Geplaatst op: 27-11-2014
Auteur: Ton Vermeulen
NRIT Media

Direct hotels boeken op site VVV Den Bosch

Direct hotels boeken op site VVV Den Bosch

De VVV Noordoost-Brabant heeft in samenwerking met hotels uit het Hoteloverleg ’s-Hertogenbosch een bookingstool op www.vvvdenbosch.nl geïmplementeerd. Ze gebruiken daarvoor de boekingsmodule van hoteliers.com die middels een iframe volledig in de website is geïntegreerd. Dit is een eerste stap in een compleet ticketsysteem voor de bezoeker en een aanloop naar een nieuw digitaal platform voor de stad onder de merknaam 'sH.


Zowel de VVV als de hotels willen het meerdaags verblijf in de stad verhogen. Door de boekingsmodule in de website van de VVV te integreren wordt het gebruikersgemak voor de toeristen vergroot. Zij vinden er alle tips, restaurants, musea, winkels, nieuws, arrangementen en activiteiten in de stad op één plaats.


Focus op stadsmerk, VVV-merk meer naar de achtergrond

In de aanloop naar het evenementenjaar 2016, de herdenking van het 500ste sterfjaar van middeleeuwse schilder Jheronimus Bosch, zal er tevens een nieuwe bezoekerswebsite worden ontwikkeld met een focus op stadsmerk ‘sH. Op dat platform kunnen dan zowel bewoners als toeristen voor informatie over de stad terecht. Het VVV-merk zal daardoor wat naar de achtergrond gaan.


Ook tickets te boeken

De boekingsmodule zal in 2015 daarom verder worden geoptimaliseerd naar een volledig geïntegreerde bookingtool waarmee het aanbod aan diverse activiteiten, evenementen, ticketing en aanbiedingen voor een bezoek aan de stad direct geboekt en betaald kunnen worden. Volgens Maarten van den Broek van de VVV wordt hierbij het gemak voor de bezoeker als uitgangspunt genomen. "Die wil gewoon één ticketsysteem war hij kaartjes voor alle activiteiten in één stap kan boeken." Hiermee willen VVV Noordoost-Brabant en de Gemeente ’s-Hertogenbosch beter inspelen op de vraag vanuit (inter)nationale bezoekers.


Bookingstool kan ook op site van evenementen

VVV Noordoost-Brabant biedt bezoekers van Bossche festivals en evenementen ook via andere wegen gebruiksgemak in het vinden van een overnachtingslocatie in de stad. De grotere festivals en evenementen in ’s-Hertogenbosch wordt de mogelijkheid geboden om de booking tool te implementeren op de eigen website.


Hotels verenigd in het Hoteloverleg ’s-Hertogenbosch:

Golden Tulip Hotel Central, ’s-Hertogenbosch

Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch, ’s-Hertogenbosch

Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught, Vught

Van der Valk Hotel Nuland, Nuland

Campanile ’s-Hertogenbosch, ‘s-Hertogenbosch

Hotel Guldenberg, Helvoirt

De Ruwenberg, Sint-Michielsgestel

Landgoed Huize Bergen, Vught

Topics:Horeca
Trefwoorden: hotels, marketing, boekingen

Reacties:

  • Nog geen reacties aanwezig.

Plaats een reactie:

Naam:Verplicht
E-mailadres:Verplicht
Bericht:Verplicht
 

Reload Image


 

