Geplaatst op: 21-09-2021
Auteur: Redactie
NRIT Media
Uitgever: NRIT Media

Je verdient Noordwijk

Waar gezondheid en genieten hand in hand gaan

Je verdient Noordwijk

Inwoners van de gemeente Noordwijk zijn van alle gemeenten in Nederland het meest positief over hun eigen gezondheid, zo blijkt uit de gemeentecijfers van de ‘Gezondheidsmonitor Volwassenen/Ouderen 2020’. Deze cijfers zijn afgelopen dinsdag bekendgemaakt door Bollenstreek Omroep, bijna een jaar nadat de gemeente Noordwijk het predicaat heilzame badplaats heeft ontvangen in oktober 2020 van de ESPA (European Spas Association). Om gezond genieten in Noordwijk breed onder de aandacht te brengen start deze week een landelijke TV en radiocampagne ‘Je verdient Noordwijk’. 


Gezondheidsmonitor

Elke vier jaar wordt er onderzoek gedaan naar gezondheid, welzijn en leefstijl in Nederlandse gemeenten via de Gezondheidsmonitor Volwassenen/Ouderen. Uit de gemeentecijfers van 2020 bleek dat 86% van de inwoners uit de gemeente Noordwijk aangeeft hun eigen gezondheid goed tot zeer goed te vinden, tegenover 82% in de regio Hollands Midden en 79% in heel Nederland.
 

Je verdient Noordwijk

Vanaf zondag 19 september te zien en te horen op TV en radio: Je verdient Noordwijk. Quirine Kamphuisen, directeur-bestuurder van Noordwijk Marketing: ‘Via deze campagne kunnen we heel mooi het gezond genieten dat hoort bij de heilzame badplaats Noordwijk inhoud geven en laten zien. De plek waar je jaarrond kunt ontspannen, actief bezig kunt zijn en waar je vooral ook heerlijk kunt genieten. Onze inwoners ervaren dat al, zo blijkt, maar dat verdienen onze bezoekers natuurlijk ook.’
 
De campagne Je verdient Noordwijk draagt bij aan het herstel van de hard getroffen ondernemers als gevolg van COVID-19 en is mede mogelijk gemaakt door een aanvullende subsidie van de gemeente Noorwijk uit het Corona noodfonds. De campagne is ontwikkeld en uitgevoerd door Noordwijk Marketing in samenwerking met de gemeente Noordwijk, Noordwijkse ondernemers, XXS Amsterdam en de lokale bureaus 52 graden noorderbreedte en Delano videoproducties.
Trefwoorden: Gezondheidsmonitor, campagne

||| Blogs |||

08/11/21
Gooi je oude schoenen niet te vroeg weg
Bij de oprichting van je bedrijf is je concept cruciaal. Wat is je product, wie behoort tot de doelgroep, welke prijs vraag je, wat is het onderscheidend vermogen, wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf? En nog 10 vragen uit het boekje voor beginners. Als een bedrijf eenmaal draait lijkt het allemaal vanzelf te gaan toch? Niet is minder waar natuurlijk. Waar wij de echte uitdaging zien is als een bestaand bedrijf wil of moet transformeren naar een ander of aanvullend concept. De winkel verbouwen als het ware, terwijl die wel open moet blijven.
06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
06/09/19
Drie misvattingen bij het opzetten van een actie
Consumenten hebben steeds meer behoefte aan een totale beleving en willen hun vrije tijd optimaal be...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

23/05/22
Exclusief voor leden
Varend Corso bij televisieprogramma De Grote Tuinverbouwing
Het Varend Corso Westland is zaterdag 28 mei als onderdeel te zien in de uitzending van De Grote Tuinverbouwing. Het programma begint om 17.00 uur. Het programma laat de voorbereiding zien en uiteindelijk een weergave van het evenement.
23/05/22
Netwerkmiddag recreatie en toerisme in Utrecht
De netwerkmiddag vond plaats op vrijdag 20 mei. Bart Blikman (general manager Carlton President en bestuurslid van het Hoteloverleg HOST) heette de aanwezigen welkom en sprak over de aantrekkende bezoekerseconomie. Daarna ging het over provinciaal beleid, actuele programma's voor de Utrechtse regio en data.
20/05/22
Exclusief voor leden
Nederland bouwt paviljoen bij wereldtentoonstelling 2025 in Osaka
Nederland doet mee aan de wereldtentoonstelling Expo 2025 in Osaka. Dat heeft de ministerraad op voorstel van minister Schreinemacher voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking besloten.
20/05/22
Lichtplan Arnhem zet gevels beter in het licht
Bezoekers die 's avonds je stad binnenkomen wil je ook een aantrekkelijk stadbeeld bieden. Arnhem ma...
20/05/22
Dutch Water Week opening in Scheepvaartmuseum
De opening van de Dutch Water Week 2022 vindt plaats naast het Scheepvaartmuseum. Onder meer de optimisten liggen dan klaar om kinderen te laten kennismaken met watersport.
19/05/22
Popsector heeft meer hersteltijd nodig
De Nederlandse popsector heeft meer hersteltijd nodig dan andere culturele deesectoren om van de pandemie te herstellen. Wat is er nodig voor een florerende popcultuur?
19/05/22
Crossing Border maakt weer stap naar België
Het Nederlandse literatuur- en muziekfestival Crossing Border keert na acht jaar terug in Antwerpen.
18/05/22
WK in Qatar niet populair onder Nederlanders
Het WK Voetbal 2022 ligt al lange tijd onder vuur, vanwege de mensenrechtensituatie in Qatar. Ruim d...