Geplaatst op: 10-06-2021
Auteur: Redactie
NRIT Media
Uitgever: NRIT Media

Stromma trakteert De Regenboog Groep op een tochtje op de waterfiets

Amsterdammers halen hart op aan eigen stad

Stromma trakteert De Regenboog Groep op een tochtje op de waterfiets

Stromma Nederland slaat haar handen ineen met De Regenboog Groep om Amsterdamse gezinnen die in (sociale) armoede leven een leuke dag te bezorgen. Speciaal voor deze Amsterdammers biedt Stromma Nederland gratis waterfietsen in de Amsterdamse grachten.

 

Waterfietsen voor het goede doel

Tot en met 30 juni 2021 biedt Stromma Nederland gratis waterfietsen aan voor de Amsterdammers die zijn aangesloten bij De Regenboog Groep. Met een speciale code kunnen zij direct op de website van Stromma gratis een waterfiets reserveren. Maar wees er vroeg bij want op = op!

 

Carola Hoekstra, CEO Stromma Nederland: ‘Wij willen direct bijdragen aan maatschappelijke initiatieven in de stad die zich inzetten voor kwetsbare Amsterdammers. Er zijn ontzettend veel Amsterdammers waarvoor een uitje in eigen stad niet is weggelegd, zeker tijdens de coronaperiode. Voor deze groep wilden wij iets terug doen want elke Amsterdammer moet kunnen genieten van onze prachtige stad, juist in deze bijzondere tijd.‘

 

Coronaproof gezinsuitje

Voor Amsterdamse gezinnen die onder de armoede grens leven biedt Stromma de mogelijkheid om tot eind juni met de waterfiets hun stad op eigen tempo ontdekken, hét coronaproof gezinsuitje in Amsterdam!

 

Stromma ontvangt al vanaf 24 april, sinds de heropening van de Pedal Boat Amsterdam locaties, gasten aan boord van hun waterfietsen. Daarnaast is de waterfiets de meest duurzame manier om je door de stad te vervoeren! Lekker groen en je beweegt ook nog lekker door zelf te trappen. De Pedal Boat Amsterdam locaties van Stromma Nederland zijn: Steiger Anne Frankhuis, Steiger Leidseplein, Steiger Rijksmuseum en Steiger Keizersgracht.

Link: https://www.stromma.com/, https://www.deregenboog.org/
Trefwoorden: Maatschappelijke, sociale initiatieven, gratis gezinsuitje, gratis waterfiets

||| Blogs |||

06/05/20
Waarom we vooral in onze vrije tijd moeite hebben met de lockdown
We leven inmiddels meer dan 7 weken in een inteligente lockdown. Een ingrijpende maatregel om het Co...
30/03/20
VrijetijdsTrends 2020 en de invloed van Corona: Thuisentertainment, lokalisering, on- en offline, herstel of crisis
Het Coronavirus heeft een grote impact op ons vrijetijdsgedrag. In een paar weken tijd zijn ons gedrag en de VrijetijdTrends 180 graden gedraaid. De vraag is: wat gebeurt er als deze crisis weer op zijn retour is?
26/03/20
De wederopbouw van de vrijetijdssector
Wat gaat de coronacrisis onze sector van almaar meer-meer-meer opleveren? Wat boeit onze gasten in de toekomst nu echt?
06/09/19
Drie misvattingen bij het opzetten van een actie
Consumenten hebben steeds meer behoefte aan een totale beleving en willen hun vrije tijd optimaal be...
13/12/18
Recreatieondernemer: generalist of specialist?
Na de Tweede Wereldoorlog werd het verschijnsel toerisme maatschappelijk steeds belangrijker. Vo...

||| Twitter |||

||| Nieuws |||

21/06/21
Hoe optimaliseer je de overdracht van het vakantiepark?
Overdracht van vakantieparken is een groot onderwerp in de sector. Expert Klaas van Erp vertel er alles over bij de gratis online bijeenkomst Vakantiepark van de Toekomst 2021. Doe mee op dinsdag 29 juni, de start is om 12.30.
21/06/21
Nederland weer open op 1,5 meter
Nu het met de coronabesmettingen en ziekenhuisopnames de goede kant opgaat en 9 miljoen mensen (deels) zijn gevaccineerd, kan Nederland weer grotendeels open. Het kabinet heeft voor zaterdag 26 juni stap vier van het openingsplan aangekondigd.
14/06/21
Speelsteden EK verdienen fors minder aan voetbalfans
Het EK-voetbal levert de speelsteden niet de toeristische inkomsten op waar voor de pandemie op was gerekend. Toch vallen de opbrengsten niet tegen. Dat heeft Pitchinvasion in een economische impactstudie berekend.
10/06/21
Stromma trakteert De Regenboog Groep op een tochtje op de waterfiets
Stromma Nederland slaat haar handen ineen met De Regenboog Groep om Amsterdamse gezinnen die in (soc...
08/06/21
Avondvierdaagse succesvol na mindere start
Ook dit jaar organiseert Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) samen met partner eRoutes een digitale versie van de populaire Avond4daagse. Met behulp van een speciaal hiervoor aangepaste app lopen kinderen hun eigen routes op hun eigen moment. Dat zij daarmee in een behoefte voorzien, blijkt uit de ruim 55.000 deelnemers.
07/06/21
Dit zijn de winnaars van de Aad Struijs Persprijs 2021
De enige onafhankelijke en prestigieuze vakprijs voor de Nederlandstalige reisjournalistiek bestaat ...
28/05/21
Vuelta start in Utrecht en Brabant
De Vuelta start in de provincie Utrecht en Noord-Brabant. Hoewel er op dit moment nog slechts in beperkte vorm evenementen met publiek kunnen plaatsvinden vanwege COVID-19, staan alle seinen op groen voor de start van de Spaanse Wielerronde ‘La Vuelta’ in 2022 in Nederland, meldt provincie Utrecht. Simone Richardson mag het project leiden.
26/05/21
Koningin Máxima Kinderbiënnale Groninger Museum
Koningin Máxima opent dinsdagochtend 1 juni de Kinderbiënnale in het Groninger Museum. De eerste Kinderbiënnale van Nederland is een interactieve expositie met werk van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Dertig kinderambassadeurs uit de provincie Groningen hebben meegewerkt aan de totstandkoming van de kunstwerken en de inrichting van de tentoonstelling.