Geplaatst op: 15-04-2024
Auteur: Marc Gerlings

Resort Lexmond van TopParken officieel geopend

Resort Lexmond van TopParken officieel geopend
Wethouder Ton van Maanen opent Resort Lexmond van TopParken. Foto: TopParken.
Zaterdag 13 april vond de officiële opening van Resort Lexmond van TopParken plaats. Het vakantiepark werd geopend door de wethouder van de gemeente Vijfheerenlanden, Ton van Maanen, en Jet Köhnen van TopParken. 

Voor de opening waren omwonenden van het vakantiepark uitgenodigd. In hetzelfde weekend was het ook mogelijk om de eerste vakantiewoningen te bezichtigen. Bovendien werd ook het nieuwe parkrestaurant, @ThePark Lexmond, geopend. 

Op zaterdag werd Resort Lexmond om 14:15 uur officieel geopend onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Na een speech van Jet Köhnen, Directie Secretaresse bij TopParken, werd door Ton van Maanen, wethouder recreatie & toerisme van de gemeente Vijfheerenlanden, officieel het lint doorgesneden. Hierna hadden bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe park en de nieuwe parkfaciliteiten. 

Ook werden afgelopen weekend, op 12 en 14 april, de nieuwe vakantiewoningen op Resort Lexmond gepresenteerd. Tijdens deze dagen konden geïnteresseerde kopers de vakantiewoningen bezichtigen en kennismaken met de organisatie en het nieuwe resort aan rivier de Lek. 

De organisatie is trots op de opening van het nieuwe vakantiepark in Lexmond. Chadli Hachani, Marketingmanager bij TopParken, over de opening: "Resort Lexmond is een uitstekende aanvulling op onze bestaande vakantielocaties, met name voor liefhebbers van verblijven aan het water en watersport. Gelegen aan rivier de Lek, biedt het resort veel mogelijkheden voor watersporten en ontspanning aan de waterkant. Ik weet dan ook zeker dat zowel potentiële kopers als vakantiegangers deze prachtige locatie snel zullen omarmen."

Samenvoeging campings

De afgelopen periode is er op Resort Lexmond hard gewerkt aan de ontwikkeling van het vakantiepark, voormalig Camping Leuk en Camping De Uiterwaard. Bij de ontwikkeling van het vakantiepark is afstemming gezocht met Rijkswaterstaat, de gemeente, lokale ondernemers, het dorpsinitiatief en de jachthaven. Bovendien is ook kennisgemaakt met de in- en omwonenden van het vakantiepark. Vanaf 1 april zijn de eerste vakantiegasten ontvangen op Resort Lexmond: vanaf deze datum was het al mogelijk om te kamperen op het vakantiepark.
Trefwoorden: vakantiepark, TopParken, Vijfheerenlanden

CELTH
 


||| Nieuws |||

17/05/24
Touroperator TUI zet campagne op met 10 influencers
Vandaag start TUI een campagne waarin de reisorganisatie op zoek gaat naar 10 TUInfluencers. Dat zijn niet de gebruikelijke influencers met veel volgers en een groot bereik op social media, maar TUI fans die graag op vakantie gaan en anderen daarvan laten meegenieten.
16/05/24
Exclusief voor leden
Nominaties beste bed en breakfast vallen in Drenthe, Gelderland en Zuid-Holland
De genomineerden zijn B&B De Engelhoeve in Roderwolde (Drenthe), Casa No.8 in Nunspeet (Gelderland) en Hoeve BuytenHout in Delfgauw (Zuid-Holland). De winnaar wordt onthuld op woensdag 5 juni.
16/05/24
Exclusief voor leden
easyJet noteert verlies maar verwacht sterke winstgroei in 2024.
Luchtvaartbedrijf easyJet meldt een gerapporteerd verlies van £347 miljoen voor belastingen. Dat klinkt veel maar het verlies daalt snel door de stijgende vraag naar vliegreizen. Dit zijn halfjaarcijfers van het gebroken boekjaar van easyJet.
16/05/24
Exclusief voor leden
Na succes Corendon op Curaçao ook vluchten naar Bonaire
Wat vinden mensen van werken in de reisbranche? Dat gaat Reiswerk grondig onderzoeken in de komende tijd. Het laatste imago onderzoek dateert van vóór de coronaperiode, hoog tijd om opnieuw te kijken naar hoe de reisbranche als werkgever wordt gezien.
15/05/24
Exclusief voor leden
47% heeft zomervakantie 2024 nog niet geboekt
#Loudbudgeting, de wereldwijde TikToktrend waarbij mensen openlijk praten over budgetteren en besparen, is ook populair onder vakantiegangers. Uit onderzoek van reisapp Skyscanner blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders (48%) aan loudbudgeting doet om geld te sparen voor de zomervakantie.
14/05/24
Waarvoor gebruiken Nederlanders het vakantiegeld?
Met de uitbetaling van het vakantiegeld in het vooruitzicht heeft Pricewise onderzocht of Nederlanders dat geld wel gebruiken om een vakantie te bekostigen. Dat valt hard mee. Slechts 11% van de mensen in Nederland gebruiken het vakantiegeld niet voor vakantie, maar om hun vaste lasten te kunnen betalen.
13/05/24
Exclusief voor leden
Tui vliegt rechtstreeks naar Egypte winter 2024/2025
In de winter van 2024/2025 vliegt Tui zonder tussenstop naar Egypte. Dat scheelt de reiziger gemiddeld twee uur aan reistijd. Ook de TUI pakketreizen met een vlucht van Transavia worden uitgevoerd met een rechtstreekse vlucht.
03/05/24
Nederlandse camperaars gaan het liefst naar Zeeland, Noord-Brabant en Utrecht
Uit onderzoek naar campergedrag door Campercontact, een platform voor camperaars, blijkt dat Nederlandse camperaars het meest kiezen voor de schoonheid en diversiteit van eigen land.

||| Agenda |||

27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
05/06/24 t/m 07-06-24
05/06/24 t/m 07-06-24: THE INC Conference
Van 5 tot en met 7 juni 2024 is de Hotelschool The Hague gastheer van de internationale INC Conferen...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...