Geplaatst op: 08-06-2023
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

Ruim 40.000 vakantiegangers willen proefslapen in Cadzand

Kosteloos verblijf op vakantiepark aan de Zeeuwse kust

Ruim 40.000 vakantiegangers willen proefslapen in Cadzand

Vakantieliefhebbers hebben zich de afgelopen weken in groten getale aangemeld voor een ‘proefslaapweekend’ van EuroParcs op het nieuwe park in het Zeeuwse Cadzand. Tot nu schreven ruim 40.000 mensen uit Nederland, België en Duitsland zich al in voor een gratis lang weekend vakantie op het park. Om de opening te vieren stelt EuroParcs van vrijdag 7 juli tot en met zondag 9 juli aanstaande 40 beach lodges kosteloos beschikbaar voor maximaal zes gasten.

 

In ruil voor het gratis verblijf vraagt EuroParcs de gasten om kritische reviews te geven over hun korte vakantie. De proefslapers worden onder meer gevraagd naar hun mening over het bed, het sanitair, de horeca en de schoonmaak. Ook mogen de gasten hun oordeel geven over de incheckprocedure, de gastvrijheid van het personeel, de voorzieningen op het park en de routing van het bedrijf.

 

Belgische en Duitse toeristen

De proefslapers kunnen rekenen op een geheel verzorgd weekend, inclusief ontbijt, lunch, diner en een hapje en drankje bij aankomst. Dankzij de ligging van het park vlak bij Cadzand-Bad zijn er eveneens volop mogelijkheden voor watersportactiviteiten.

 

"De belangstelling voor ons nieuwe park in Cadzand is overweldigend”, zegt Marco Budding, marketingmanager bij EuroParcs. "Gezien het extreem hoge aantal aanmeldingen uit Nederland, België en Duitsland voor het proefslaapweekend is het duidelijk dat Cadzand een geliefde bestemming is. Met de ervaringen van de proefslapers kunnen we onze service nog verder verbeteren en zijn we klaar voor het hoogseizoen. De reserveringen voor de zomervakantie stromen al binnen, maar er is gelukkig nog ruimte voor extra boekingen.”

 

Derde locatie in Zeeland

Het vakantiepark in Cadzand is de derde locatie in Zeeland waar EuroParcs actief is, na Hellevoetsluis en Westkapelle. De provincie is erg in trek bij vakantiegangers, want de zestig beschikbare luxe vakantiewoningen die kunnen worden aangeschaft voor de verhuur waren in een mum van tijd verkocht. Het park in Cadzand ligt op wandel- en fietsafstand van het strand en het dorp Cadzand-Bad.

 

Aanmelden voor het weekend gratis proefslapen kan nog tot 15 juni via proefslapen.nl.

Trefwoorden: Gratis proefslapen, beach lodges

CELTH     
Trendrapport

||| Nieuws |||

26/09/23
Vacansoleil vraagt surseance van betaling aan
De Nederlandse aanbieder van campingvakanties Vacansoleil heeft vandaag surseance van betaling aang...
26/09/23
Schiphol krijgt toch natuurvergunning ondanks kritiek op stikstofpositie
Voor luchthaven Schiphol is het belangrijk dat het de natuurvergunning krijgt. Daarmee kan de luchthaven gewoon doorgaan maar het is een gevoelig punt.
26/09/23
Rijksmuseum Amsterdam werkt samen met Disney
Mickey Mouse in het Rijks? Het is niet de meest voor de hand liggende combinatie. Het Rijksmuseum werkt samen met Disney aan een nieuw familieprogramma. Dit programma wordt feestelijk gelanceerd tijdens de familiemaand die het Rijksmuseum jaarlijks in oktober organiseert.
26/09/23
Exclusief voor leden
Fors meer Nederlanders naar buitenland in herfstvakantie
Uit boekingscijfers van Sunweb Group, de aanbieder die actief is met merken Sunweb en Eliza was here, blijkt dat het aantal boekingen naar het zonnige buitenland in die periode flink is gestegen. Ondertussen verkopen ook de reizen voor de winterperiode 2023/2024 al beter.
26/09/23
Ministerie van EZK steunt plannen voor Landelijke Raad voor Recreatie en Toerisme
Op de Toerisme Top gisteren ruim aandacht voor de grote opgaven waar het gastvrijheidsdomein de komende jaren voor staat. Rob van Gijzel presenteerde daar in een panelgesprek met dagvoorzitter Carrie ten Napel het rapport ‘Ruimte Maken’ dat hij met de Samenwerkingstafel Gastvrijheidsdomein heeft ontwikkeld. Zijn conclusies en aanbevelingen moeten de sector definitief aan tafel bij andere beleidsbepalende domeinen krijgen.
25/09/23
Opnieuw forse groei toerisme in Nederland
Het inkomend verblijfsbezoek trekt verder aan. Dit jaar brengen naar verwachting ruim 20 miljoen internationale gasten een bezoek aan Nederland. Dat is een stijging van 30% ten opzichte van vorig jaar. Het aantal Nederlanders dat in eigen land op vakantie gaat blijft met bijna 29 miljoen stabiel.
22/09/23
Exclusief voor leden
Waarom is het perspectief duurzaam vliegen met waterstof voor Rotterdam zo goed?
Op de startbaan ziet het er nog klein uit maar de drone met waterstof als brandstof kan het pad vrijmaken voor échte vluchten. Waterstof lijkt voor Rotterdam The Hague Airport een snellere optie voor de ontwikkeling van duurzaam vliegen dan een vliegtuig gevuld met zware batterijen.
22/09/23
Exclusief voor leden
Beschikbaar inkomen stijgt
Het reëel beschikbaar inkomen van huishoudens was in het tweede kwartaal van dit jaar 1,4 procent hoger dan een jaar eerder. Dat lijkt een goed signaal voor de vrijetijdseconomie. Daarmee hebben gezinnen genoeg in de huishoudbeurs om te besteden aan toerisme en recreatie.

||| Agenda |||

27/09/23 t/m 28-09-23
27/09/23 t/m 28-09-23: Vakbeurs Openbare Ruimte 2023
Openbare ruimte is urgenter dan ooit. Duurzaamheid, biodiversiteit, natuurinclusiviteit, circu...
28/09/23
28/09/23 t/m 28-09-23: Unesco Werelderfgoed & Klimaat
Ook wel eens gedroomd van zwemmen met schildpadden op de Galápagoseilanden? Of van een tripje naar...
04/10/23
04/10/23 t/m 04-10-23: Duurzaamheidscongres Kampeerbranche
Op woensdag 4 oktober 2023 organiseert HISWA-RECRON samen met NKC, KCI, BOVAG, KCJ en de ANWB het Du...
12/10/23
12/10/23 t/m 12-10-23: Screw up morning: Leisure en toerisme in stedelijke ontwikkeling
Tijdens de Screw Up Morning op donderdag 12 oktober 2023 brengen Sweco, J2Leisure en Expertise Netw...
23/10/23 t/m 24-10-23
23/10/23 t/m 24-10-23: Glamping 2-Daagse
Pleisureworld organiseert op 23 en 24 oktober een Glamping 2-Daagse. De reis trekt in twee dagen tij...