||| Blogs |||

25/11/21
Verduurzaming Toerisme in Nederland moet sneller
Jos Vranken en Martin Cnossen nodigen de sector uit om een duurzame versnelling in te zetten.
08/11/21
Gooi je oude schoenen niet te vroeg weg
Bij de oprichting van je bedrijf is je concept cruciaal. Wat is je product, wie behoort tot de doelgroep, welke prijs vraag je, wat is het onderscheidend vermogen, wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf? En nog 10 vragen uit het boekje voor beginners. Als een bedrijf eenmaal draait lijkt het allemaal vanzelf te gaan toch? Niet is minder waar natuurlijk. Waar wij de echte uitdaging zien is als een bestaand bedrijf wil of moet transformeren naar een ander of aanvullend concept. De winkel verbouwen als het ware, terwijl die wel open moet blijven.
14/10/21
Varkens in nood op Lisboa Airport
Claustrofobie. Je vraag er niet om. Dat heb je, of niet. En fijn is het geenszins. Hele kleine liften? Ik neem de trap wel. Al is die 10 verdiepingen hoog. Grote mensenmassa’s? Ik vermijd ze liever. - Marcel Baltus komt terecht in terminal 2 van Lisbon Airport en krijgt veel waardering voor Schiphol.
20/09/21
New opportunities arise
New opportunities arise
20/09/21 · · Roland Kleve | Lees meer
This edition, with many in-depth articles, highlights the past corona period (what hit us?) but also looks ahead and focuses on new opportunities for our ‘new normal’. Here is an assembly of passioned articles written by our lecturers, students and industry partners.
16/07/21
Van duurzaam herstel naar  een duurzame sector
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) meldt (21 mei jl.) “wereldwijd 14 procent minder coronabesmettingen dan vorige week”. Het herstel van de gastvrijheidssector lijkt daarmee met de toenemende vaccinatiegraad ingezet. Maar of er ook daadwerkelijk sprake is van een duurzaam herstel, dat is maar de vraag ...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

26/11/21
Het verhaal van Holwerd op de Arriva bus
Veel partijen acteren op het toneel van gastheerschap en communicatie voor een destinatie. Dat zette busmaatschappij Arriva aan het denken hoe je dat kunt doen. Een chauffeur gaf inspiratie en daar rolt een bijzonder verhaal en een opvallende bus uit.
26/11/21
Evenementensector voorziet ook in 2022 nog veel beperkingen
De evenementensector verwacht ook in 2022 nog het hele jaar met beperkingen te maken te hebben als gevolg van diverse corona maatregelen. Dat blijkt uit een recente quickscan binnen de totale branche waarvan onderzoeksbureau Respons vandaag de resultaten publiceert.
25/11/21
Overhandiging eerste tactiele prentenboek van sprookje De redders van Ruigrijk
Deze week is het allereerste tactiele exemplaar van het sprookje ‘De Redders van Ruigrijk’ overh...
25/11/21
Nederlanders zoeken veiligheid en zekerheid voor vakanties
Wat is het vakantiesentiment onder Nederlanders en de voor ons land belangrijke herkomstlanden? NBTC laat dat zien in haar elfde Vakantie Sentiment Monitor.
24/11/21
Zo kunnen we onze steden groener maken
Volgens de Verenigde Naties woonde in 2018 55 procent van de wereldbevolking in steden, en dat aantal zal naar verwachting toenemen tot 60 procent in 2030. Door de sterke concentratie van inwoners dragen steden enorm bij aan de algemene niveaus van vervuiling en CO2-uitstoot, maar biedt ook de mogelijkheid om veranderingen door te voeren die een brede en diepe impact kunnen hebben.
24/11/21
Kunstwerk langs A12 trekt aandacht voor Waterliniegebied (met video)
Automobilisten en fietsers zien op het talud langs de A12 bij Houten vast een beeld van een sluis, e...
23/11/21
Pandemie verpest vakantiesentiment van Nederlanders niet
De pandemie verpest de vakantieplannen van de Nederlanders niet. Ze zijn wel voorzichtiger, bereid om een boosterprik te nemen en boeken later. Dat blijkt uit onderzoek van de VakantieDiscounter. Intussen lopen in Nederland de boekingen voor december als een trein, EuroParcs meldt nu al 30% meer boekingen voor de feestmaand.
23/11/21
Hoe waardeer je een toeristisch plan?
Hoe kun je een (verblijfs)recreatief plan op waarde schatten? Dat blijkt nog heel erg lastig en daarom komt er een cursus.