Geplaatst op: 10-02-2023
Auteur: redactie
Uitgever: NRIT Media

De Betteld vakanties opent een nieuwe vestiging in Zuid Zweden

De Betteld vakanties opent een nieuwe vestiging in Zuid Zweden

De Betteld opent dit jaar een nieuwe vestiging in zuid Zweden. De locatie is een pittoreske plek in een mooi groot dennenbos zoals ze daar zoveel voorkomen aan een prachtig meer. Vanaf zeven februari kunnen mensen online boeken. Vincent en Elma van Willigen met hun dochters runden het park de afgelopen twaalf jaar. Ze zochten opvolging en nu neemt De Betteld dit unieke initiatief over.

 

De Betteld staat bekend om hun mooie programma’s met een christelijke inhoud. Elma en Vincent brachten ook daar al die twaalf jaar een programma met een geestelijke meerwaarde. Denk daarbij aan kinderwerk, jeugdwerk en ontmoetingen voor de volwassenen. Op de camping staat een prachtig klein kerkje voor de meetings. Jannita en Gerhard Hobelman zijn er eind 2022 gaan kijken en zijn erg enthousiast over de mogelijkheden aldaar. De overdracht is in beeld gebracht en te vinden op YouTube.

 

Het terrein is twintig hectare groot, maar de camping is voorlopig kleinschalig met enkele tientallen kampeerplekken en een paar verhuurobjecten zoals toercaravans en een Zweedse stuga. De camping is dit jaar net zoals in het verleden alleen open in juli en augustus. Zoals je van de Betteld mag verwachten zal alles langzamerhand gaan groeien en verder opgebouwd en uitgebreid worden. Dat is steeds gebeurd bij alle overnames. Er wordt samengewerkt met de lokale kerk die daar in de buurt een groepsaccommodatie heeft.

 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=53cYj7cyw78
Trefwoorden: Overname camping, camping met religious grondslag

CELTH     
Trendrapport

||| Nieuws |||

03/10/23
Belangstelling voor failliet Vacansoleil
Het proces om te komen tot een doorstart van Vacansoleil na het faillissement is begonnen. Er hebben zich vele geïnteresseerde partijen gemeld bij de curatoren Ben Arends en Lodewijk Hox.
02/10/23
Fietsvakantie in eigen land steeds populairder
Fietsvakanties zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De voornaamste reden is dat veel mensen inzien dat ons eigen land tal van mooie plekken heeft, die je op de fiets natuurlijk goed kunt verkennen. Daarbij komt ook dat sinds de opkomst van de e-bike, het fietsen nog meer in trek is dan dat dit daarvoor het geval was.
29/09/23
Perfect toerisme hangt in Rijksmuseum
In opdracht van het Rijksmuseum fotografeerde Mounir Raji voor Document Nederland 2023 toerisme. De toerismesector draait weer op volle toeren. Reizigers gaan en masse op zoek naar unieke ervaringen. Raji zet het ideale vakantiebeeld neer, volledig escapisme.
29/09/23
Vacansoleil failliet weg open voor overname
De rechtbank Oost-Brabant heeft aanbieder van campingreizen Vacansoleil failliet verklaard. Afgelopen dinsdag vroeg het bedrijf uitstel van betaling aan.
28/09/23
Exclusief voor leden
Sterke groei van intercontinentale reizen
Consumenten boeken weer volop intercontinentale reizen. Dat blijkt uit de ANVR-GfK boekingsstatistiek van augustus waarvoor ruim 40.000 Nederlanders zijn ondervraagd. Overall is er ten opzichte van augustus 2022 een groei van 13% in aantallen boekingen.
27/09/23
Exclusief voor leden
SAF boeken via je reisagent
Je kunt SAF boeken bij je reisagent, dat is een actie van touroperator Corendon. Met een online tool kun je het ook later de alternatieve brandstof kopen voor je reis.
26/09/23
Exclusief voor leden
Fors meer Nederlanders naar buitenland in herfstvakantie
Uit boekingscijfers van Sunweb Group, de aanbieder die actief is met merken Sunweb en Eliza was here, blijkt dat het aantal boekingen naar het zonnige buitenland in die periode flink is gestegen. Ondertussen verkopen ook de reizen voor de winterperiode 2023/2024 al beter.
25/09/23
Opnieuw forse groei toerisme in Nederland
Het inkomend verblijfsbezoek trekt verder aan. Dit jaar brengen naar verwachting ruim 20 miljoen internationale gasten een bezoek aan Nederland. Dat is een stijging van 30% ten opzichte van vorig jaar. Het aantal Nederlanders dat in eigen land op vakantie gaat blijft met bijna 29 miljoen stabiel.

||| Agenda |||

Momenteel geen berichten aanwezig.