Geplaatst op: 03-01-2022
Auteur: Redactie
NRIT Media

Oasis Premium Resorts en Mountain Residences breiden samenwerking uit

Versterking marktpositie Oasis Premium Resorts als aanbieder van premium resorts

Oasis Premium Resorts en Mountain Residences breiden samenwerking uit

Oasis Premium Resorts en Mountain Residences kondigen de uitbreiding van hun samenwerking aan. Oasis Premium Resorts neemt de franchiseorganisatie en exploitatie over van de luxe aparthotels en chalets die Mountain Residences heeft ontwikkeld onder het label PURE Resorts. Met de overname van de exploitatie van de PURE Resorts vergroot Oasis Premium Resorts haar portfolio tot tien premium resorts.

Sterker in Oostenrijk


Oasis exploiteert premium resorts in Europa. Zo verzorgt ze sinds begin dit jaar al de exploitatie en verhuur van het Oostenrijkse PURE Resort Ehrwald. Met de aangekondigde overname wordt de marktpositie van Oasis Premium Resorts in Oostenrijk versterkt. Het bedrijf speelt daarmee in op de groeiende vraag naar vakanties in Europa. Niet alleen in Nederland maar ook in de ons omringende landen. Naast wintersport zijn ook vakanties in zomer, voor- en najaar in het Alpenland toenemend populair.


Partnerschap versterkt

De aangekondigde samenwerking is een vervolg op de al succesvolle samenwerking tussen de beide partijen in Ehrwald en Seefeld in Oostenrijk. Oasis Premium Resorts verzorgt al de exploitatie van PURE Resort Ehrwald en Oasis Princess Bergfrieden Seefeld en dat wordt nu uitgebreid met de PURE Resorts in Warth-Arlberg, Schruns en Westendorf.

Mountain Residences ontwikkelt fraaie high end resorts in de Oostenrijk en gaat dat ook doen in Nederland, Duitsland en Zwitserland. Door de overdracht van de exploitaties van de PURE Resorts kan zij zich nu focussen op haar specialisme, vastgoedontwikkeling. André Roelofs, CEO Oasis Premium Resorts, zegt: ‘Deze samenwerking past naadloos in onze groeidoelstellingen. Zowel onze resorts als marktbenadering sluiten volledig aan bij die van PURE Resorts. Wij kijken er naar uit om ook de fraaie nieuw ontwikkelde resorts alsmede de nieuw te ontwikkelen resorts van Mountain Residences in ons portfolio van premium resorts op te nemen.”


Branding

Marc de Vocht en Mark Smits, Managing Directors Mountain Residences: "Oasis Premium Resorts is een solide partner en voor PURE Resorts een logische ‘volgende stap’ voor ons bedrijf. Met Oasis Premium Resorts, een zeer ervaren en deskundige organisatie op zowel operationeel als commercieel vlak, hebben we alle zekerheid voor de continuïteit voor onze mede-investeerders en eigenaren van de appartementen. De naamvoering van de vier PURE Resorts blijft ongewijzigd. Mountain Residences blijft als adviseur betrokken bij de PURE resorts.

Trefwoorden: Premium resorts, uitbreiding samenwerking, versterking marktpositie

||| Blogs |||

28/04/22
Geef toerisme een nieuwe toekomst
Nee, het is niet normaal zoals het er dit paasweekend op de Amsterdamse Wallen aan toeging. De uitwa...
31/03/22
Build Back Better
Aan het begin van de Coronacrisis leek er veel draagvlak te zijn voor misschien wel fundamentele ver...
13/01/22
Toerisme & Gastvrijheid nieuw thema in onderzoeksambities hogesholen
Op 23 november presenteerden de hogescholen hun onderzoeksambities aan demissionair minister van ond...
15/12/21
Never let a good crisis go to waste
Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat het Corona virus het land, en daarmee ook de reisbranc...
13/12/21
DITCH THE PITCH
DITCH THE PITCH
13/12/21 · Marketing · Reis & vervoer · Marcel Baltus | Lees meer
Je zal ze de kost moeten geven. Mensen die in artikelen en interviews stellen ‘de leukste baan van...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

23/05/22
Is de winstwaarschuwing nodig?
Anouk van Eekelen is een van de topsprekers bij de gratis online inspiratiesessie 'Actieagenda en de boost voor bestemming Nederland'. Anouk weet perfect te vertellen over de kansen en uitdagingen waar Nederland te maken heeft.
23/05/22
‘Vrijstaat Land van Ravenstein’ biedt 10 belevingsroutes
Op zondag 22 mei zijn tien nieuwe fietstochten met spelelement in het ‘Land van Ravenstein’ gelanceerd (Brabant). Tijdens deze prachtige routes rondom de huidige gemeenten Boekel, Maashorst en Oss ontdek je welke culturele geschiedenis hier schuilgaat. De routemakers voegden ook een spelelement toe.
23/05/22
Exclusief voor leden
Varend Corso bij televisieprogramma De Grote Tuinverbouwing
Het Varend Corso Westland is zaterdag 28 mei als onderdeel te zien in de uitzending van De Grote Tuinverbouwing. Het programma begint om 17.00 uur. Het programma laat de voorbereiding zien en uiteindelijk een weergave van het evenement.
23/05/22
Ontdek de ‘Vrijstaat Land van Ravenstein’ tijdens nieuwe fietstochten
 Vandaag zijn tien nieuwe fietstochten met spelelement in het ‘Land van Ravenstein’ gelance...
23/05/22
Exclusief voor leden
De schuldenberg is hoog bij horeca en recreatie
Bijna één op de vijf ondernemers (met meer dan vijf werknemers) geeft aan meer schulden te hebben dan voor de corona-crisis. Vooral bedrijven in de horeca (50,6%) en in de sector cultuur, sport en recreatie (41,7%) geven aan dat de schuldenlast hoger is dan voor de crisis. Er is ook uitgezocht hoeveel tijd de bedrijven nodig hebben om de schuld af te lossen.
23/05/22
Netwerkmiddag recreatie en toerisme in Utrecht
De netwerkmiddag vond plaats op vrijdag 20 mei. Bart Blikman (general manager Carlton President en bestuurslid van het Hoteloverleg HOST) heette de aanwezigen welkom en sprak over de aantrekkende bezoekerseconomie. Daarna ging het over provinciaal beleid, actuele programma's voor de Utrechtse regio en data.
23/05/22
100.000 boekingen voor veerdienst naar Noorwegen
De nieuwe veerdienst tussen Nederland en Noorwegen heeft al 100.000 boekingen voor een overtocht tussen Eemshaven en Kristiansand ontvangen.
20/05/22
Exclusief voor leden
Nederland bouwt paviljoen bij wereldtentoonstelling 2025 in Osaka
Nederland doet mee aan de wereldtentoonstelling Expo 2025 in Osaka. Dat heeft de ministerraad op voorstel van minister Schreinemacher voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking besloten.