Geplaatst op: 26-04-2024
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst

Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst

Van een huuske en een waterpomp op een kale zandvlakte, naar een 5-sterren Vakantiepark met luxe faciliteiten. In 75 jaar Beerze Bulten is er heel veel veranderd, maar één ding is al die jaren hetzelfde gebleven; het park blijft zich ontwikkelen! De opening van het vernieuwde buitentheater, een nieuwe merkidentiteit en de première van maar liefst de 24e Beerze Bulten musical toont aan dat de familie Hagedoorn en haar team niet stil zitten en de blik op de toekomst richt. "We zijn klaar voor de volgende 75 jaar”, aldus eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn.


"Met de opening van ons vernieuwde buitentheater van het Giga Konijnenhol, een langgekoesterde wens, kijken we toch ook een beetje terug op de al 75-jarige, rijke historie zoals de impact van onze eerste musical en de introductie van onze mascotte Bultje het Konijn" aldus Gerrit-Jan Hagedoorn, die samen met zijn vrouw Johanneke de 3e generatie is die Beerze Bulten runt.


”We zijn bezig met heel grote maar ook ingrijpende plannen. We hebben net de overkapping van ons buitentheater achter te rug. Verder willen de komende jaren, naast nieuwe centrumvoorzieningen ook ons terrein ook een impuls geven. Dat zijn geen alledaagse investeringen maar het is ontzettend leuk om met ons team deze plannen op te pakken; er gaat veel gebeuren de komende jaren en hiermee leggen we de basis voor een toekomst voor vooruitgang”, aldus Hagedoorn.


"Als familiebedrijf zijn we trots op onze geschiedenis. Het is onze missie om een omgeving te creëren waar we verrassen met een beleving vol contrasten en waar elk verblijf onvergetelijk is, al 75 jaar lang. Dit jubileumjaar markeert het begin van een nieuw hoofdstuk wat in 1949 begon met een huisje op de vlakte in Beerze en tot op de dag van vandaag nog steeds betekenisvol is, hopelijk ook voor een volgende generatie.”


Het jubileumjaar wordt gevierd met diverse activiteiten en evenementen. Zo ontvangen alle gasten van Beerze Bulten dit jaar een mooi jubileumcadeau. En in juni organiseert het vakantiepark samen met de ANWB en De Grote Haay de lustrum-editie van familiefestival Wortelpop, met theater, entertainment en optredens van onder meer Numidia, Juf Roos, Unity en Woezel & Pip.

Trefwoorden: Jubileum, vakantiepark

CELTH
 


||| Nieuws |||

16/07/24
Volop initiatieven om overtoerisme juist wél aan te pakken
Er wordt wél professioneel gewerkt aan overtoerisme in de toeristische sector, zegt Anneke van Mispelaar van adviesbureau Bureau BUITEN. Er zijn volop initiatieven, waarbij beleidsmakers de omgeving, de bezoekers én de bewoners weer met elkaar in balans brengen.
15/07/24
Exclusief voor leden
Hoogste punt bereikt bouw Chimpanseevallei Dierenpark Amersfoort
Dierenpark Amersfoort heeft het hoogste punt in de bouw van de nieuwe Chimpanseevallei bereikt. Tot twaalf meter hoogte wordt de grootste netconstructie van het park met de hand vastgezet.
11/07/24
Exclusief voor leden
FNV ziet werkdruk te hoog worden op Schiphol
Na een jaar van relatieve rust over de drukte op Schiphol trekt vakbond FNV aan de bel voor de zomervakantie. Werknemers van Schiphol maken zich ernstige zorgen over de werkdruk, het ziekteverzuim en de veiligheidsrisico’s voor werknemers op Schiphol tijdens de aankomende zomerdrukte.
10/07/24
Op Texel fiets je over water
In het gebied Schettersweid op het Waddeneiland Texel is een nieuw drie meter breed fietspad aangelegd dat deels over het water van het natuurgebied gaat.
10/07/24
Advies: gebruik geen openbaar wifi netwerk
Recent is een Australische man gearresteerd nadat hij in een vliegtuig een nep wifinetwerk had opgezet om gegevens van medepassagiers te stelen. Dit bewijst dat mensen helaas zelfs tijdens hun vakantie moeten oppassen voor oplichters. Cindy Wubben van software maker Visma geeft advies aan reizigers.
09/07/24
Exclusief voor leden
Nederlanders meer naar buitenland op vakantie, koele vakantielanden in trek
Nederlanders gingen in 2023 meer naar het buitenland op vakantie. Vooral meer koele vakantielanden konden op een toenemende belangstelling van Nederlanders rekenen. De vakantiebestedingen groeiden fors.
08/07/24
Nederlandse vakantiegangers zoeken warmte op en mijden Parijs
Naar welke vakantielanden gaan Nederlanders dit jaar op zomervakantie en welke verschuivingen ziet TUI? Veel bekende landen en streken gaan aan top maar toch wel wat verrassingen.
04/07/24
Exclusief voor leden
Wat moet de toerist doen bij extreem weer?
Het Rode Kruis roept voor het eerst Nederlanders op om stil te staan bij mogelijke noodsituaties tijdens hun vakantie, zoals bijvoorbeeld de bosbranden die we begin deze week zagen op de Griekse eilanden Kos en Chios.