgangspunt genomen. "Die wil gewoon één ticketsysteem war hij kaartjes voor alle activiteiten in één stap kan boeken." Hiermee willen VVV Noordoost-Brabant en de Gemeente ’s-Hertogenbosch beter inspelen op de vraag vanuit (inter)nationale bezoekers.


Bookingstool kan ook op site van evenementen

VVV Noordoost-Brabant biedt bezoekers van Bossche festivals en evenementen ook via andere wegen gebruiksgemak in het vinden van een overnachtingslocatie in de stad. De grotere festivals en evenementen in ’s-Hertogenbosch wordt de mogelijkheid geboden om de booking tool te implementeren op de eigen website.


Hotels verenigd in het Hoteloverleg ’s-Hertogenbosch:

Golden Tulip Hotel Central, ’s-Hertogenbosch

Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch, ’s-Hertogenbosch

Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught, Vught

Van der Valk Hotel Nuland, Nuland

Campanile ’s-Hertogenbosch, ‘s-Hertogenbosch

Hotel Guldenberg, Helvoirt

De Ruwenberg, Sint-Michielsgestel

Landgoed Huize Bergen, Vught

Topics:Horeca
Trefwoorden: hotels, marketing, boekingen

Reacties:

  • Nog geen reacties aanwezig.

Plaats een reactie:

Naam:Verplicht
E-mailadres:Verplicht
Bericht:Verplicht
 

Reload Image


 
Vacature

||| Blogs |||

12/06/19
Slapen in een gevangenis over de grens!
Slapen in een gevangenis over de grens!
12/06/19 · Horeca · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag deel 2 van mijn vijfdaags avontuur bij onze Oosterburen. We laten ons vermaken en slapen bij het Road Stop Motel in Dortmund.
11/06/19
Ik google, jij googlet en wij googlen
Ik google, jij googlet en wij googlen
11/06/19 · Marketing · Hanita van der Schaaf | Lees meer
Afgelopen week bracht ik een bezoek aan Google in Amsterdam. Ik was altijd al nieuwsgierig naar de m...
28/05/19
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
Op de Duitse Tour langs toeristische Hot Spots
28/05/19 · Attractieparken · Dagrecreatie · Horeca · Toerisme · Vakanties · Verblijfsrecreatie · Hans van Leeuwen - Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme | Lees meer
Vandaag start ik met een vijfdaags avontuur voor de ultieme short stay-bestemming bij onze Oosterburen in Noordrijn-Westfalen, een economisch zeer sterke regio met veel inwoners en unieke toeristische hot spots!
08/04/19
2019: het jaar voor nationaal toeristisch beleid
2019 wordt hét jaar waarin het Rijk haar rol pakt om te sturen op een gebalanceerde ontwikkeling van het inkomende en binnenlands toerisme in Nederland. Een ontwikkeling waarbij economie, samenleving en leefomgeving met elkaar in samenhang worden bekeken. Een ontwikkeling waarin lasten worden gedeeld en bovenal: kansen worden benut!
18/03/19
Een community voor marketingvraagstukken?
Een community voor marketingvraagstukken?
18/03/19 · Marketing · Hanita van der Schaaf | Lees meer
Sinds een aantal weken werk ik in het onderwijs. Een totaal andere wereld, in vergelijking met mijn ...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

17/06/19
Exclusief voor leden
Uitgebreid profiel van de recreatieve fietser in de Westhoek
Wat beweegt de recreatieve fietser? Westtoer zocht het uit en komt de resultaten.
17/06/19
Exclusief voor leden
Extra belevingslaag op netwerk met Fietsen door de Bomen
Na Fietsen door het Water heeft Toerisme Limburg nu ook de fietsbeleving Fietsen door de Bomen geopend. Belgisch Limburg wil het toerisme stimuleren door een extra belevingslaag over het fietsroutenetwerk te leggen.
17/06/19
Exclusief voor leden
Schiphol en TU Delft werken samen aan snellere innovaties
De Schiphol Group en TU Delft gaan de krachten bundelen voor een betere beleving van de reiziger en het proces op de luchthaven.
17/06/19
Half miljoen voor Zuid-Hollandse winkel- en centrumgebieden
De provincie Zuid-Holland stelt een half miljoen euro beschikbaar voor winkeliers, ondernemers en gemeenten die samen hun winkel- en centrumgebied willen verbeteren. Hoe kun je een bijdrage aanvragen?
17/06/19
Provincie Groningen ondersteunt app met interactieve themaroutes
In Groningen is een app ontwikkeld waarmee recreanten met de smartphone in de hand door meer dan 2.000 jaar geschiedenis kunnen beleven. Waarom steekt Groningen geld in een dergelijke app?
16/06/19
RECRON benoemt vier leden van verdienste
Op de Algemene Ledenvergadering zijn vier RECRON-leden benoemd tot Lid van Verdienste. Toon Wijenborg, Jan Hagedoorn, Pim Meijkamp en Edwin Bomers kregen van RECRON-voorzitter Cees Slager het gouden speltje opgeprikt.
16/06/19
Ondernemers beter beschermd bij zakendoen op digitale platforms
Ondernemers in de EU hebben voortaan meer zekerheid wanneer zij zakendoen met digitale platforms zoals reserverings- en vergelijkingswebsites, online marktplaatsen en appstores.
16/06/19
Flevoland anderhalf uur centraal in Duits reisprogramma
Zondagavond 16 juni om 20.15 uur zendt de Duitse tv-zender WDR het reisprogramma ‘Wunderschön’ uit waarin Flevoland centraal staat. ‘Wunderschön’ is het best bekeken reisprogramma op de Duitse televisie.
Partners
Breda University of Applied Sciences
Initiatiefnemers
NRIT Media
Vrijetijdsnetwerk