Geplaatst op: 15-10-2021
Auteur: redactie
NRIT Media

Fletcher Hotels neemt twee hotels over op Rotterdam The Hague Airport

Fletcher Hotels neemt twee hotels over op Rotterdam The Hague Airport

Fletcher Hotels heeft een overeenstemming bereikt over de overname van twee hotels op de luchthaven Rotterdam The Hague Airport.


Nieuwe hotels in Rotterdam                                                 

Zowel Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam (voormalig Wings Hotel Rotterdam) als het nieuwe en nog te openen Fletcher Hotel Rotterdam-Airport biedt oneindige zakelijke mogelijkheden met de rijk uitgeruste vergaderzalen, boardrooms, kantoren en de grote evenementenhal van 900 m2. De ligging van de hotels, naast Rotterdam The Hague Airport en tussen de A20 en A13, is midden in het Nederlandse bedrijfsnetwerk en makkelijk te bereiken voor internationale zakelijke gasten.


Ook voor leisure gasten is de ligging centraal in een veelzijdige omgeving. Vanuit het hotel is zowel de binnenstad van Rotterdam als de groene natuur voor fiets- en wandelroutes in een mum van tijd te bereiken. Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam beschikt over 148 moderne kamers, waarvan 10 luxe appartementen. Ook beschikt het hotel over een sportbar, een ontbijtrestaurant, een sfeervol à la carte restaurant en een grote fitnessruimte. Het hotel draait per 1 november a.s. onder de Fletcher vlag. Fletcher Hotel Rotterdam-Airport is nog volop in aanbouw en zal gaan beschikken over de modernste technieken, denk aan een volledig geautomatiseerde incheckbalie, 116 moderne kamers, een ontbijtzaal en een mini-market. Het hotel zal nog dit jaar haar deuren openen. Beide nieuwe hotels hebben gezamenlijk 479 parkeerplaatsen beschikbaar op het vliegveld. Nog geen ander Fletcher hotel lag zo dicht bij een vliegveld.


Fletcher Hotels op de luchthaven                                       

Voor Fletcher Hotels is een vestiging op een luchthaven nieuw. Dit zorgt ervoor dat het aanbod van Fletcher Hotels door deze overname nog completer wordt.

 
Trefwoorden: Hotelovername

||| Blogs |||

25/11/21
Verduurzaming Toerisme in Nederland moet sneller
Jos Vranken en Martin Cnossen nodigen de sector uit om een duurzame versnelling in te zetten.
08/11/21
Gooi je oude schoenen niet te vroeg weg
Bij de oprichting van je bedrijf is je concept cruciaal. Wat is je product, wie behoort tot de doelgroep, welke prijs vraag je, wat is het onderscheidend vermogen, wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf? En nog 10 vragen uit het boekje voor beginners. Als een bedrijf eenmaal draait lijkt het allemaal vanzelf te gaan toch? Niet is minder waar natuurlijk. Waar wij de echte uitdaging zien is als een bestaand bedrijf wil of moet transformeren naar een ander of aanvullend concept. De winkel verbouwen als het ware, terwijl die wel open moet blijven.
14/10/21
Varkens in nood op Lisboa Airport
Claustrofobie. Je vraag er niet om. Dat heb je, of niet. En fijn is het geenszins. Hele kleine liften? Ik neem de trap wel. Al is die 10 verdiepingen hoog. Grote mensenmassa’s? Ik vermijd ze liever. - Marcel Baltus komt terecht in terminal 2 van Lisbon Airport en krijgt veel waardering voor Schiphol.
20/09/21
New opportunities arise
New opportunities arise
20/09/21 · · Roland Kleve | Lees meer
This edition, with many in-depth articles, highlights the past corona period (what hit us?) but also looks ahead and focuses on new opportunities for our ‘new normal’. Here is an assembly of passioned articles written by our lecturers, students and industry partners.
16/07/21
Van duurzaam herstel naar  een duurzame sector
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) meldt (21 mei jl.) “wereldwijd 14 procent minder coronabesmettingen dan vorige week”. Het herstel van de gastvrijheidssector lijkt daarmee met de toenemende vaccinatiegraad ingezet. Maar of er ook daadwerkelijk sprake is van een duurzaam herstel, dat is maar de vraag ...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

08/12/21
Longlist Wandelroute van het Jaar 2022
Wandelen is populairder dan ooit. Tijdens lockdowns trokken honderdduizenden Nederlanders, Belgen en...
08/12/21
Eurail introduceert nieuw distributieplatform voor Interrail Passen
Eurail, het bedrijf achter de Eurail en Interrail treinpassen, lanceert een nieuw distributieplatfor...
08/12/21
No Such Ventures investeert zes miljoen euro in camper deelplatform Goboony
Camper deelplatform Goboony heeft de kas goed gevuld tot bijna €10 miljoen met een nieuwe inves...
08/12/21
Nivon nieuwe eigenaar van Camping de Gronselenput in Wijlre
Al sinds 1936 is het stuk grond aan de voet van de Keutenberg in eigendom van de huidige Stichting P...
08/12/21
MarketingOost wil vrijetijdseconomie in coalitieakkoorden
Marketing Oost heeft een Visiedocument geschreven met als doel dat de vrijetijdseconomie een vaste plek krijgt in de coalitieakkoorden van alle Overijsselse gemeenten. Wat stelt deze Overijsselse DMO voor?
08/12/21
Toeristisch imago Groningen sterk verbeterd
Hoe heeft het toeristisch imago van Groningen zich de afgelopen jaren ontwikkeld? De provincie liet het uitzoeken met verrassende resultaten.
08/12/21
De nieuwe LF Waterlinieroute is genomineerd voor Fietsroute van het Jaar 2022!
De nieuwste LF-icoonroute, de LF Waterlinieroute, is genomineerd voor Fietsroute van het Jaar. De ro...
07/12/21
Enkele reistrends voor 2022
Met nog een kleine maand te gaan, klopt het jaar 2022 aan de deur. We zijn veel bezig met trends en ontwikkelingen. Een paar opvallende en ook vreemde trends zetten we alvast bij elkaar.