Geplaatst op: 15-04-2024
Auteur: Marc Gerlings

Resort Lexmond van TopParken officieel geopend

Resort Lexmond van TopParken officieel geopend
Wethouder Ton van Maanen opent Resort Lexmond van TopParken. Foto: TopParken.
Zaterdag 13 april vond de officiële opening van Resort Lexmond van TopParken plaats. Het vakantiepark werd geopend door de wethouder van de gemeente Vijfheerenlanden, Ton van Maanen, en Jet Köhnen van TopParken. 

Voor de opening waren omwonenden van het vakantiepark uitgenodigd. In hetzelfde weekend was het ook mogelijk om de eerste vakantiewoningen te bezichtigen. Bovendien werd ook het nieuwe parkrestaurant, @ThePark Lexmond, geopend. 

Op zaterdag werd Resort Lexmond om 14:15 uur officieel geopend onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Na een speech van Jet Köhnen, Directie Secretaresse bij TopParken, werd door Ton van Maanen, wethouder recreatie & toerisme van de gemeente Vijfheerenlanden, officieel het lint doorgesneden. Hierna hadden bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe park en de nieuwe parkfaciliteiten. 

Ook werden afgelopen weekend, op 12 en 14 april, de nieuwe vakantiewoningen op Resort Lexmond gepresenteerd. Tijdens deze dagen konden geïnteresseerde kopers de vakantiewoningen bezichtigen en kennismaken met de organisatie en het nieuwe resort aan rivier de Lek. 

De organisatie is trots op de opening van het nieuwe vakantiepark in Lexmond. Chadli Hachani, Marketingmanager bij TopParken, over de opening: "Resort Lexmond is een uitstekende aanvulling op onze bestaande vakantielocaties, met name voor liefhebbers van verblijven aan het water en watersport. Gelegen aan rivier de Lek, biedt het resort veel mogelijkheden voor watersporten en ontspanning aan de waterkant. Ik weet dan ook zeker dat zowel potentiële kopers als vakantiegangers deze prachtige locatie snel zullen omarmen."

Samenvoeging campings

De afgelopen periode is er op Resort Lexmond hard gewerkt aan de ontwikkeling van het vakantiepark, voormalig Camping Leuk en Camping De Uiterwaard. Bij de ontwikkeling van het vakantiepark is afstemming gezocht met Rijkswaterstaat, de gemeente, lokale ondernemers, het dorpsinitiatief en de jachthaven. Bovendien is ook kennisgemaakt met de in- en omwonenden van het vakantiepark. Vanaf 1 april zijn de eerste vakantiegasten ontvangen op Resort Lexmond: vanaf deze datum was het al mogelijk om te kamperen op het vakantiepark.
Trefwoorden: vakantiepark, TopParken, Vijfheerenlanden

CELTH
 


||| Nieuws |||

17/05/24
Touroperator TUI zet campagne op met 10 influencers
Vandaag start TUI een campagne waarin de reisorganisatie op zoek gaat naar 10 TUInfluencers. Dat zijn niet de gebruikelijke influencers met veel volgers en een groot bereik op social media, maar TUI fans die graag op vakantie gaan en anderen daarvan laten meegenieten.
17/05/24
De 10 meest innovatieve vakantieparken van de Benelux
Pleisureworld heeft de 10 meest innovatieve vakantieparken van de Benelux bekend gemaakt. Uit de top 10 wordt op 8 oktober, tijdens De Vakdag Vakantiehuis van de Toekomst 2024, de overall winnaar gekozen.
16/05/24
Exclusief voor leden
Nominaties beste bed en breakfast vallen in Drenthe, Gelderland en Zuid-Holland
De genomineerden zijn B&B De Engelhoeve in Roderwolde (Drenthe), Casa No.8 in Nunspeet (Gelderland) en Hoeve BuytenHout in Delfgauw (Zuid-Holland). De winnaar wordt onthuld op woensdag 5 juni.
16/05/24
Minister benoemt bestuurlijk aanjager Vitale Vakantieparken
Vooralsnog komen zo’n 85 vakantieparken in aanmerking voor transformatie naar wonen. Dat schrijft minister Hugo de Jonge van Binnenlandse Zaken in een brief aan de Tweede Kamer die ook een bestuurlijk aanjager Vitale Vakantieparken benoemd.
07/05/24
Exclusief voor leden
Wat kost kamperen in Europa?
Kampeerders betalen voor een Europese camping deze zomer gemiddeld 24,68 euro. Dat is 4,5% meer dan een jaar eerder. Hoe doet Nederland het in deze Europese vergelijking?
07/05/24
Exclusief voor leden
Belvilla onder vuur van consumentenprogramma Radar
Vakantiehuizenverhuurder Belvilla ligt onder vuur van het consumentenprogramma Radar. Het gaat om door consumenten geboekte, betaalde en bevestigde reserveringen van vakantiehuizen die in die periode helemaal niet beschikbaar waren voor verhuur.
03/05/24
Nederlandse bezoekster 100.000ste passagier op ‘Voltron Nevera powered by Rimac’
Minder dan een week na de opening telde de 14de achtbaan in het nieuwe themagebied Kroatië van Europa-Park op 2 mei al zijn 100.000e passagier.
30/04/24
EuroParcs wijzigt koers
EuroParcs kondigt met Horizon 2028 een strategische koerswijziging aan. Het bedrijf verlegt de focus van de ontwikkeling en verkoop van vakantiewoningen en kavels naar de verbetering en verbreding van het toerismeaanbod van de bestaande vakantieparken. Die wijziging wordt ingegeven door een inzakkende mark. Nieuw is dat mensen ook een vakantiewoning kunnen leasen.

||| Agenda |||

27/05/24
27/05/24 t/m 27-05-24: Sustainable Tourism Mobility Forum
De Breda University of Applied Sciences (BUas) en het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen ...
24/06/24 t/m 26-06-24
24/06/24 t/m 26-06-24: CBTS 2024
Van 24 tot en met 26 juni organiseert de Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse CBTS-con...
25/06/24 t/m 28-06-24
25/06/24 t/m 28-06-24: Atlas Annual Conference 2024
Onder het thema 'Navigating the Future' organiseert de Breda University of Applied Sciences van 25 t...