Geplaatst op: 31-05-2024
Auteur: Redactie
NRIT

Lustrum voor familiefestival Wortelpop van Beerze Bulten met Kinderen voor Kinderen

Lustrum voor familiefestival Wortelpop van Beerze Bulten met Kinderen voor Kinderen

Vakantiepark De Beerze Bulten zet het familiefestival Wortelpop weer op het programma. Het festival is uniek omdat het zich richt op families met kinderen. Dit jaar treden Kinderen voor Kinderen op.

Festival Wortelpop ontstond in 2016 en beleefde vijf jaar geleden haar vierde editie. Onder andere door de coronapandemie ging het de afgelopen jaren niet door. "Dat eerste lustrum moest er natuurlijk komen, ook omdat we dit jaar als Beerze Bulten 75 jaar bestaan, dus zijn we weer met Mark Haayema van De Grote Haay om tafel gegaan en die was ook direct weer enthousiast. Ook de ANWB is partner van het familiefestival.

Eerste festivalervaring voor kinderen

Wortelpop is één van de weinige festivals in Nederland dat er echt op gericht is om kinderen een eerste festivalervaring te geven.’ Haayema: ‘Dit festival is zo uniek, alles is erop gericht dat ouders samen met hun kinderen een mooie dag kunnen beleven. Naast de muziek proberen we ook allerlei leuke educatieve activiteiten voor kinderen aan te bieden en ze kennis te laten maken met kunst en cultuur. Wat dat betreft is het een ideaal dagje uit, uiteraard voor kinderen, maar volwassenen worden zeker niet vergeten in de diverse line-up!’

Naast Kinderen voor Kinderen treden onder andere ook op Juf Roos, Unity, Woezel & Pip en voor de ouders onder andere Numidia, Sjors van der Panne en The Jukebox Boys. Uiteraard ontbreken parkmascottes Bultje & Friends van Beerze Bulten ook niet ontbreken. Dat Kinderen voor Kinderen op de Beerze Bulten optreden is bijzonder omdat zij vanwege de arbeidstijdenregels voor kinderen beperkt op het podium mogen staan.  Familiefestival Wortelpop vindt op zaterdag 15 juni plaats bij vakantiepark Beerze Bulten.

Trefwoorden: verblijfsrecreatie, vakantieparken, evenementen, festivals, overijssel

CELTH
 
||| Nieuws |||

19/07/24
80 jaar vrijheid herdacht op 330 kilometer vrijheidspad
Op 10 september 2024 start in Leopoldsburg, België, het Vrijheidspad, een 11-daagse wandelestafette die het begin van 80 jaar vrijheid markeert. De route loopt door de provincies Limburg (Nederland en België), Noord-Brabant en Gelderland, en volgt de Market Garden Liberation Route.
15/07/24
Brabant Start Bevrijdingsjaar met Theatervoorstelling ‘Achter de Horizon’
Op 13 september begint Brabant het Bevrijdingsjaar met de theatervoorstelling ‘Achter de Horizon’ op de historische Vlagheide bij Eerde, waar in 1944 Amerikaanse parachutisten landden. Deze symbolische locatie vormt de achtergrond voor de voorstelling, die deel uitmaakt van het programma ‘Brabant Herinnert’, ter ere van 80 jaar vrijheid.
15/07/24
Rode Kruis zet 850 vrijwilligers in bij Nijmeegse Vierdaagse
De Nijmeegse Vierdaagse is het grootste wandelevenement in de wereld maar wat vraagt dat aan organisatie? Rode Kruis meldt dat het 850 vrijwilligers inzet tijdens de 106de Nijmeegse 4Daagse én bij de Vierdaagsefeesten in Nijmegen.
05/07/24
Dierenrijk klaar voor de toekomst met nieuwe naam: Eindhoven Zoo
De bekendmaking van de nieuwe naam van Dierenrijk is feestelijk onthuld tijdens de officiële opening van de vernieuwde verblijven van de tijgers en olifanten.
05/07/24
Nieuw: De Noordwijkse Keuken
Op 3 juli heeft burgemeester Wendy Verkleij bij Breakers Beach House in Noordwijk aan Zee het eerste exemplaar van het kookboek ‘De Noordwijkse Keuken’ in ontvangst genomen.
01/07/24
Olympische Spelen drukken vraag naar vliegverkeer op Parijs
Air France en Transavia France hebben momenteel te kampen met druk op de verwachte inkomsten voor het zomerseizoen. Oorzaak zijn de komende Olympische Spelen in Parijs, waarbij het verkeer van en naar de Franse hoofdstad achterblijft bij andere grote Europese steden.
28/06/24
Wat doet het EK Voetbal met de omzet in de Nederlandse horeca?
In de Nederlandse horeca is de impact van het Europees Kampioenschap voetbal duidelijk zichtbaar. Dat ziet ING in haar transactiedata. Maar niet alles is, evenals de wedstrijden, hausanna. Vooral restaurants zien op speeldagen fors minder omzet.
26/06/24
Exclusief voor leden
Onemeeting bundelt krachten met Ballast en Compass
Onemeeting, meeting & event management, kondigt haar strategisch partnerschap aan met Ballast Nedam Development en Compass Group voor het beheer van het meeting center in het iconische Rotterdam Building.

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.